Alptuğ Özcan 8 Ağustos Paylaş 8 Ağustos Ali Darbaz yazdı: artık pek yavaş süremez oldum 150 km hız ile otoyolda intikal ettiğim oluyor. Hypermiler'lığın sonu mu geliyor yoksa 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos (düzenlendi) Her masada varız 10 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Klima güzel çalışıyormuş Sorun bende imiş. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Arabamız çarşı otoparkında bizde japon bandosunu dinliyoruz 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Klima güzel çalışıyormuş Sorun bende imiş. Obd girişi olsa tespitin kolay olurdu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Mustafa Tüfekçi yazdı: Obd girişi olsa tespitin kolay olurdu Arabanın obd girişi var 1.200 liralık Citroen obd'si lazım Günün cilası Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Buralarda fazla dolaşma adamı soyuyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Hasan Karabekiroglu yazdı: Buralarda fazla dolaşma adamı soyuyorlar. Birisi omuz çantamı almaya çalıştı. Yakalayınca pardon dedi kactı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Arabamız çarşı otoparkında bizde japon bandosunu dinliyoruz Japon askeri orkestrası da bizim gibi esmer gırnatacılardan galiba 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Askeriyede bi terim vardı, bilmem ne kafalı Japon askeri diye. Öyle değillermiş işte... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Klima güzel çalışıyormuş Sorun bende imiş. Bütün forum bunu biliyorda kimse dile getiremiyordu, itiraf etmiş oldun. 10 Ağustos tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: haftaya bitane city ile ankaraya gidip geleceğim Haftaya ben yokum gelme 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 10 Ağustos Paylaş 10 Ağustos Oğuzkan Erışık yazdı: Haftaya ben yokum gelme benim arabanın konusuna bi baksana abi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ağustos Yazar Paylaş 10 Ağustos Metin Uzunoğlu yazdı: Bütün forum bunu biliyorda kimse dile getiremiyordu, itiraf etmiş oldun. Elimde arabanın servis kitapçığı olmasa , oradaki verileri göremesem halen klimanın bozuk olduğunu düşünmeye devam ederdim. Ama arabanın normal soğutma kapasitesi benim Egeama göre farklı çalışıyor buda beni yanıltıyor. Kitapçık 9 derece altı soğutma başarılı diyor. Benim araba 7 dereceye kadar düşebiliyor. Buda toleransın altında gayet iyi olduğu anlamına geliyor. Ölçü aleti olmasa klima gazına 1000 tl ödemiştim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Dün dün Japonya seyahatinden sonra çocuklar arabada alerjik reaksiyon gösterdiği için temiz olmasına rağmen arabayı tekrar yıkatıyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Ağustos Yazar Paylaş 11 Ağustos Dünkü gezi hakkında maliyetleri hesapladım. 460 lira otopark ücreti ödemişim. Bıyıklı pilavcıda öğle yemeği 280 tl. içtiğimiz sulara 200 tl Arabayıda bugün fulledim, 650 liralık benzin yakmışız 200 kmde. Güzel gündü Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Ali Darbaz yazdı: 460 lira otopark ücreti ödemişim. valeye mi verdin etilerde? 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 11 Ağustos Paylaş 11 Ağustos Yıkamacı o fırçayı kaportaya da sürmüyordur inşallah. 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Ali bey borsada hangi fonu aldınız. tavsiye verir misiniz. Bizde kazanmak istiyoruz. Tüyo ver. Sende kazan bizde kazanalım . 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ağustos Paylaş 12 Ağustos Ali Darbaz yazdı: çocuklar arabada alerjik reaksiyon gösterdiği Çok önemli bir konu. Yorum bağlantısı
Recommended Posts