Evren Erakçora 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Hızı 70e çek, lastiklere 40 hava bas bakalım ne yakacak Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Deneyebilirsen bir dene, yakıt düşer bendeki motor 110 120 arası çok az yakıyor. Bunda da benzer motor var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Bagaj içindeki pas ciddi boyuta ulaşmış yalnız. Onun acil tamiri lazım. Bi de niye nem almış, ona bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Benzer lastik var mondeoda arka viraj lastiği yansansyi çifti 400, servis tane 1200, bir bayiden sipariş verdim bakalım orjinal çifti 800 tl. Ali Darbaz yazdı: Ali Darbaz yazdı: Bu L0 kodlu parça Buda H8 kodlu parça Bana h8 lazım , lakin çok pahalı , ben l0 olanın fiyatına bakmışım. Bana H8 lazım oda 400 tl Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Sani Gerşon yazdı: Bagaj içindeki pas ciddi boyuta ulaşmış yalnız. Onun acil tamiri lazım. Bi de niye nem almış, ona bakmak lazım. nem işine siz de dikkat edin. Arada stepne çukuruna bakın derim. Malum araç toyota 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: nem işine siz de dikkat edin. Arada stepne çukuruna bakın derim. Malum araç toyota Valla geçen içeride nemlenen şişeler buldum. Havanın soğukluğuna verdim. Nedir olay? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Sani Gerşon yazdı: Valla geçen içeride nemlenen şişeler buldum. Havanın soğukluğuna verdim. Nedir olay? Nem şişenin içinde değilse sıkıntı. Ben de yaşadım. Servise verdim. Tamponu ve stopları söktüler. Su testinden sonra sıkıntı gördüklere yerlere çekomastik çekmişler. Kesmişler. Daha da bakmadım. Bakmak istemiyorum. Ama arada kontrol edin derim. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Nem şişenin içinde değilse sıkıntı. Ben de yaşadım. Servise verdim. Tamponu ve stopları söktüler. Su testinden sonra sıkıntı gördüklere yerlere çekomastik çekmişler. Kesmişler. Daha da bakmadım. Bakmak istemiyorum. Ama arada kontrol edin derim. Aklımda olsun, bi bakayım. Siz tam olarak ne sorun yaşadınız? Yani ne gördünüz de servise başvurma gereği hissettiniz? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Sani Gerşon yazdı: Aklımda olsun, bi bakayım. Siz tam olarak ne sorun yaşadınız? Yani ne gördünüz de servise başvurma gereği hissettiniz? Nem su, su izi, 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Arabaya takoz almaya gideceğidim hanım hastalandı. Sabahtan beridir hastanedeydik. Şimdilik bişey çıkmadı . Bakalım Pazar nasıl geçicek. Doktor sağolsun, tüm tenkitleri yaptı. Pazartesinede Ultrasonu kaldı. Bakcez. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Ali Darbaz yazdı: Doktor sağolsun, tüm tenkitleri yaptı. Pazartesinede Ultrasonu kaldı. Bakcez. Tetkik olmalı. Tenkit: eleştiri Çok geçmiş olsun. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Haydaa az üçüncü dünya savaşı level 2 seviyesine çıkıyordu. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: Haydaa az üçüncü dünya savaşı level 2 seviyesine çıkıyordu. tv de her gördüğüne inanma Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Çağlar Bayur yazdı: tv de her gördüğüne inanma Neye inanalım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Doğan Arşiray yazdı: evde kavgamı oldu araba yüzünden ? Çağlar Bayur yazdı: tv de her gördüğüne inanma Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neye inanalım İran 330 unsur fırlattı israile. Gece 02:30 a kadar demir kubbe izledik. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: İran 330 unsur fırlattı israile. Gece 02:30 a kadar demir kubbe izledik. israil’in gazze’ye attıklarını izleyemiyoruz. Demekki onlar belirliyor neyi izleyip izleyemeceğimizi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: israil’in gazze’ye attıklarını izleyemiyoruz. Demekki onlar belirliyor neyi izleyip izleyemeceğimizi Allah yardımcıları olsun. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: Neye inanalım kendine Ali Darbaz yazdı: İran 330 unsur fırlattı israile. Gece 02:30 a kadar demir kubbe izledik. bu unsurların verdiği maddi manevi(insani) zaiyat nedir? ve sonra dönüp bakalım bu unurlar neden fırlatıldı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Çağlar Bayur yazdı: kendine bu unsurların verdiği maddi manevi(insani) zaiyat nedir? ve sonra dönüp bakalım bu unurlar neden fırlatıldı Mobilet motorlu 200 tane Shaded 136 dronunu düşürmek için her biri 400 bin dolarlık Aim9 ve Aim7 füzeleri kullanmak zorunda kaldılar. Operasyonel saati 44000 dolar olan f35 ucaklarını kaldırdılar, İranların teneke balistik füzeleri düşürmek için 6 milyon dolarlık Arrow 6 füzeleri ile önleme yaptılar. Tam bir Prius zaferi. İsrail bu sene f35 ucaklarının %75 ni harbe hazır tutabilmek için %550 oranında daha fazla bütçe kullandığını açıkladıkdan sonra birde bu masraflar çıktı. Savaş lojistik işidir derler. İsrail desteklenmese çokdan tükenmişti. Bunlardan ders çıkarmalıyız. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: Operasyonel saati 44000 dolar olan formula yarışına hazırlanan bir takım kaç para benzin yakacağını hesaplıyor mudur? Ali Darbaz yazdı: Bunlardan ders çıkarmalıyız. işte bunu ekranlarda hiç söylemezler 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Çağlar Bayur yazdı: formula yarışına hazırlanan bir takım kaç para benzin yakacağını hesaplıyor mudur? işte bunu ekranlarda hiç söylemezler Dün gece İsrail 1,3 milyar euro 3 saate yakmış. Az önce maliyetini söylediler. Buna rağmen f35lerin havalandığı pist isabet aldı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: f35lerin havalandığı pist isabet aldı. oroparka bile inebilen 35 ler için pist mi yapmışlar bir de, ne zengin müteahhtileri varmış böyle Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Çağlar Bayur yazdı: oroparka bile inebilen 35 ler için pist mi yapmışlar bir de, ne zengin müteahhtileri varmış böyle İsrail f35 ucakları dikey kalkış yapamaz. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: İsrail f35 ucakları dikey kalkış yapamaz. İnebilen tipleri vardı sanki... A yada B gibi... Yorum bağlantısı
Recommended Posts