Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce İlkay Başaran yazdı: Emme manifoldu taa aşağıda yanma odasına bağlı değil mi yahu? Bu kapağın onun basıncına etkisi ilginç geldi. Yağ dolum kapağını açınca PVC valfin ordan hava çekiyor abi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Araç çalışırken bir yerleri açıp kapamayın veya sök tak yapmayın. Bazı şeylerin gerçekten geri dönüşü olmaz. Yağ kapağını çalışırken açarsanız hiçbir arıza olmasa dahi motor üstü yağ olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Araba çalışırken Yağ dolum kapağını açmışım sağa viraj alırken hiç kapını açtın mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sağa viraj alırken hiç kapını açtın mı Aynı anda kasis varsa arkadaşın 131 kartal otomatik açıyordu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: sağa viraj alırken hiç kapını açtın mı İlkay Başaran yazdı: Aynı anda kasis varsa arkadaşın 131 kartal otomatik açıyordu Motor yağı nasıl fışkırıyor izlemek istedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Motor yağı nasıl fışkırıyor izlemek istedim yanlış kapağı açmışsın, yağ ölçüm çubuğunu çek hzılıca Yorum bağlantısı
Servet Aydın 59 dakika önce Paylaş 59 dakika önce Ali, sabit hızda ısının da sabit olması olağan. Ancak ciddi yağ tüketimi düşündürücü. Hidrolik itici olmasa 10w50 yağ koyup denemek lazım. Tabi öncesinde blok içini yıkamak gerek. Eski yağa 1lt kadar motorin koyup bi on dakika çalıştırıp komple blok içi yıkanıp yeni yağ ve yap filtre değişimi yapardım ben olsam Yorum bağlantısı
Recommended Posts