İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Çağlar Bayur

kırmızı bant niye?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

kırmızı bant niye?

Bir gün boyunca orası açık kaldı deliği kapatmak için kırmızı bant yapıştırdım şu an yok

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

boya söker o bant bi daha yapma maske bantı kullan

Yorum bağlantısı
Erdem Doğan

bagaji acilen yaptir, ustasina yaptir ama.. pas iyi temizlenmezse birkac ay icinde tekrar basliyor..

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Erdem Doğan yazdı:

bagaji acilen yaptir, ustasina yaptir ama.. pas iyi temizlenmezse birkac ay icinde tekrar basliyor..

Bir usta var eve yakın. Benim sol çamurluğu gösterdim. 5000 tl bir günde yaparım alırsın dedi. Bu rakamı duyunca bagajı göstermek beni ürküttü. Görse fena fiyat verir dedim. 

Sızıntıyı giderdiğimi düşünerek kendim şarjlı matkap ucuna deremel zımpara takıp kazıyıo üstüne etkili bir anti pas boya ile çözmeyi düşünüyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

zımpara? tel fırça kafi. bol bol tüketmeye alışmışsın

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Bagajı nasıl çözecem su nerden geliyor bilmiyorum. Bu su boşalmış hali

IMG_9629.jpeg

IMG_9631.jpeg

Bu hali ile boya kurtarmaz burayı. 

Çok kötü paslanmış.. Bugün denemesini yaptığımız Saf asit ile pas temizlenmeli. macun çekilmeli ve boyanmalı. Yoksa bir seneye kalmaz delinir bura. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu hali ile boya kurtarmaz burayı. 

Çok kötü paslanmış.. Bugün denemesini yaptığımız Saf asit ile pas temizlenmeli. macun çekilmeli ve boyanmalı. Yoksa bir seneye kalmaz delinir bura. 

Neyi asitledin abi forumda göremedim. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bir kaç seferdir gaz pedalının bir sweet pointini bulup kullanıyorum. Şanzıman aynı tork konverterli araba gibi çalışıyor.  Gaz pedalına dokununca yarım debriyaj yaparak kalkıyor. Çok kısa bir süreden bahsediyoruz. 

Gaza basıp rölantiden 1000 devire kada artırınca kademe kademe artan bir oranla debriyajı bırakıyor. Devir eşitlendiğinde ve 4-5 km hıza çıkınca tam kavrama başlıyor. 

Bu gün beykozun ara sokakların dik ve dar rampalarını çok rahat tırmandım. Sadece kendimi garanti altına almak için bu yollarda manuale çektim. İnanın bunu keyifle vitesi direksiyondan değiştirerek yapıyorsunuz. 

Daha yeni yeni keyfini sürmeye başladım arabanın. Eğlenceli oluyor şimdilik. Radyatör patlamadı. Patlarsa kesinlikle sıfır radyatör alıcağım. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Ali Darbaz yazdı:

Neyi asitledin abi forumda göremedim. 

Sağ stop soketi su almış. oksitlenmiş. Onu asitle temizledik. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Ozyurek yazdı:

Anladım, bende bir Servet abiyi ziyaret edip hayırlı olsun demeye gitmeyi planlıyordum. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Beş bin tllik musluğun da ırzına geçtik bin liralık stop için

image.jpg

• Beğen 1
  • Beğenme 1
  • Mutlu 4
  • Şaşkın 1
  • Üzgün 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Hiçbir kimse bundan sonra misafirlik hariç, o da kendi izin gününde benim mesai saatimi işgal etmediği sürece pul dahi istemeye gelmesin bana. Çok ciddiyim kovarım. 

• Beğen 2
  • Beğenme 1
  • Teşekkür 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Hiçbir kimse bundan sonra misafirlik hariç, o da kendi izin gününde benim mesai saatimi işgal etmediği sürece pul dahi istemeye gelmesin bana. Çok ciddiyim kovarım. 

Kesinlikle seni ziyaret etmek için geleceğim. Esnaf gibi esnaf görsün gözlerimiz. Araba sürecek yer arıyorum. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

abi hani içtiğimiz şey varya adını anmayayım şimdi aklına gelir paketin içindeki alüminyum jelatin ile sil biraz düzelecektir. folyoda olur. tabi eski haline dönmeyecek ama biraz parlayacaktır.

musluk yüzeyindeki zırh kalmış. musluk çalışıyor mu? 

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Adama ne yaptınız yahu. Üzülme @Servet Aydın Abi, ben sana çiçek gönderirim. Bir de çokonat  :icecream:

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Servet Aydın yazdı:

Adam haklı beyler. 3 saat uğraştı. bir de musluğu mahfoldu. Ben bir dahaya arabayı arka sokağa park edip giderim. 

Duramıyor, yapalım edelim diyor, sonra musluğu mahfediyor. 

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

alinin konusundan nasıl servet abinin musluğa geçtiniz helal olsun

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

@Servet Aydın abi hem seni dükkanı görmek hemde izmit santral yokuşundan çıkmak için gelecem oralara. 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Gülmez yazdı:

alinin konusundan nasıl servet abinin musluğa geçtiniz helal olsun

Mangala bağlanamıyor Ramazan nedeniyle

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

misafirlik

heç.. gelirim kanepede uzanır çayımı içerim nedir o arabayı parça parça söküp içeri taşımaklar felan?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Mangala bağlanamıyor Ramazan nedeniyle

abi arabanın tabletini sen yapmışsın. Hiç tesisatı sökmeden sadece ekranı çıkarıp yerine çok daha iyisini takmak istiyorum. Bu mümkün mü. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

multimedyadır o

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

@Servet Aydın abi hem seni dükkanı görmek hemde izmit santral yokuşundan çıkmak için gelecem oralara. 

Yeterince trafiğimiz var bide sen gelip Yorma bizi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Darbaz yazdı:

abi arabanın tabletini sen yapmışsın. Hiç tesisatı sökmeden sadece ekranı çıkarıp yerine çok daha iyisini takmak istiyorum. Bu mümkün mü. 

10-15bin tl verirsen daha iyisini takabilirler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...