Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: yağ yakasını dert etmem 400 km de kaç ml yakıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: 400 km de kaç ml yakıyor Vallahi 100-150 mililitre gibi görünüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Vallahi 100-150 mililitre gibi görünüyor sıfır km toyotalar da 1000 km de 1 lt tüketim vardı mesela, servis te normal derdi, kontrol kullnaıcı sorumluluğunda 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: sıfır km toyotalar da 1000 km de 1 lt tüketim vardı mesela, servis te normal derdi, kontrol kullnaıcı sorumluluğunda Yaptığım araştırmalara katalitik konvertör bozan bir araç sahibine rastlamadım. Ruslarla görüştüm hiç katalitik konvertör sorunu yaşamamışlar Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Yaptığım araştırmalara katalitik konvertör bozan bir araç sahibine rastlamadım. Ruslarla görüştüm hiç katalitik konvertör sorunu yaşamamışlar konu ile ilgisini çözemedim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: konu ile ilgisini çözemedim Yağ yakan araba katalitik bozar diyorlardı Benim vanos böyle çalışıyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim derler de rus lar ne alaka? oranya giden üretimler farklııkdr her markada, mesela finlandiyaya gidenlerde 220 v ısıtıcı var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: derler de rus lar ne alaka? oranya giden üretimler farklııkdr her markada, mesela finlandiyaya gidenlerde 220 v ısıtıcı var Ruslarda para olmadığı için ayrıca ambargo gördükleri için araçlarını onarıyorlar O yüzden Rus forumları bilgi dolu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: konu ile ilgisini çözemedim Ruslarla konuşmak istemiş. Konuyu değiştirip türkiye brics’e katılsın mı diye sormuş 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: konu ile ilgisini çözemedim Çirkin motor yoktur az vodka vardır 1 1 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Ruslarla görüştüm Kimlerle mesela; Victoria, Daria, Elizabeth? 😎 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Adnan Çakır yazdı: Kimlerle mesela; Victoria, Daria, Elizabeth? 😎 Onlar Rus mu ? Natalya, Ksenlya, Tatiana, Katya felan değilse o bilgiler yanlıştır yaaa 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Motor yağının litresi 330 TL olmasa yağ yakasını dert etmem Çünkü ya sürekli tazeleniyor En ucuzunu al. Nasılsa hep taze. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Ruslarda para olmadığı için bir rus un neden paraya ihtiyacı olsun ki? gaz faturası mı ödeyecek? üniversite parası mı? Tansu Kalafatoğlu yazdı: Ruslarla konuşmak istemiş. Konuyu değiştirip türkiye brics’e katılsın mı diye sormuş oldukça makul bak bu, brics benim tez konum bana da sorabilir 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Yaptığım araştırmalara katalitik konvertör bozan bir araç sahibine rastlamadım. Ruslarla görüştüm hiç katalitik konvertör sorunu yaşamamışlar İyidir iyi. Görüş Ruslarla Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Çirkin motor yoktur az vodka vardır masdayahaztayım clubtan birisi , sierrayı vodka ile çalışıtırma planı yapmıştı, gece sonunda stok kalmayınca plan suya düşmüştü, 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Adnan Çakır yazdı: Kimlerle mesela; Victoria, Daria, Elizabeth? 😎 Hocam onlar ingiliz hükümetinin malı. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Çağlar Bayur yazdı: masdayahaztayım clubtan birisi , sierrayı vodka ile çalışıtırma planı yapmıştı, gece sonunda stok kalmayınca plan suya düşmüştü, Petrol fiyatları biraz daha ucsa alkollü araba daha ucuz olabilirdi yakıt babında Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ekim Yazar Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Onlar Rus mu ? Natalya, Ksenlya, Tatiana, Katya felan değilse o bilgiler yanlıştır yaaa Adam biliyor ya. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ali Darbaz yazdı: Adam biliyor ya. Karadenizli olup insan komşusunu bilmez mi 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Ruslar iyi de 30 dan sonra yüzde 99 unda sakal çıkmasa keşke 3 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 23 Ekim Paylaş 23 Ekim İlkay Başaran yazdı: Ruslar iyi de 30 dan sonra yüzde 99 unda sakal çıkmasa keşke Modelli olcak abi Lada gibi . Yeniyken diriler eskiyince çürüyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Petrol fiyatları biraz daha ucsa 2008 yılında 150 dolar idi? uçmak baktığın açıya bağlı. uçağın içinde isen her şey durağan gelir mesela Yorum bağlantısı
Recommended Posts