Ali Darbaz 19 Ağustos Yazar Paylaş 19 Ağustos Bu araba ile uzun yol yapmak halen nasip olmadı. Kar tepeye tırmannıp inmek istiyorum ama bencilce hevesim yüzünden kaybedeceğim paracıklar aklıma geliyor. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 19 Ağustos Paylaş 19 Ağustos @Çağlar Bayurabi hız sabitleyicideki gaz verme hassasiyetini pedaldan neden alamıyoruz? Alabilmemiz mümkün mü? Mümkünse nasıl olur? Pedalboxlar var ama buna gerek duymadan yapılabilir mi? Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Selçuk Bakış yazdı: Fiat ve pugda yaşamadım hocam öyle bir şey, pedalı zemine yaslayınca bir tuş var onda devreden çıkıyor dip gaz yapıyor. Belki o esnada dip gaz yapıyorumdur, bilemedim şimdi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: @Çağlar Bayurabi hız sabitleyicideki gaz verme hassasiyetini pedaldan neden alamıyoruz? Alabilmemiz mümkün mü? Mümkünse nasıl olur? Pedalboxlar var ama buna gerek duymadan yapılabilir mi? her araçta beyinde pedal gecikmesi var, konfor ve emisyon tantanası yüzünden,ayrıca gecikme olmasa konforu çok tırpanlar cc de hızı artır tuşuna basınca o gecikme yok, üstelik te pedala bolca basmış gibi veriyi okuyoruz obd den , olmaması da mantıklı anlık 1 km hassisyet ile her tür yolda ayarlamaya çalışıyor. ağır vasıtaya universal cc kiti takardık, elektronik pedallılarda sanal gecikme vardı, malum yüklü kamyonda sallanma kabul edilemez 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: @Çağlar Bayurabi hız sabitleyicideki gaz verme hassasiyetini pedaldan neden alamıyoruz? Alabilmemiz mümkün mü? Mümkünse nasıl olur? Pedalboxlar var ama buna gerek duymadan yapılabilir mi? Karbüratöre geçin 1 1 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Bu araba ile uzun yol yapmak halen nasip olmadı. Kar tepeye tırmannıp inmek istiyorum ama bencilce hevesim yüzünden kaybedeceğim paracıklar aklıma geliyor. Bazen alakasız bişeye aklım takılıyor, bir süre dinliyorum kendimi baktım halen istiyorum, onu alıyorum veya o işi yapıyorum saçma da olsa. Maksat aklımdan çıksın, kafayı sağlam tutmanın da maliyeti var. 1 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Belki o esnada dip gaz yapıyorumdur, bilemedim şimdi. Yol müsaitken denemek lazım aslında Hocam, muhtemelen farkında olmadan dediğiniz gibi basıyorsunuzdur. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Köksal Yılmaz yazdı: Bazen alakasız bişeye aklım takılıyor, bir süre dinliyorum kendimi baktım halen istiyorum, onu alıyorum veya o işi yapıyorum saçma da olsa. Maksat aklımdan çıksın, kafayı sağlam tutmanın da maliyeti var. Bana da bazen çalışma isteği geliyor. Oturup geçmesini bekliyorum 10 dakikada falan geçiyor 2 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Bana da bazen çalışma isteği geliyor. Oturup geçmesini bekliyorum 10 dakikada falan geçiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Karbüratöre geçin 40lık çift weber üfff 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: 40lık çift weber üfff 1.6 dizele olur mu abi oluyorsa hemen başlayalım. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Ağustos Paylaş 21 Ağustos Mehmet Yeter yazdı: 1.6 dizele olur mu abi oluyorsa hemen başlayalım. karbütratör zamanının mazotlularında 3000 cc ler100 ps idi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: karbütratör zamanının mazotlularında 3000 cc ler100 ps idi Geçen bi karbüratörlü dizele bindim. Ter içinde uyandım gibi bir şey olması gerekiyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Geçen bi karbüratörlü dizele bindim. Ter içinde uyandım gibi bir şey olması gerekiyor. Karbüratörlü dizel mi? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Karbüratörlü dizel mi? İstihareye yatmışsım. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Tamer Topaç yazdı: İstihareye yatmışsım. Ballyden kopamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos Eski mersolar karbüratörlü dizel değil mi? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 22 Ağustos Paylaş 22 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Ballyden kopamıyorum Etkili, faydalı, ucuz, çok amaçlı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ağustos Yazar Paylaş 23 Ağustos Araba beş gün yattıktan sonraki akünün durumu böyle. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Araba beş gün yattıktan sonraki akünün durumu böyle. Marş anına bakmak lazım. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Marş anına bakmak lazım. çalışıyorsa sıkıntı yok bence Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Tansu Kalafatoğlu yazdı: çalışıyorsa sıkıntı yok bence Tam öyle değil maalesef. Marş anında 10v ve altına düşüyorsa (marş yapıyorsa) en kısa sürede değiştirmek, yolda kalmamak adına şart. Bir kaç aya soğuklar başlar, konular açılır forumda "aracım marş almıyor" diye. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Ne çakmışsın be Önder abi @Önder Özcan 3 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ağustos Paylaş 23 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Tam öyle değil maalesef. Marş anında 10v ve altına düşüyorsa (marş yapıyorsa) en kısa sürede değiştirmek, yolda kalmamak adına şart. Bir kaç aya soğuklar başlar, konular açılır forumda "aracım marş almıyor" diye. e tamam işte. Öyle olunca değişir daa 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts