Çağlar Bayur 24 Mart Paylaş 24 Mart Ali Darbaz yazdı: abi arabanın tabletini sen yapmışsın. Hiç tesisatı sökmeden sadece ekranı çıkarıp yerine çok daha iyisini takmak istiyorum. Bu mümkün mü. tüm sorularına 19 dakikada cevap alabilirsin, videon 300 bin izlenirse o ayki bağkurunu öder hale yani kafa kafaya geliyorsun hayırlı olsun Yorum bağlantısı
Coşku Mert 25 Mart Paylaş 25 Mart Ali Darbaz yazdı: bu nedir böyle başıma gelse çözmeden uyku uyuyamazdım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Coşku Mert yazdı: bu nedir böyle başıma gelse Stop lambasını yeni bulduk. Sıradan gidiyoruz. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Mart Paylaş 25 Mart Bayramdan sonra satış geliyor. Hazırlıklı olun. Bu kadar değişim hayra alamet değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Ümit Türk yazdı: Bayramdan sonra satış geliyor. Hazırlıklı olun. Bu kadar değişim hayra alamet değil. Benim öyle bir niyetim yok. satmak için çok erken. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 25 Mart Paylaş 25 Mart Ümit Türk yazdı: Bayramdan sonra satış geliyor. Hazırlıklı olun. Bu kadar değişim hayra alamet değil. Başka bir bin küsür iletilik konuyu daha kaldıramaz forum 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Yok ya bu aralar yazamıyorum hanım beni bırakmıyor. Yoksa buralar neler neler döşerim. Mesela arka planda paylaşmayı bıraktığım yağ tüketim testlerim, motor yağı vizkozite sonuçlarım, mini cooper n18 motorunun teknik analaizleri, eski ep3 ile yeni ep3c arasındaki geliştirme faaliyetleri Rus formundan okuyupda buaralara yığmadıklarım felan aklımdan geçenlerin %5 ini yazıyorum buraya . Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Mart Paylaş 25 Mart Ali Darbaz yazdı: Yok ya bu aralar yazamıyorum hanım beni bırakmıyor. hergün yutuba 20- 30 dak video hazırlamak için gereken min süre 4 saat. bence o işi unut Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Mart Yazar Paylaş 25 Mart Çağlar Bayur yazdı: hergün yutuba 20- 30 dak video hazırlamak için gereken min süre 4 saat. bence o işi unut Abi hayatımdan memnunum. Allah sağlık versin yeter. Ünalanda evi mütayite verdik. İki daire düştü 75m2. Birini kardeşime diğerinide kızıma bırakıyor dedesi. Maddi açıdan derdimiz kalmadı çok şükür. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mart Paylaş 26 Mart eski toprak işini bilir intifa hakkı sende olursa çift vergi vermen lazım ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Kasko sonrası yeni öğle yemeği menüm. Artık adana urfa gibi yemekleri 10 gün bir kenara bırakıcam 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart (düzenlendi) Animeleştirme akımına bizde uyduk Studio Ghibili tarzı C3 28 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart (düzenlendi) Kyoto tarzı C3 28 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 28 Mart Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Kasko sonrası yeni öğle yemeği menüm. Artık adana urfa gibi yemekleri 10 gün bir kenara bırakıcam Kasko sonrası değildir o. Joystick sonrasidir. Olayı emmiye yıkma lütfen 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Citroen C3 ile Uludağ tırmanayımmı bayram bayram . Ne dersiniz. Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Mart Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Kasko sonrası yeni öğle yemeği menüm. Artık adana urfa gibi yemekleri 10 gün bir kenara bırakıcam Bu seni tutmaz ki. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Koray Demir yazdı: Bu seni tutmaz ki. Yedim bekliyom. Üzerine birde çay içtim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mart Yazar Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Citroen C3 ile Uludağ tırmanayımmı bayram bayram . Ne dersiniz. Bayram boyu yağmurlu yaza saklıyacağım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart (düzenlendi) Geçen seze zilodan aldığım iki ayakkabıda parçalanınca Almana geçtim. İyi bir sürüş ayakkabısına ihtiyacım oldu. bu adidas Running eq21 2999 tl ödedim ayakkabıyla beraber yanında bir adet Adidas çanta aldım 550 TL indirim yaptılar toplamda 29 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 29 Mart Paylaş 29 Mart Ali Darbaz yazdı: İyi bir sürüş ayakkabısına Tabanı daha ince birşey olması gerekirdi öyleyse Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Oğuzkan Işık yazdı: Tabanı daha ince birşey olması gerekirdi öyleyse Sahadada çalıştığımdan en iyi dengeyi yakalamam gerekti Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart (düzenlendi) 600 km oldu halen yağ eksilmedi Sızdıran yağ soğutucusu değiştiği için olabilir yağ eksiltme sorunu çözülmüş olabilir. 30 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 30 Mart Paylaş 30 Mart Ali Darbaz yazdı: 600 km oldu halen yağ eksilmedi Sızdıran yağ soğutucusu değiştiği için olabilir yağ eksiltme sorunu çözülmüş olabilir. Dediğim gibi o motorda sızdırma vardı. Yağ ya içeride yanar ya dışarı akar. Sizde yanma yoktu akma vardı. Geçmiş olsun, 600km'de belli ederdi bir sıkıntı olsa. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts