Ali Darbaz 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Sis farı çok yüksek yerde. Tamponun ortasında. oraya girmek için alt tampon parçaları sökülmeli. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 Mart Paylaş 12 Mart Hafif yüksek bir kaldırıma çıkarsan işini görür muhtemelen. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart bu ay sonu @Mehmet Ozyurek abi iyileşirse benim kaskoyu yapacak. Nisan 4 dü son gün. Cezamız nedir bir görelim sonra yapacağımızı buluruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Mart Paylaş 12 Mart Ali Darbaz yazdı: bu ay sonu @Mehmet Ozyurek abi iyileşirse benim kaskoyu yapacak. Nisan 4 dü son gün. Cezamız nedir bir görelim sonra yapacağımızı buluruz. Hallederiz Ali'cim. panik yok.. Kaskoyu trafik ile birlikte düşünmek gerekiyor.. Bu sebeple son 14 güne girmiş olalım.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Hallederiz Ali'cim. panik yok.. Kaskoyu trafik ile birlikte düşünmek gerekiyor.. Bu sebeple son 14 güne girmiş olalım.. Hanım sponsor olcak. Ben kendimi kurtardım. Arabaya sticer yapıştırcam hanımcılık kazananır diye 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart Paylaş 12 Mart Evin ekonomisi zaten tek olmaz mı anlamadım. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Mart Paylaş 12 Mart (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Evin ekonomisi zaten tek olmaz mı anlamadım. Faklı olabiliyor bazi evlerde 12 Mart tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Mart Paylaş 12 Mart Evren Erakçora yazdı: Herkeste öyle değil. Çok ilginç. Federal sistem mi oluyor. Diş macunu bitmiş, benim sorumluluk alanımda değil.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Mart Paylaş 12 Mart Evren Erakçora yazdı: Faklı olabiliyor bazi evlerde Kardeşim öyle 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Mart Yazar Paylaş 12 Mart (düzenlendi) Hanım Sevelim sayalım her şey maddiyat değil 12 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Bugün Showroomları aradım 0 km araç fiyatlarini sorguladım en ucuz otomatik şanzımanlı araba şu an 1.100 TL o da Hyundai 10. Renault’nun 1.200.000’dan başlıyor işbu sebeple kendi arabamla aynı sınıfta 0 km araçlara bakmak bile istemedim artı en fazla 200.000 TL kredi veriyorlar yani sıfır araba gene hayal bizim için kasko sigorta ödeyip devam. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Ali Darbaz yazdı: 0 km araç fiyatlarini sorguladım sorgulama, piyasada soğutma devreleri açık iken sıfır alınmaz, vatandaş olarak katkın olsun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Çekmeköy’ün sonundaki nefes ormanına geldik. Biraz burayı keşfe çıkıyoruz. Tam biz geldik burada bir takım otomobil topluluğu spor arabalar bir şeyler çeviriyordu film veya reklam olabilir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Mart Yazar Paylaş 16 Mart Not alayım okuyacam http://www.feline.cc/dossiers/motorisations/ep3/ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 17 Mart Paylaş 17 Mart Çağlar Bayur yazdı: vida neden yok? Plakalık dandik ise 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Mart Yazar Paylaş 17 Mart Evin önü hep işgal ediliyordu. İşgale son dedim. kocaman bir kamyon gelip park alamımızı işgal ediyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: Evin önü hep işgal ediliyordu. İşgale son dedim. kocaman bir kamyon gelip park alamımızı işgal ediyor. Tofaş güzelmiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Mart Yazar Paylaş 18 Mart Tamer Topaç yazdı: Tofaş güzelmiş. C3 aktif olarak 3 gün kullandım. Sanırım Radyatör sorununu çözdük. Henuz boruda aşınma belirtisi yok. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Mart Paylaş 18 Mart Ali Darbaz yazdı: C3 aktif olarak 3 gün kullandım. Sanırım Radyatör sorununu çözdük. Henuz boruda aşınma belirtisi yok. İlk başında söylediğim çözüm oydu zaten. Yorum bağlantısı
Recommended Posts