Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Selçuk Bakış yazdı: Yağı kontrol et ama ekleme yapma, fazla gelen yağı yakıyorda olabilir, minimumun altına inmiyorsa sorun yoktur. 1 litre yağ aldım hatası verene kadar bekleyeceğim. Sensör bozuk olma ihtimaline karşı düzenli olarak kontrol etmeye devam ve ben bu arabayla uzun yola çıkacağım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Çağlar Bayur yazdı: neyi? Araba her kontak açtığında ekranda yağ seviyesi bilgisi veriyor. Eğer yağ seviyesi düşük ise uyarı veriyor. Araba şu an 1060 km’de henüz yağ seviyesi uyarısı vermedi. Ya seviye uyarısı alınca yağı tamamlayacağım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Çağrı Alaf yazdı: Benim Vectra böyle yağ yaksın sabaha kadar karşısında sigara içerim. “Bunu bana neden yaptın?” diye sorular sorar kendimce efkârlanırım. 6000’de bi yağ değiştiriyorum, çıkan yağı da ölçüyorum 200 milim yağ eksilince canım sıkılıyor. Ona rağmen bana bile “Terleme var bunda, zaten Opel‘de kronik yav.” diye söylendiler. Yağ tüketimi 0.5 litre de sabit kalırsa bu şekilde 2.03 sene idare ederim Yorum bağlantısı
Önder Özcan 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: Yağ tüketimi 0.5 litre de sabit kalırsa bu şekilde 2.03 sene idare ederim 1000 km de mi? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: Yağ tüketimi 0.5 litre de sabit kalırsa bu şekilde 2.03 sene idare ederim 140 bine motor almaktan veya 75 bine motor yaptırmaktan iyidir. Hele de dediğiniz gibi önünüzde 32 ay kredi varsa. Hele bir de duman atma ötme yoksa daha da iyi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: Araba her kontak açtığında ekranda yağ seviyesi bilgisi veriyor. Eğer yağ seviyesi düşük ise uyarı veriyor. Araba şu an 1060 km’de henüz yağ seviyesi uyarısı vermedi. Ya seviye uyarısı alınca yağı tamamlayacağım genel bilgi olarak çok iyi takip iyidir Ali Darbaz yazdı: Evet ölçüm hatası, 1000 km de yağ seviyesi ortadan çubuğun en dibine kadar mı iniyor yani Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Çağlar Bayur yazdı: genel bilgi olarak çok iyi takip iyidir ölçüm hatası, 1000 km de yağ seviyesi ortadan çubuğun en dibine kadar mı iniyor yani Çubuğunun ortasına kadar iniyor dibine kadar inmiyor Max ile mum arası 1.2 litre yağ alıyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: Max ile mum arası 1.2 litre yağ alıyor yok öyle bir motor, max tan çubuğun en dibine 1,2 olabilir, kim yapıyor bu öçümleri Ali Darbaz yazdı: Çubuğunun ortasına kadar iniyor ortaya iniyor demek, zaten öncelikle ilk dolumda ayrıca hata yapılmış demek ile aynı, motor yağı dolumu sonrası seviye mx min ortasında olur zaten, max da olmaz, o da teknisyen hatası, iyi dayanıyor araba bu kadar hataya 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül (düzenlendi) 1100 km oldu. Yağ tüketimi 0.7 olmuş. Ekran hala oil ok yazıyor 16 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: Yağ tüketimi 0.7 olmuş. bu fotodan bu rakama nasıl varılıyor? çubuk komple yağ kesim çizgisi göremiyorum nerede? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Seviyeyi gösteriyor mu? Megan 2 Oil ok derken yol pcnin tuşuna basınca seviyesini gösteriyordu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül El kitabında iki bakım arası yağ eksilmesi normal denmiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: El kitabında iki bakım arası yağ eksilmesi normal denmiş. el kitabında bu cümlenin yazılı olmadığı bir marka yoktur bentley sürücüsü olarak yazıyorum 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Motor yatak sarabilir bir çözüm bulmalı. Yağ basınç uyarısı almam gerekmez mi 16 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: El kitabında iki bakım arası yağ eksilmesi normal denmiş. Eksiltir de o kadar eksiltmez. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül Ortada somut bir gercek var, araba yağ yakıyor. Bilin bakalım bende ne yok. "Para" Öyle yada böyle bu şekilde idare etmek zorundayım. Bu haliylede bol bol gezmek istiyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Eylül Paylaş 16 Eylül İyi de normal demiyor muydun kafam patatese döndü. Motor mu yaptırıyoruz şimdi son karar bu mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Eylül Yazar Paylaş 16 Eylül İlkay Başaran yazdı: İyi de normal demiyor muydun kafam patatese döndü. Motor mu yaptırıyoruz şimdi son karar bu mu? Normal olsun veya olmasın arabayı ustaya götürcek param yok demek istedim. Tüm paramı ayrıca bankadan çektiğim krediyi arabaya yatırdım. Bugün Alman forumlarınıda okudum 120 binden sonra başlıyormuş. %90 subab lastiği ile çözülür müş. Subab lastikle beraber segmant atılması 30 bin tl. Ama iki sene böyle sürmenin maliyeti yılda 800 tl. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 16 Eylül Paylaş 16 Eylül (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Yazmamak için bekledim ama belki araca normalden fazla yağ koyuyorsun oda dışarı atıyor bir şekilde. Biraz sabret bakalım minimumun altına düşecekmi, düşerse o zaman minimuma gelecek şekilde ekle minimumun altına düşeceği km yi kontrol et. 16 Eylül tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Yağ çubuğunun dibine kadar yağ azalsın. Yani yağ cubukta a böyle var ile yok arasında hissedilsin. Tam 500 ml ekle ve bak. Çubukta seviye nereye gelecek. Max a kadar yağ eklenen doğru değil. Yağ basıncı ile kurburutor ve şu pcv mi neyi zorluyon bence. Bu arada subab lastiğinden kaynaklı yağ yakma olsa soğuk motor da ilk marşta köfteci arabasına dönüyor araç. Yağ ok uyarısı da eğer ki seviye kritik derecede düşmedi ise hep ok dur. Çünkü ölçümü hassas değil rampada kalıp yağ ekleyin uyarısı alsa sıkıntı firmaya. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Eylül Paylaş 16 Eylül Ali Darbaz yazdı: Ortada somut bir gercek var, araba yağ yakıyor. sonra sanayide insafsız esnaf parasını boşuna almış uludağ videoları nasıl çekiliyor anlamıyorduk iyi oldu bu Ali Darbaz yazdı: Bugün Alman forumlarınıda okudum 120 binden sonra başlıyormuş. alman lar 120 binde arabaya mı biniyoemuş? o forumdakiler türk galericileri olmasın dikkat et 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts