İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Tevfik Işık

Almayacağınızı bildiğim halde "alın" diyorum. 

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Bence düşünme bile. Hemen al. 

Yorum bağlantısı
Fikri Keleş
(düzenlendi)

..

tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Yedek teker yuvasında hatırı sayılır miktarda su birikmiş. Çok aşırı pas oluşmuş. Suyu bezlere emdirip yedek teker havuzunu kuruttum. Bir delik açmak istedim ama açamadın çok sert. Paslı bölge üzerine geçici önlem olarak motor yağı sürdüm. Eve yakın bir boya kaporta ustasına gösterip fikir alacağım. Suyun nerden geldiğini keşfedemedim. Belki ustalar bakınca anlar. 

Serdar Göktaş yazdı:

Bence düşünme bile. Hemen al. 

mevcut jantın tamiri için 10 bin tl fiyat çıkardılar. Bu jantları alırsam geriye bijon sorunu çıkarmı. Elimde hyundai i10 bijonu var teneke janta göre. Çelik ile alaşım jantın bijonları farklı diye biliyorum. Bunuda yarın deneyeceğim. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

c3 için baz aldığım model..

image.png

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş
Ali Darbaz yazdı:

Yedek teker yuvasında hatırı sayılır miktarda su birikmiş. Çok aşırı pas oluşmuş. Suyu bezlere emdirip yedek teker havuzunu kuruttum. Bir delik açmak istedim ama açamadın çok sert. Paslı bölge üzerine geçici önlem olarak motor yağı sürdüm. Eve yakın bir boya kaporta ustasına gösterip fikir alacağım. Suyun nerden geldiğini keşfedemedim. Belki ustalar bakınca anlar. 

mevcut jantın tamiri için 10 bin tl fiyat çıkardılar. Bu jantları alırsam geriye bijon sorunu çıkarmı. Elimde hyundai i10 bijonu var teneke janta göre. Çelik ile alaşım jantın bijonları farklı diye biliyorum. Bunuda yarın deneyeceğim. 

Teneke jant bijonu ile aliminyum alaşım jantın bijonu farklı diye okumuştum zamanında forumda. O yüzden bijon takimlarinida yenilemenin faydası olacaktır. 

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Ali hocam su sızıntısı eğer stopalardan filan değilse bagaj kapağı ile tavanın arasında olan bölgelerde catlaktan yapabiliyor.

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Opelde teneke janttan alaşım a geçmiştim aynı bijonlari kullandım.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mehmet Yeter yazdı:

Ali hocam su sızıntısı eğer stopalardan filan değilse bagaj kapağı ile tavanın arasında olan bölgelerde catlaktan yapabiliyor.

Metin Akbal yazdı:

Opelde teneke janttan alaşım a geçmiştim aynı bijonlari kullandım.

neyse biraz daha böyle binelim jantlar bir yere gitmiyor ya. Bizim lastikcinin duvarında 3 yıldır duruyor. Bu gün arabanın karşısına geçip uzun uzun düşündüm. Üstündeki jantları toparlarsak değer kaybı yaşamayız diye düşünüyorum. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Araca talip var 510 veriyor. Yarın exspere götürüp anlaşırsak trink 510 bine satacam. 
ama önce yangın ihtimaline karşı şu sis farını ivedi düzeltmek lazım. 
ama çok kötü yerde nasıl çözerim bilemiyorum. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Araca talip var 510 veriyor. Yarın exspere götürüp anlaşırsak trink 510 bine satacam. 
ama önce yangın ihtimaline karşı şu sis farını ivedi düzeltmek lazım. 
ama çok kötü yerde nasıl çözerim bilemiyorum. 

Burayi okuyup alan biri mi,

Helal olsun sana.

Sat bence de, hanım sürmüyor sanırım seninde şirket araban var

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Burayi okuyup alan biri mi,

Helal olsun sana.

Sat bence de, hanım sürmüyor sanırım seninde şirket araban var

Görende ortadan ekli araba satıyom zannedecek. Altı üstü 1000 km’de yarım litre yağ yakıyor. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Satılmadan önce son bir fotoğraf daha çekeyim. Hanım itiraz ediyor akşam ne yapacağız bilmiyorum. 

IMG_9534.jpeg

IMG_9535.jpeg

IMG_9536.jpeg

IMG_9537.jpeg

IMG_9540.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Yengeye selamlar ama sat abi kaçmaz bi fırsat 😄

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Görkem Karakaş yazdı:

Yengeye selamlar ama sat abi kaçmaz bi fırsat 😄

Obd söktüm, yağ çubuğunu çektim 300 km oldu yağ eksilmemiş.  Hanımı metrodan aldım getirdim . Tekrar değerlendirmeye geçtik. 510 bine satıcağımı duyunca küplere bindi. Okadar tamir ettin kahrını çektin. Satmak yerine ben kullanırım yaz geliyor dedi. Peki dedim 

IMG_9526.jpeg

IMG_9531.jpeg

IMG_9542.jpeg

IMG_9543.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Şu tesisatı düzeltecek işin ehli kime başvurabilirim. 

IMG_7915 (1).jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

PSA araçlarına doğrudan Led takılamıyormuş.  Araba arızaya düşüyor kullanım süresine görede başka problemleri tetikliyormuş. 

"Ali Darbaz Ledlerin çalışma prensibi gereği oluşan ters yönde ki harmonik alan bsm(sigorta kutusu kartlarında yada silecek motoru gibi elektronik kartlarda zamanla (ledin kullanım süresiyle orantılı) sıkıntı yaratabilmektedir. Bu sorunu el yapımı modül aparatını montajlayarak tamamen sıfırlayabiliyoruz.
407 araçta ki uygulama sonrası testine bakabilirsiniz."

0:35 / 0:44

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Şu tesisatı düzeltecek işin ehli kime başvurabilirim. 

IMG_7915 (1).jpg

sis farı mı bu?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

sis farı mı bu?

Evet. Kaskonun yaptığı sis farı . Arabayı satsam yolda yanar sonra kendimi Show Haberde bulurum

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Evet. Kaskonun yaptığı sis farı . Arabayı satsam yolda yanar sonra kendimi Show Haberde bulurum

fotoda yanmalık bir durum göremedim, sis farı çalışıyor mu bu arda? vesile ile kasko işçilik yapmaz, öder.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

fotoda yanmalık bir durum göremedim, sis farı çalışıyor mu bu arda? vesile ile kasko işçilik yapmaz, öder.

Sis farı yamuk , ampul içerde yansıtıcıya değiyor.  lamba ısınıp yangın çıkarır diye korkuyorum. Cruze da ampul duydan çıkıp yansıtıcıyı eritmişti. O yuzden bende tik oluştu rahatsız ediyor 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Ali Darbaz yazdı:

Sis farı yamuk , ampul içerde yansıtıcıya değiyor.  lamba ısınıp yangın çıkarır diye korkuyorum. Cruze da ampul duydan çıkıp yansıtıcıyı eritmişti. O yuzden bende tik oluştu rahatsız ediyor 

Ehil olacak bir tamirat yok ki orda.

Önceki usta parça degismemek için kendince tamir etmiş.

Tamponda braket bağlantı yeri sağlamsa bir sis farı bir braket bir de sis farı soketi ile güzelce tamirini yapabilirsin.

Labtop içini açan adamsın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Ehil olacak bir tamirat yok ki orda.

Önceki usta parça degismemek için kendince tamir etmiş.

Tamponda braket bağlantı yeri sağlamsa bir sis farı bir braket bir de sis farı soketi ile güzelce tamirini yapabilirsin.

Labtop içini açan adamsın.

lift lazım el girmiyor. Hatta bence tampon çıkmalı. 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Sorunu çözme değilde dallandirma eğilimin var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...