Ali Darbaz Dün saat 19:19 Yazar Paylaş Dün saat 19:19 Arkadaşlar. Ne diyonuz alayımmı 4000 tlye https://shbd.io/s/cnUC09q9 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Almayacağınızı bildiğim halde "alın" diyorum. Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) .. 17 saat önce tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce (düzenlendi) Yedek teker yuvasında hatırı sayılır miktarda su birikmiş. Çok aşırı pas oluşmuş. Suyu bezlere emdirip yedek teker havuzunu kuruttum. Bir delik açmak istedim ama açamadın çok sert. Paslı bölge üzerine geçici önlem olarak motor yağı sürdüm. Eve yakın bir boya kaporta ustasına gösterip fikir alacağım. Suyun nerden geldiğini keşfedemedim. Belki ustalar bakınca anlar. Serdar Göktaş yazdı: Bence düşünme bile. Hemen al. mevcut jantın tamiri için 10 bin tl fiyat çıkardılar. Bu jantları alırsam geriye bijon sorunu çıkarmı. Elimde hyundai i10 bijonu var teneke janta göre. Çelik ile alaşım jantın bijonları farklı diye biliyorum. Bunuda yarın deneyeceğim. 20 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 15 saat önce Paylaş 15 saat önce Ali Darbaz yazdı: Yedek teker yuvasında hatırı sayılır miktarda su birikmiş. Çok aşırı pas oluşmuş. Suyu bezlere emdirip yedek teker havuzunu kuruttum. Bir delik açmak istedim ama açamadın çok sert. Paslı bölge üzerine geçici önlem olarak motor yağı sürdüm. Eve yakın bir boya kaporta ustasına gösterip fikir alacağım. Suyun nerden geldiğini keşfedemedim. Belki ustalar bakınca anlar. mevcut jantın tamiri için 10 bin tl fiyat çıkardılar. Bu jantları alırsam geriye bijon sorunu çıkarmı. Elimde hyundai i10 bijonu var teneke janta göre. Çelik ile alaşım jantın bijonları farklı diye biliyorum. Bunuda yarın deneyeceğim. Teneke jant bijonu ile aliminyum alaşım jantın bijonu farklı diye okumuştum zamanında forumda. O yüzden bijon takimlarinida yenilemenin faydası olacaktır. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 12 saat önce Paylaş 12 saat önce Ali hocam su sızıntısı eğer stopalardan filan değilse bagaj kapağı ile tavanın arasında olan bölgelerde catlaktan yapabiliyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Opelde teneke janttan alaşım a geçmiştim aynı bijonlari kullandım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 saat önce Yazar Paylaş 1 saat önce Mehmet Yeter yazdı: Ali hocam su sızıntısı eğer stopalardan filan değilse bagaj kapağı ile tavanın arasında olan bölgelerde catlaktan yapabiliyor. Metin Akbal yazdı: Opelde teneke janttan alaşım a geçmiştim aynı bijonlari kullandım. neyse biraz daha böyle binelim jantlar bir yere gitmiyor ya. Bizim lastikcinin duvarında 3 yıldır duruyor. Bu gün arabanın karşısına geçip uzun uzun düşündüm. Üstündeki jantları toparlarsak değer kaybı yaşamayız diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts