İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tansu Kalafatoğlu
Ali Darbaz yazdı:

Şu an ıkea'dayım 2 tane pişmiş it aldım. Arabada da su var çiçek

IMG_20240531_152501.jpg

en sevdiğim. Pişmiş it. Az pişmiş it alsan daha lezzetli olurdu

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

. Arabada da su var çiçek

ikeada ne içersen iç bedava kampanyasından faydalnamadığın iyi olmuş

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ebrar Tüfek yazdı:

it ney

korulu vadi marka bilgisayar tamirine giderken acıkan personel aldığı bir çeşit sosisli sandviçin sosyal medyaya uyarlanmış hali... eski ingilterede sokakta o kelimeyi seslensen dayak biel yerdin , hayat ne garip.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bunun bagajı Hyundai i10 kadar var yok.. 

IMG_5025.jpeg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

daha ufaktır belki cetvel varsa yardımı dokunur

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Çağlar Bayur yazdı:

korulu vadi marka bilgisayar tamirine giderken acıkan personel aldığı bir çeşit sosisli sandviçin sosyal medyaya uyarlanmış hali... eski ingilterede sokakta o kelimeyi seslensen dayak biel yerdin , hayat ne garip.

iyiymiş, buralarda ikea yok hiç it yemek nasip olmadı :)  

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Hanım hiç araba kullanmıyor. Hiç hevesi yok. Hep bi bahanesi var. Araba benden başka süren yok..

Deposu doluyken 660 km menzil gösterdi. Cruzedan çok yakıyor.. 

bunu sabit kullansam epey bi ekonomi kasarım. 1 depoda 1000 km yapma hedefim var.. 

IMG_5026.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

eve hibrit isteniyor olabilir yeni birşey

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Spontane gelişen piknik deneyi. 300 litre bagaj yetmedi :( symbol bunun yanında hangar gibiydi. 

IMG_20240602_095103.jpg

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Tek parça koltuk yatırırsın, yeter. 3 kişi değil misiniz?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Tek parça koltuk yatırırsın, yeter. 3 kişi değil misiniz?

9 kişiyiz arabada yer olmayınca yaya geldiler

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

9 kişiyiz arabada yer olmayınca yaya geldiler

tüm sümbül olsa yürümezlerdi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Merhaba dostlar. 

110 km piknik gezisi adı altında bahane ederek 36 derece hava sıcaklığında arabayı dedim. İçinde 4 yetişkin 2 çoçukla rampalı trafikte dur kalk yapma fırsatıda elde ettim. Arabaya o kadar alıştım ki, artık bana vites değiştirme esnasında silkeleme olsun, öne yığılma olsun hiç birini yapmıyor. Arabayı kullanmak inanılmaz keyifli olmaya başladı. Sık sık vitese müdahale ediyor olabilmek , bana itaat etmesi çok hoşuma gitmeye başladı. Bu f1 dedikleri aslında Pedal Shifter diye adlandıran sistem bana çok fazla keyif veriyor. Vitesleride eskisine göre artık çok daha seri atıyor. 

Arabanın alttakımdan gelen burç sesleri dışında pek bir eksiği kalmadı. Yalnız ekonomik olarak oldukca zor bir döneme girdim. Bunda arabanın üzerimde yarattığı ekonomik baskısı çok . Bir şekilde idare etmeye çalışıyorum Kızımn ve Karımın sağlık sigortalarında yapınca bu sene tatil fikri tamemen elenmiş oldu. Oysaki bu arabayla uzun yol yapmak gibi bir hevesim var. Alt takım yenileme, elektrikli gergi bilyası değişimi, yedek debriyaj robotu gibi ek yapmak istediğim alımlar var. malesef bunları başka bahara bırakıcağım.  ve Bugün sürüşümün küçük bir kısmını POV kamera ile çekmek istedim. Nasıl göründüğünü merak ettim. Bu sırada sürerken nasıl eğlendiğimizde şahit olacaksınız. 

Yorum bağlantısı
Tevfik Işık

Psikolojik olarak tüm problemler kendiliğinden çözülmüş ve araba Mercedes olmuş... 

Güle güle kullanın... 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

videoda vites değişimi gerektirecek bir yol göremedim? at 5 e git

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

videoda vites değişimi gerektirecek bir yol göremedim? at 5 e git

Zaten araba rampada hiç vites düşmeye gerek duymuyor. Ben arada kendim oynuyorum. 

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Kamerayı kafaya takınca bence başını az hareket ettir. Başım döndü izleyenedim :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Kamerayı kafaya takınca bence başını az hareket ettir. Başım döndü izleyenedim :) 

konu şanzıman içeriyor zaten baş döndürücü  bir ayrı heyecan

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

konu şanzıman içeriyor zaten baş döndürücü  bir ayrı heyecan

acaba sürüş mü çok heyecanlı. 2.dakikanın sonunda kornayla yol istedi, sağdan fırladı viraja da hızlı girdi gibi ama bilemedim başım döndü

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

acaba sürüş mü çok heyecanlı. 2.dakikanın sonunda kornayla yol istedi, sağdan fırladı viraja da hızlı girdi gibi ama bilemedim başım döndü

ben komple izleyemiyorum, her an birşey olacak diye ödüm patlıyor

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu
Ali Darbaz yazdı:

3.5 litre

Yeni model hibrit i alırsan belki

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Tamer Topaç
  • Yeni Oluştur...