Ali Darbaz Perşembe 21:39 Yazar Paylaş Perşembe 21:39 O pas olan kısım tornavida ile delemedim. Çok vurdum deforme dahi olmadı. Yani epey sağlam ama görüntü çirkin. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 06:22 Paylaş Cuma 06:22 zaten tornavia delici bir alet değildir, 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 07:31 Paylaş Cuma 07:31 Çağlar Bayur yazdı: zaten tornavia delici bir alet değildir, Emin miyiz buna? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 08:02 Yazar Paylaş Cuma 08:02 Şu forumda 126 sayfa olmuş, kimsede demiyor Ali robotize şanzıman nasıl. :D Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Cuma 08:14 Paylaş Cuma 08:14 Mehmet Ozyurek yazdı: Öğrendim ya artık yazarım.. Asit döküp pas temizlenecek. Sonra antipas sürülüp, astar atılıp boyanacak.. Bunu yapacak bir mekan tavsiyesi varmı ? 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 08:18 Paylaş Cuma 08:18 Ersen Tapan yazdı: Bunu yapacak bir mekan tavsiyesi varmı ? Sen dahil, biliyoruz ama söyleyemiyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök Cuma 08:32 Paylaş Cuma 08:32 arabayı öyle parça parça boyamayın yahu. el atmışken tek tabanca ile komple boyayıverin 1 seferde tertemiz çıksın Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cuma 08:40 Paylaş Cuma 08:40 Ali Darbaz yazdı: Şu forumda 126 sayfa olmuş, kimsede demiyor Ali robotize şanzıman nasıl. :D Cok korkuyoruz 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 08:48 Paylaş Cuma 08:48 Ali Darbaz yazdı: Şu forumda 126 sayfa olmuş, kimsede demiyor Ali robotize şanzıman nasıl. :D Şanzıman işine girmek istemiyoruz Yağ' dan devam 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 09:00 Yazar Paylaş Cuma 09:00 Alpay Sumer yazdı: Cok korkuyoruz Tamer Topaç yazdı: Şanzıman işine girmek istemiyoruz Yağ' dan devam Hanım çok güzel kullanıyor. BAna rampada el freni çekmeden yarı otomatikle nasıl sabit araba tutulur öğretti. Onada direksiyon hocası öğretmiş. Hatta başka şeylerde gösterdide imajım zedelenir diye burda açıklamıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 09:12 Yazar Paylaş Cuma 09:12 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: İmaj her şeydir, susuzluk hiç bir şey Benim debriyaj biter diye korkup da yapmadığım tüm teknikleri hoca göstermiş sağ olsun Lakin şanzıman kendini eşime göre adapte etmiş. Artık yarı kavrama işini çok daha güzel yapıyor çok daha yumuşak ilginç bir şanzıman tavsiye ederim. Hanım dan sonra ben kullanmak istedim arabayı hemen anladım şanzımanın çalışma şeklinin değiştiğini Cuma 09:14 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:33 Paylaş Cuma 09:33 Ali Darbaz yazdı: Onada direksiyon hocası öğretmiş. 2 seçenek var: 1. hoca teknik yetersiz 2. kardeşinin sanayide dükkanı var 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 09:51 Yazar Paylaş Cuma 09:51 Bu benim şanzımanın debriyaj aktüatörü. Ayağını gaz pedalına koyduğunda kavrama hareketi yapmaya ve arabayı tutmaya başlıyor. gaza basma oranına göre debriyajı kavrama süresi uzuyor. İçinde yağ veya bir hidrolik bişey yok. Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 11:29 Paylaş Cuma 11:29 Ali Darbaz yazdı: Benim debriyaj biter diye korkup da yapmadığım tüm teknikleri hoca göstermiş sağ olsun Lakin şanzıman kendini eşime göre adapte etmiş. Artık yarı kavrama işini çok daha güzel yapıyor çok daha yumuşak ilginç bir şanzıman tavsiye ederim. Hanım dan sonra ben kullanmak istedim arabayı hemen anladım şanzımanın çalışma şeklinin değiştiğini Dsg nin gözleri yaşlı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 11:54 Paylaş Cuma 11:54 Ersen Tapan yazdı: Bunu yapacak bir mekan tavsiyesi varmı ? Asla.. Ali Darbaz yazdı: Hanım çok güzel kullanıyor. BAna rampada el freni çekmeden yarı otomatikle nasıl sabit araba tutulur öğretti. Onada direksiyon hocası öğretmiş. Hatta başka şeylerde gösterdide imajım zedelenir diye burda açıklamıyorum. Bu durumda yakın zamanda debriyaj bitecek ve sana çekici lazım olacak. 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 11:57 Paylaş Cuma 11:57 Önder Özcan yazdı: Dsg nin gözleri yaşlı. Şimdi jatco düşünsün 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cuma 14:11 Paylaş Cuma 14:11 İlkay Başaran yazdı: Şimdi jatco düşünsün İmza: EDC 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 14:19 Yazar Paylaş Cuma 14:19 (düzenlendi) İşim gereği illaki sana geldim mesai bitmesini bekliyorum bir de baktım arkada ne göreyim kartal oto Sanayi Bir bakalım C3 yedek parçaları ne kadar bir tane elektrikli tevzi makarası ne kadar Cuma 14:20 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 14:44 Yazar Paylaş Cuma 14:44 Elektrikli Makarayı 2850 TL Yeni radyatörü 2000 TL Montaj için 2000 TL Ayrıca sıfır sandık motoru var mı diye sordum. Sıfır sandık motor için 175.000 TL Fiyat aldım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 14:50 Yazar Paylaş Cuma 14:50 (düzenlendi) Kartal oto Sanayi’de Citroen Peugeot servisi latif beyi buldum. Arabam 2500 km’de 1 litre yağ yakıyor dedim bana yagini doldur devam et dedi. Cuma 14:58 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 14:59 Yazar Paylaş Cuma 14:59 5 litre motor yağı da aldım sadece 2000 TL çok güzel oldu Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Cuma 16:00 Paylaş Cuma 16:00 Ali Darbaz yazdı: 5 litre motor yağı da aldım sadece 2000 TL çok güzel oldu Şu arabaya 10 60 koysan yağ yakma olayın kesilecek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 16:02 Yazar Paylaş Cuma 16:02 Oğuzkan Işık yazdı: Şu arabaya 10 60 koysan yağ yakma olayın kesilecek. kışın contalar patlasın sonra. Yorum bağlantısı
Recommended Posts