Ali Darbaz Cumartesi 17:07 Yazar Paylaş Cumartesi 17:07 Koray Demir yazdı: Siteye girişte bu şekilde pop up mesajı geliyordu kaldırmışlardır belki. Fiyatlar Filtre market ile aynı idi. Bende filtrede alacağım için ordan aldım herşeyi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 17:31 Paylaş Cumartesi 17:31 Ali Darbaz yazdı: Arabanın rölantide 80 derece sıcaklıkta en çok 1.7 bar olması lazım. Obd ye göre 95 derece sıcaklıkda 2,2 bar görünüyor.. lazım denen tabloda hız kriteri göremedim? o tabloyu iyice bir irdelemek lazım ben hala o videolarda başka yere takıldım, sordum da cevap gelmedi, bir süre sonra anlaşılır durum benzin hatlarında sorun çıkarsa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 17:55 Yazar Paylaş Cumartesi 17:55 Çağlar Bayur yazdı: lazım denen tabloda hız kriteri göremedim? o tabloyu iyice bir irdelemek lazım ben hala o videolarda başka yere takıldım, sordum da cevap gelmedi, bir süre sonra anlaşılır durum benzin hatlarında sorun çıkarsa Benzin dolum kapağını çokda sıkı olmadığını demiştim abi. sen hangi veriye takıldın. onu merak ettim. Hangi değeri kontrol edeyim. upmix olanımı kastediyorusn. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 14:28 Yazar Paylaş Dün saat 14:28 N62 motorlu Bmw X5 dumanlı çalışmasını önlemek için M539 kanalının videosu denk geldim. Motor v8 ama aynı subab lastikleri var. M539 Restorations kanalı dahi subab lastiklerini değişyor ise bende doğru yol buymuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 16:31 Yazar Paylaş Dün saat 16:31 M539 kanalı sayesinde arabama göre olan subab lastiğini 3500 tl den 660 liraya buldum. https://www.onlineyedekparca.com/urun/bmw-f30-kasa-320i-ed-subap-lastigi-takimi-elring-marka 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Dün saat 19:10 Paylaş Dün saat 19:10 Sreten’i ilk bir kaç videosundan beri takip ediyorum. Bence YT’un en iyi otomobil kanallarından biri, teknik olarak en iyisi olabilir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 20:09 Paylaş Dün saat 20:09 Ali Darbaz yazdı: Motor v8 ama aynı subab lastikleri var. nasıl tespit edildi aynısı olduğu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 20:43 Yazar Paylaş Dün saat 20:43 Çağlar Bayur yazdı: nasıl tespit edildi aynısı olduğu Çünkü görsel olarak aynı. Okadar çok baktımki resimlerine artık gayet görsel teşhis koyabilirim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 21:39 Paylaş Dün saat 21:39 Ali Darbaz yazdı: Çünkü görsel olarak aynı. Okadar çok baktımki resimlerine artık gayet görsel teşhis koyabilirim. 4.8LT ile 1.4LT motorda aynı subap mı kullanılmış? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Dün saat 21:54 Paylaş Dün saat 21:54 Sani Gerşon yazdı: 4.8LT ile 1.4LT motorda aynı subap mı kullanılmış? Bende ilk başta öyle düşündüm ama subayların itilen kısımları hemen hemen aynı çapta ama yinede bilemedim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Yukarda verdiğim linkdeki ürün N63 motor için değil, N13B16 için olanı. Adam erling kullandığı için bende psa orjinal almak yerine Erling çok daha ucuz. Üsteki orjinal Ep3c / N13 Ortadaki revizyonlu ep3c / N13 En altdaki 4.8 L n63 17 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Alaskalı abi supaptan kaçan yağı söylemiş 23.10 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Sani Gerşon yazdı: 4.8LT ile 1.4LT motorda aynı subap mı kullanılmış? subap değil, sadece lastiği Ali Darbaz yazdı: Çünkü görsel olarak aynı. vw servisi dod kapsamında zetec motor revize etmişti. 50 km sonra subap eritince iş mahkemelik olmuş, bizim servise gelmişti. masada birebir aynı duran subapların farklarını anlatmıştık. stajyerlere işbaşı eğitiminde ki ilk dersimiz, tadım ile antifriz ölçümü idi, çok faydalanan olmuştu, sonuç: ben gözle tayin yapamam, tebrik ederim. 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: subap değil, sadece lastiği vw servisi dod kapsamında zetec motor revize etmişti. 50 km sonra subap eritince iş mahkemelik olmuş, bizim servise gelmişti. masada birebir aynı duran subapların farklarını anlatmıştık. stajyerlere işbaşı eğitiminde ki ilk dersimiz, tadım ile antifriz ölçümü idi, çok faydalanan olmuştu, sonuç: ben gözle tayin yapamam, tebrik ederim. Tamamda bende N62 için olanı değilde aynı firmanın ep3c/n13 için olanı nı almak istersem alcam. Arabanın yağ sızıntılarını kesmeden subab lastiği değişimi yapmak istemiyorum. Belkide tüm derdim yağ sızıntıları çikacak 11 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Motor v8 ama aynı subab lastikleri var. Ali Darbaz yazdı: Tamamda bende N62 için olanı değilde aynı firmanın ep3c/n13 için olanı nı almak istersem alcam. de ayrı yazılırsa bir de tam olacak 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: subap değil, sadece lastiği vw servisi dod kapsamında zetec motor revize etmişti. 50 km sonra subap eritince iş mahkemelik olmuş, bizim servise gelmişti. masada birebir aynı duran subapların farklarını anlatmıştık. stajyerlere işbaşı eğitiminde ki ilk dersimiz, tadım ile antifriz ölçümü idi, çok faydalanan olmuştu, sonuç: ben gözle tayin yapamam, tebrik ederim. Antik Yunanda olsak Çabiyus (Motorlu Taşıtlar Tanrısı) olacakmışsın abi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Antik Yunanda olsak Çabiyus (Motorlu Taşıtlar Tanrısı) olacakmışsın abi heykelimin açılışına davetlisin ne ısmarlasam 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: heykelimin açılışına davetlisin ne ısmarlasam Kitap da olacak mı, toplum olarak bilgiye çok ihtiyacımız var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Köksal Yılmaz yazdı: Kitap da olacak mı, toplum olarak bilgiye çok ihtiyacımız var kitap hazır, bol resimli 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: heykelimin açılışına davetlisin ne ısmarlasam 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Tamer Topaç yazdı: açılışı haber vermicezzzzz sana Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: açılışı haber vermicezzzzz sana Arama yaptın dimi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tamer Topaç yazdı: Arama yaptın dimi ne yapacam zaten wikiden aradılar görsel için model teklifi aldım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts