Ebrar Tüfek 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Bunla bir süre sıfır çizdikten sonra kaputu açıp kızarmış turbodan sigara yakmak modaydı bi aralar. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs Paylaş 1 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: benzinlilerde mekanik veya elektrikli vakum pompası olmamalı diye biliyorum. Dizelde olabilir. benzinlide gerek yok zira motora giden hava artınca devir artar, dieselde ise yakıt artılır, 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mayıs Yazar Paylaş 1 Mayıs Bu videoda Rus , termostatın içini dağlamış. Sürekli contalardan yağ kaçakları olması nedeniyle bıkmış. Eski bozuk termostatlardan birini içini boşaltıp öyle kullanmaya başlamış.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mayıs Yazar Paylaş 1 Mayıs Benim arabamda yeni nesil Termostat olduğunuda bu videoda öğrenmiş olduk Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs bu videodan sonra pistonlarımı merak ettim. Bu n13 pistonu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mayıs Yazar Paylaş 3 Mayıs Tamer Topaç yazdı: Araçta ESP olup olmadığını anlamak çok kolay Kaydıramadım bi türlü. Pt515 lastikler can. 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs ESP var mı yok mu? Prestij meselesi Ali Darbaz yazdı: Pt515 lastikler Pıtıpıtıpıtıpıtı 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Kaydıramadım bi türlü. Pt515 lastikler can. lastiklere laf söylesem önder abi alınır kesin neyse sustum bijon kapağı yüzünden beni kara listeye aldı 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Araçta esp yok. Olsa yarım kontak açınca zaten ekranda simgesi olur. Pt 515 ler biz aracı aldığımızda üzerindeydi, yepyeniydi. Ama can mıdır yorum yapmıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Kaydıramadım bi türlü. Pt515 lastikler can. 44km/h ile bişi deniyelim söz 45 olmayacak 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Önder Özcan yazdı: Araçta esp yok O zaman 350 veririm... 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mayıs Yazar Paylaş 3 Mayıs Tamer Topaç yazdı: O zaman 350 veririm... 675 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mayıs Yazar Paylaş 3 Mayıs Ya o değil de ben arabanın 9 sahibiymişim boşluk gülücük Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Önder Özcan yazdı: Araçta esp yok. Olsa yarım kontak açınca zaten ekranda simgesi olur. Ampulü patlamıştır Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Mayıs Paylaş 3 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Ya o değil de ben arabanın 9 sahibiymişim boşluk gülücük ee noldu 628363& tane polis niye durdurmuş seni 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mayıs Yazar Paylaş 3 Mayıs Tansu Kalafatoğlu yazdı: ee noldu 628363& tane polis niye durdurmuş seni Kimlik kontrolü yapıldı Saldılar sonra. .. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mayıs Yazar Paylaş 3 Mayıs Hoppala Arabanın servis geri çağırması var mış Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs bu takata firması milyonlarca aracın airbaglerine değişmesine sebep oldu özellikle honda bayağı etkilendi bu durumdan Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Hoppala Arabanın servis geri çağırması var mış Geri çağırma yazısına göre aracı çekiciyle bulunduğu yerden almaları gerekiyor. Servise giderken birşey olursa ? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Mayıs Paylaş 4 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Kimlik kontrolü yapıldı Saldılar sonra. .. bugün yenibosna’da 200m arayla 3 kontrol noktasından geçtim. 2’si durdurdu. Beyaz Corolla’ya özel olarak durduruyorsunuz değil mi dedim. Araç seçici arkadaş şurada. O bilir dedi sırıttı. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts