Ali Darbaz Dün saat 10:52 Yazar Paylaş Dün saat 10:52 Sis farı çok yüksek yerde. Tamponun ortasında. oraya girmek için alt tampon parçaları sökülmeli. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Dün saat 11:37 Paylaş Dün saat 11:37 Hafif yüksek bir kaldırıma çıkarsan işini görür muhtemelen. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:45 Yazar Paylaş Dün saat 11:45 bu ay sonu @Mehmet Ozyurek abi iyileşirse benim kaskoyu yapacak. Nisan 4 dü son gün. Cezamız nedir bir görelim sonra yapacağımızı buluruz. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:53 Paylaş Dün saat 11:53 Ali Darbaz yazdı: bu ay sonu @Mehmet Ozyurek abi iyileşirse benim kaskoyu yapacak. Nisan 4 dü son gün. Cezamız nedir bir görelim sonra yapacağımızı buluruz. Hallederiz Ali'cim. panik yok.. Kaskoyu trafik ile birlikte düşünmek gerekiyor.. Bu sebeple son 14 güne girmiş olalım.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:03 Yazar Paylaş Dün saat 12:03 Mehmet Ozyurek yazdı: Hallederiz Ali'cim. panik yok.. Kaskoyu trafik ile birlikte düşünmek gerekiyor.. Bu sebeple son 14 güne girmiş olalım.. Hanım sponsor olcak. Ben kendimi kurtardım. Arabaya sticer yapıştırcam hanımcılık kazananır diye 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Dün saat 13:12 Paylaş Dün saat 13:12 Evin ekonomisi zaten tek olmaz mı anlamadım. 1 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 23 saat önce Paylaş 23 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Evin ekonomisi zaten tek olmaz mı anlamadım. Faklı olabiliyor bazi evlerde 23 saat önce tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Evren Erakçora yazdı: Herkeste öyle değil. Çok ilginç. Federal sistem mi oluyor. Diş macunu bitmiş, benim sorumluluk alanımda değil.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Evren Erakçora yazdı: Faklı olabiliyor bazi evlerde Kardeşim öyle 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) Hanım Sevelim sayalım her şey maddiyat değil 21 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts