Ali Darbaz 15 Temmuz Yazar Paylaş 15 Temmuz Servet Aydın yazdı: Karavanda klima seçimi ne olacak? Güneş panelinden tasarruf Edip arabanın alternatörden şarj etsem. 100 amperlik aküden iki fan bağlayıp çalıştırırsam üç gün yeter mi. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Şimdi de karavan mı alıyoruz. Mesela yani 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Tevfik Işık yazdı: Mesela yani Şakacıktan mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Temmuz Yazar Paylaş 15 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Şakacıktan mı? Yok yahu, Hanım tuturdu devre mülk alalaım diye. Miss gibi karavan 165.000 tl. Bunu otoparka parkedip. Dışardan elektrik ve su verip öğrenciye aylık 4000 tl kiralayabiliriz de. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-cekme-karavan-gunes-enerjili-vebostali-sifir-cekme-karavan-1183636013/detay 6 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Karavan çekeceksen gel benim arabayı vereyim sana, dosta gider muhayyer bakımlı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Selim Bilgin yazdı: Karavan çekeceksen gel benim arabayı vereyim sana, dosta gider muhayyer bakımlı. Tamgaz kalkarsa karavanın arka camdan çekyat çıkmasın? 1 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Ali Darbaz yazdı: 100 amperlik aküden iki fan bağlayıp çalıştırırsam üç gün yeter mi. saat mi gün mü? kopya zekaya soralım? Ali Darbaz yazdı: bari bir karavana bakalım diyorum kışın nereye park edilecek? yazın karavan park ücreti de hesaplandı mı bu macerada? Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Çok geçmiş olsun Ali. Allah beterinden saklasın. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Hocam bu araçla karavan çekemezsin. En az 100 hp ve 150 nm tork olmalı. O da hdi motor diye, atmosferik zaten çekmiyor. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Karavan çekmekten kasıt karavanı düz zeminde hareket ettirmekse ettirir şüphesiz. Ama rampa çıkış ve inişi de düşünmek gerek. Hararet hikayesi olan bir motorla karavana niyetlenmek ne bileyim macera aramak gibi olur. Bolu dağı gibi bir yerden inişi de düşünmek gerek.. frenler şişecek, yeter sal beni diyerek görevi bırakırlarsa çok acayip şeyler olur.. eğer gözü karartıp alınırsa, ilk iş navigasyona kaçış rampalarını işaretlemek lazım.. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz 24.000 btu lazım karavanı çekmek için bu hangi konuydu yaa Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz Cem Işık yazdı: Karavan çekmekten kasıt karavanı düz zeminde hareket ettirmekse ettirir şüphesiz. Ama rampa çıkış ve inişi de düşünmek gerek. Hararet hikayesi olan bir motorla karavana niyetlenmek ne bileyim macera aramak gibi olur. Bolu dağı gibi bir yerden inişi de düşünmek gerek.. frenler şişecek, yeter sal beni diyerek görevi bırakırlarsa çok acayip şeyler olur.. eğer gözü karartıp alınırsa, ilk iş navigasyona kaçış rampalarını işaretlemek lazım.. Benim arabaya çekmede 5 yıldız , performansda 3 yıldır verdi. https://towcar.info/outfitmatch.php Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Arabanın karavanı çektiği kadar, karavanda arabayı çeker, yani araba zaten hafif, üzerine birde güçsüz motor ile büyük problemler yaşarsın. 2008 ile çekmeye cesaret edemiyorum şahsen. Yoksa şimdiye çoktan yapıştırmıştım karavanı. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Selçuk Bakış yazdı: Arabanın karavanı çektiği kadar, karavanda arabayı çeker, yani araba zaten hafif, üzerine birde güçsüz motor ile büyük problemler yaşarsın. 2008 ile çekmeye cesaret edemiyorum şahsen. Yoksa şimdiye çoktan yapıştırmıştım karavanı. klimaya para vermiyor oradan yazlık işi ortaya çıkyor 300 bine karavan alcam diyor çok garip olaylar 5 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Benim arabaya çekmede 5 yıldız , performansda 3 yıldır verdi. https://towcar.info/outfitmatch.php Benim araba neden daha düşük çıktı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Benim araba neden daha düşük çıktı? Senin araba 1,33, Onun araba 1,4 Arada 0,07 fark var. I am Bond, CEMİS BOND 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Temmuz Yazar Paylaş 16 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Benim araba neden daha düşük çıktı? Ben 750 kilo altı karavan seçtim. belki ondandır. Sen 1 tonluk seçersen farklı olabilir. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Benim araba neden daha düşük çıktı? seçtiğin karavana göre kıyaslıyor Bende 750 kg seçtim full'e yakın çıktı Aslında karavan seçmeden araca ait bilgileri verse iyi olurmuş 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 16 Temmuz Paylaş 16 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Ben 750 kilo altı karavan seçtim. belki ondandır. Sen 1 tonluk seçersen farklı olabilir. Ben senin attığın linkte seçili geliyor gibi düşündüm karavanı. Site bende 1 dk ancak açık kalıyor sonra kapanıyor anlamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts