İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

İlkay Başaran

Şimdi de karavan mı alıyoruz.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Karavanda klima seçimi ne olacak?

Güneş panelinden tasarruf Edip arabanın alternatörden şarj etsem. 100 amperlik aküden iki fan bağlayıp çalıştırırsam üç gün yeter mi.

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık
İlkay Başaran yazdı:

Şimdi de karavan mı alıyoruz.

Mesela yani:)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tevfik Işık yazdı:

Mesela yani:)

Şakacıktan mı?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Şakacıktan mı?

Yok yahu, Hanım tuturdu devre mülk alalaım diye. Miss gibi karavan 165.000 tl. Bunu otoparka parkedip. Dışardan elektrik ve su verip öğrenciye aylık 4000 tl kiralayabiliriz de. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-gunes-enerjili-vebostali-sifir-cekme-karavan-1183636013/detay

• Mutlu 6
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Selim Bilgin

Karavan çekeceksen gel benim arabayı vereyim sana, dosta gider muhayyer bakımlı.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Selim Bilgin yazdı:

Karavan çekeceksen gel benim arabayı vereyim sana, dosta gider muhayyer bakımlı.

Tamgaz kalkarsa karavanın arka camdan çekyat çıkmasın?

• Beğen 1
  • Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

100 amperlik aküden iki fan bağlayıp çalıştırırsam üç gün yeter mi.

saat mi gün mü? kopya zekaya soralım?

Ali Darbaz yazdı:

bari bir karavana bakalım diyorum

kışın nereye park edilecek? yazın karavan park ücreti de hesaplandı mı bu macerada?

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Çok geçmiş olsun Ali. Allah beterinden saklasın. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay

Hocam bu araçla karavan çekemezsin. En az 100 hp ve 150 nm tork olmalı. O da hdi motor diye, atmosferik zaten çekmiyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Karavan çekmekten kasıt karavanı düz zeminde hareket ettirmekse ettirir şüphesiz. Ama rampa çıkış ve inişi de düşünmek gerek. Hararet hikayesi olan bir motorla karavana niyetlenmek ne bileyim macera aramak gibi olur. Bolu dağı gibi bir yerden inişi de düşünmek gerek.. frenler şişecek, yeter sal beni diyerek görevi bırakırlarsa çok acayip şeyler olur.. 

eğer gözü karartıp alınırsa, ilk iş navigasyona kaçış rampalarını işaretlemek lazım..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

24.000 btu lazım karavanı çekmek için :unsure2:

bu hangi konuydu yaa 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cem Işık yazdı:

Karavan çekmekten kasıt karavanı düz zeminde hareket ettirmekse ettirir şüphesiz. Ama rampa çıkış ve inişi de düşünmek gerek. Hararet hikayesi olan bir motorla karavana niyetlenmek ne bileyim macera aramak gibi olur. Bolu dağı gibi bir yerden inişi de düşünmek gerek.. frenler şişecek, yeter sal beni diyerek görevi bırakırlarsa çok acayip şeyler olur.. 

eğer gözü karartıp alınırsa, ilk iş navigasyona kaçış rampalarını işaretlemek lazım..

Benim arabaya çekmede 5 yıldız , performansda 3 yıldır verdi. https://towcar.info/outfitmatch.php

grafiekrapport.php?id=5927&trein=2325&straal=0.29075&fcar=5.28&stroomlijn_car=normaal&verm=70&vermrpm=6000&koppel=135&koppelt1=4000&koppelt2=4000&grafiek=image.png.68be192095ea1dbac135fa30ca36c03a.pngimage.png.ae3c025e99cd06ca748b175940f7410e.png

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Arabanın karavanı çektiği kadar, karavanda arabayı çeker, yani araba zaten hafif, üzerine birde güçsüz motor ile büyük problemler yaşarsın. 2008 ile çekmeye cesaret edemiyorum şahsen. Yoksa şimdiye çoktan yapıştırmıştım karavanı.

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Selçuk Bakış yazdı:

Arabanın karavanı çektiği kadar, karavanda arabayı çeker, yani araba zaten hafif, üzerine birde güçsüz motor ile büyük problemler yaşarsın. 2008 ile çekmeye cesaret edemiyorum şahsen. Yoksa şimdiye çoktan yapıştırmıştım karavanı.

klimaya para vermiyor oradan yazlık işi ortaya çıkyor 300 bine karavan alcam diyor çok garip olaylar :)

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

46kg çeki demiri ağırlığı düşük epey.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Benim arabaya çekmede 5 yıldız , performansda 3 yıldır verdi. https://towcar.info/outfitmatch.php

Benim araba neden daha düşük çıktı? 

20240716_101114.jpg

20240716_101130.jpg

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Geçmiş olsun Ali mevzuyu yeni gördüm.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
İlkay Başaran yazdı:

Senin araba 1,33, Onun araba 1,4 :crazy: Arada 0,07 fark var. I am Bond, CEMİS BOND :kutlama::kihkih::dance3:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

Ben 750 kilo altı karavan seçtim. belki ondandır. Sen 1 tonluk seçersen farklı olabilir. 

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
İlkay Başaran yazdı:

20240716_101114.jpg

20240716_101130.jpg

seçtiğin karavana göre kıyaslıyor

Bende 750 kg seçtim full'e yakın çıktı

Aslında karavan seçmeden araca ait bilgileri verse iyi olurmuş

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Ben 750 kilo altı karavan seçtim. belki ondandır. Sen 1 tonluk seçersen farklı olabilir. 

Ben senin attığın linkte seçili geliyor gibi düşündüm karavanı. Site bende 1 dk ancak açık kalıyor sonra kapanıyor anlamadım.

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

NC750 X için de karavan var mıdır? 😎

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...