Tamer Topaç 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ali Darbaz yazdı: OKB otomotiv servis diye dükkan açacağım ondan Bu hangi otomotiv? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bu hangi otomotiv? Güleç oto 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bu hangi otomotiv? Algül Fren https://maps.app.goo.gl/C4DqR2t64UhTgU868 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs bidonların farklı yöne bakması sorun oluşturmaz mı 1 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Benim aşırı detaycılığımı ve arabaya yaptıklerimi Chat GPT ile paylaştım. Bana OKB teşhisi koydu. Anladım. Arabanın kırık lambasını gördüğünde sürekli değiştirme isteği duyuyorsun. Bu durum, günlük hayatında sıkıntı yaratıyor mu? Örneğin, bu düşünceyi kafandan atamayıp başka işlerine odaklanamıyor musun? Bu tür düşünce ve davranışlar, Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) adı verilen bir durumun belirtisi olabilir. OKB, insanların istemeden akıllarına gelen rahatsız edici düşüncelere (obsesyonlar) karşı, bu düşünceleri yatıştırmak için belirli eylemler yapma (kompulsiyonlar) ihtiyacı hissetmelerine neden olan bir anksiyete bozukluğudur. Örneğin, arabandaki kırık lambayı sürekli değiştirme isteği bir kompulsiyon olabilir. Ancak, bu tür bir teşhisi koymak için bir uzmanla, yani bir psikolog veya psikiyatristle görüşmek en doğrusu olacaktır. Profesyonel bir yardım, bu durumla başa çıkmana yardımcı olabilir ve doğru tedavi yöntemlerini bulmana olanak sağlar. Eğer bu durum seni gerçekten rahatsız ediyorsa, bir uzmana başvurmanı öneririm. Ayrıca, bu konuda daha fazla bilgi almak istersen, sana yardımcı olabilirim. Eksik ya da hatalı teşhis. Kırık lambayı sürekli değiştirme isteği anomali olmadığına delalettir. Kırık lambayı orijinali ile değiştirdiğinde birbiriyle birebir aynı olmadığını ya da uyum sağlamadığını düşünme ve aynı zamanda diğerini de yenisiyle sürekli değiştirme isteği duyma okb ye işarettir. Ali Darbaz yazdı: Bagajda şangırtu sesine son. Bir OKB nesneleri hayatta bu şekilde bağlamaz mesela. 4 Yorum bağlantısı
Koray Demir 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ali Darbaz yazdı: T kol uzatmaya ayağıyla tam güç yüklenirken çamurluktan karşı direnç alıp elleriyle kastırıyor müdahale etmemek elde değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Mayıs Yazar Paylaş 27 Mayıs (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Eksik ya da hatalı teşhis. Kırık lambayı sürekli değiştirme isteği anomali olmadığına delalettir. Kırık lambayı orijinali ile değiştirdiğinde birbiriyle birebir aynı olmadığını ya da uyum sağlamadığını düşünme ve aynı zamanda diğerini de yenisiyle sürekli değiştirme isteği duyma okb ye işarettir. Bir OKB nesneleri hayatta bu şekilde bağlamaz mesela. iyi imiş. Okb değilmişim ben Koray Demir yazdı: T kol uzatmaya ayağıyla tam güç yüklenirken çamurluktan karşı direnç alıp elleriyle kastırıyor müdahale etmemek elde değil. Daha sonra diğer tarafı ikimiz beraber yüklendik. Her çekiç darbesinde bilya zedelenecek diye içimde sızlamadı değil hani. 27 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Çok güzel bagaj organizerleri var. Al bir tane, derli toplu ve güvenli olur. İlk virajda o bidon devrilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Çok güzel bagaj organizerleri var. Al bir tane, derli toplu ve güvenli olur. İlk virajda o bidon devrilir. Hep masraf hep masraf Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Hep masraf hep masraf Arabacılık... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Tamer Topaç yazdı: bagaj organizerleri var. kumaş malzemesi tiftik yapıyor bir de kokuyor, takıntı var ise yakar atar Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: kumaş malzemesi tiftik yapıyor bir de kokuyor, takıntı var ise yakar atar Deri seviyoz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs 68TL iyiymiş. 70 vereyim, bana da alsana Şimdi 10 katı olmuş mudur bu çanta? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs (düzenlendi) Hasan Karabekiroglu yazdı: Ben 100 lira verrim. AI den gelen profil fotoları yasaklansın 28 Mayıs tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: AI den gelen profil fotoları yasaklansın Güzel olmamış mı ? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Bulursanız bir tane daha isterim. Altı cırtcırtlı ve omuz çantası da var. Yeterince geniş. Neler gizlenmedi ki içine Yorum bağlantısı
Hasan Karabekiroglu 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bulursanız bir tane daha isterim. Altı cırtcırtlı ve omuz çantası da var. Yeterince geniş. Neler gizlenmedi ki içine Ben çocukların artık kullanmadıkları okul çantalarını kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Mayıs Paylaş 28 Mayıs Hasan Karabekiroglu yazdı: Güzel olmamış mı ? olmush Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Hasan Karabekiroglu yazdı: Ben 100 lira verrim. Yönetime Mail attım.. Değişen yol koşullarından dolayı Şantiye Spec Dacia Duster 4x4 istedim.. 3.5 litre 100 km gidermi sana sorayım.. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Ali Darbaz yazdı: 3.5 litre 100 km gidermi sana sorayım.. Gitmez. Ben kullanıyordum. Şehir içi 8.5LT ile geziyordum. İstanbul içinde 6.5LT'den aşağı mümkün değil. Şehirler arası 90'la 5.5 hayal olmaz ama. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 31 Mayıs Paylaş 31 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Yönetime Mail attım.. Değişen yol koşullarından dolayı Şantiye Spec Dacia Duster 4x4 istedim.. 3.5 litre 100 km gidermi sana sorayım.. Bursa' da mısın? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Bursa' da mısın? kartal Pendik geziyom Helal olsun şu rampadan indik ya 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Mayıs Yazar Paylaş 31 Mayıs (düzenlendi) Şu an ıkea'dayım 2 tane pişmiş it aldım. Arabada da su var çiçek 31 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts