Çağlar Bayur 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Araba ses açınca Cozurduyor. bass ayarları kaçtı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: bass ayarları kaçtı? Abi exolayzırı çok vasat sana sonra resmini cekerim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ağustos Yazar Paylaş 25 Ağustos (düzenlendi) Arabayı test etmek için şileye gittim, Yolda motorcuların peşine takılınca festivale denk geldik. Festivalde forumdan @Adnan Çakır ile karşılaştık 25 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: ekolayzırlar kaç beygir Ps olarak mı, hp olarak mı ? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Ps olarak mı, hp olarak mı ? Sütçü beygiri olarak 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Sütçü beygiri olarak 1 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Ağustos Yazar Paylaş 28 Ağustos Alptuğ Özcan yazdı: Zafer Akçay mı ordaki Her masada varız… Galiba membran değişimi işe yaramış… yağ tüketimi 611 km'de şekildeki gibi. 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Ağustos Yazar Paylaş 31 Ağustos Arabanın patlayan tıpasını değiştirmiştik hatırlarsanız. Şimdi aynı tıpa çok kötü halde neyle değiştirmek gerekir bunu. Bildiğiniz parçalanmaya başlamış Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Derdi bitmiyor... Sat kurtul derim, zararın neresinden dönersen kâr. Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Ali Darbaz yazdı: Arabanın patlayan tıpasını değiştirmiştik hatırlarsanız. Şimdi aynı tıpa çok kötü halde neyle değiştirmek gerekir bunu. Bildiğiniz parçalanmaya başlamış Artema aç kapa musluk,tak kurtul 😎 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Adnan Çakır yazdı: Artema Çok pahalı. Ali onu alır mı 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül İşlevsiz bir parça neden bu kadar çabuk bozuluyor ki. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: İşlevsiz bir parça neden bu kadar çabuk bozuluyor ki. Üzerine gelen sıcaklık ve basınca uygun malzemeden yapılmamış. Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Metal bir körtapa kullanılabilir, üzerindeki malzemenin kalitesi pek iyi görünmüyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: orjinlade orada kelepçe mi var? Nasıl yani? Araba orjinal değil mi? Vay be Önder abi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül Az önce arabanın radyatör tapasını değiştirdim. Kelepçeyide az sıktım. 105 derecede fan açana kadar arabayıda çalıştırdım gözlemledim. sıkıntı yok gibi şimdilik. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül Tamer Topaç yazdı: Ya sonra ? orjinal radyatörü 5500 tl alıp takarız. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül İlk test sürüşümüzde 33 km yol gittim. Şimdilik sorun yok Yorum bağlantısı
Recommended Posts