Mehmet Ozyurek 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Değişecek listesi.. 37194 lirası tampon. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz (düzenlendi) Mehmet Ozyurek yazdı: 37194 lirası tampon. abi Cam açma kol segmanı ne için miş Boyada 23000 tl tutuyor 10 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Önder Özcan yazdı: Emmi düşünsün Düşünmiycek! 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz Allianz hızlı çalışıyor valla bugün sürekli bildirim geliyor. parçaların tedarik süreci başlamış. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Ali Darbaz yazdı: abi Cam açma kol segmanı ne için miş Kapıyı düzeltmek için kapı yüzünü sökecekler. sökünce sekmanlar bozulacak. takarken yenisini takacaklar.. 2 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Bununla geçmiş olsun, arabadır tamir edilir. Ama BB ile ilgili bayağı kötü yorum okumuştum inşallah mağdur etmezler. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Temmuz Yazar Paylaş 10 Temmuz Selim Bilgin yazdı: Bununla geçmiş olsun, arabadır tamir edilir. Ama BB ile ilgili bayağı kötü yorum okumuştum inşallah mağdur etmezler. Ben kötü yorum çok az gördüm ya. Dört yıldız vermişler Google’da. Mercedes modernizasyonu için birisiyle avans kavgası var. Onun dışında işçilik hakkında pek bir sıkıntı göremedim sonuçta doğrudan şirket sahibiyle iletişim kuruyorum sağ olsun WhatsApp‘tan gayet düzgün bir şekilde benimle konuşuyor benzin magazin Burak ertem arkadaşı zamanında Cruz için Bedava cam sileceği vermişlerdi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Tamer Topaç yazdı: 350 son teklifimdir. Bir daha bulamazsın. Ölücülere bak.. çok ayıp 1 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Ölücülere bak.. çok ayıp Sen tekliflere enflasyon farkını yansıtacakmısın ? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Ölücülere bak.. çok ayıp 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Ersen Tapan yazdı: Sen tekliflere enflasyon farkını yansıtacakmısın ? Bizde enflasyon sabit Ersen abi. Kimsenin zarar etmesini istemem 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Bizde enflasyon sabit Ersen abi. Kimsenin zarar etmesini istemem Kira 5 bin mi ? 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Ölücülere bak.. çok ayıp tam öldürenemişler. Bi bak istersen Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Kira 5 bin mi ? Ayakkabılığı mı diyorsun? Evet Tansu Kalafatoğlu yazdı: tam öldürenemişler. Bi bak istersen Ben taşınmaza yöneldim abi artık. Güneş enerjisi tarlası kuracağım 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 10 Temmuz Paylaş 10 Temmuz Oğuzkan Erışık yazdı: Ayakkabılığı mı diyorsun? Evet Ben taşınmaza yöneldim abi artık. Güneş enerjisi tarlası kuracağım 350 megavatlık mı 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Temmuz Yazar Paylaş 15 Temmuz (düzenlendi) Aldığı bu hasardan dolayı arabayı satış değer kaybı olduğundan en az 3 4 yıl C3 ile yaşamayı düşünüyorum. Karavan çekmek için towbar alıp değer katmayı düşünüyorum. Bu video 70 beygir 160 tork ile karavan çekmişler. Hanım yazlık diye tuturdu. Bende yok öyle bir para bari bir karavana bakalım diyorum. Bakın bakalım fiyat nasıl. 15 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Maks 600kg frenli çekme, topuz ağırlığı 46 kg diyor. Kitapçığa baktım şimdi. Zor çeker biraz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Temmuz Yazar Paylaş 15 Temmuz Evren Erakçora yazdı: Maks 600kg frenli çekme, topuz ağırlığı 46 kg diyor. Kitapçığa baktım şimdi. Zor çeker biraz. Frenli 1150 kilo diyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Aldığı bu hasardan dolayı arabayı satış değer kaybı olduğundan en az 3 4 yıl C3 ile yaşamayı düşünüyorum. Karavan çekmek için towbar alıp değer katmayı düşünüyorum. Bu video 70 beygir 160 tork ile karavan çekmişler. Hanım yazlık diye tuturdu. Bende yok öyle bir para bari bir karavana bakalım diyorum. Bakın bakalım fiyat nasıl. Benzinli mi bu? atmosferik 1.4 benzinli ile 160 tork güzel hayal bence 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Eski kasa da daha yüksekmiş. 900 kg olarak almak lazım o zaman. yüzde 12 rampaya kadar diyor. Ülkemiz dağlık. Toplam katar ağırlığın 2476 kg olacak. 46 kg çeki demir ağırlığı epey düşük ama. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Temmuz Yazar Paylaş 15 Temmuz İlkay Başaran yazdı: Benzinli mi bu? atmosferik 1.4 benzinli ile 160 tork güzel hayal bence 1.4 hdi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Ali Darbaz yazdı: 1.4 hdi. 1.4 hdi çeker 1.4 vti motor yer 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 15 Temmuz Paylaş 15 Temmuz Bu araba ile frensiz karavan çekmek hayal.. İnerken durduramaz.. çıkarken çekemediği an freni yenemez karavanı. geri kaymaya başlar.. Artık nerede durursa.. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts