İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

HAziran başı bayramda Cunda çk kalabalık olurmu ? Nede olsa Haziranda okullarda henuz kapanmamış. Gece kaçta köprüyü geçeyim tavsiye ver bana . 

Kurban bayramında bence kalabalık olur. Bir şekilde geçersin, bazen girişi kapatıyorlar öyle durum varsa arabayı bırakır tekne ile geçersiniz otele.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İçtiğim ilacın yan etkileri arasında kafa yemek standart donananımda geliyormuş :( . 

https://eksisozluk.com/enfluvir--4190246?p=14

Ersen Tapan yazdı:

Ateşin yükseliyor olabilir. Onu ölç duruma göre ilaç kullanırsın .

İşte çalışıyorum, biraz daha çalışıp eve doğru gidecceğim. Ateşim var yok gibi. sürekli üşüyüp titriyorum. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

azalt demiş miydik? ekran mavi ışığı da eklenince olur öyle şeyler, havada mavi bulutlar görmeye bile başlarsın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

azalt demiş miydik? ekran mavi ışığı da eklenince olur öyle şeyler, havada mavi bulutlar görmeye bile başlarsın

İşte sen dedin ya telefonu kapat gözünü kapat 2 dakikada uyumuşum sabah beşte uyandım

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan
Ali Darbaz yazdı:

İşte çalışıyorum, biraz daha çalışıp eve doğru gidecceğim. Ateşim var yok gibi. sürekli üşüyüp titriyorum. 

Bu ilacı içerken su tüketimini arttırmak hem etkisini arttırır hemde yanetkilerini azaltır. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bugün dünden çok daha iyiyim . Ağzımın tadı dönse mutlu olurum. Yemeklerin tadı kokusu lastik gibi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

işbirliği veya reklam , konu şu: tesla ekibi vergiyi yanlış hesaplamış. değişik bir durum yok yani

1.9 milyonu çok ucuzmuş gibi lanse ediyorlar. çok saçma. 

Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan
Ali Darbaz yazdı:

ucuzmuş gibi lanse ediyorlar

Onlar için ucuz demek ki

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...