Ali Darbaz 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: neden trabzon Oraya a380 indirme istedim 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Ali Darbaz yazdı: Oraya a380 indirme istedim @Haşmet Güngör hocam? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: @Haşmet Güngör hocam? Sen kağıthane desin dimi. Oralar feci imiş. 1 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Ali Darbaz yazdı: Sen kağıthane desin dimi. Oralar feci imiş. her yer kötü. Tahran’da ölümcül seviyede Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: her yer kötü. Tahran’da ölümcül seviyede Hakkı isyan etmiş ama bence timsah gözyaşları. Ama şöyle bir durum var. 2012 c3 arabanın bu yılki tüm masrafları ve vergisi Hakkının Teslasının birinci mtv taksidini biraz aşıyor. https://x.com/shiftdeletenet/status/1885618443380027881?t=86_W1smhsXZUknkrBkvmCQ&s=19 1 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 Şubat Paylaş 1 Şubat Ali Darbaz yazdı: Hakkı isyan etmiş ama bence timsah gözyaşları. Ama şöyle bir durum var. 2012 c3 arabanın bu yılki tüm masrafları ve vergisi Hakkının Teslasının birinci mtv taksidini biraz aşıyor. https://x.com/shiftdeletenet/status/1885618443380027881?t=86_W1smhsXZUknkrBkvmCQ&s=19 2.motor olduğundan mtv fazla deyince kapattım. Alırken açıp baksaydı şu tabloya Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Şubat Yazar Paylaş 1 Şubat (düzenlendi) En sonunda vakit bulup bu işlemi yapabildim. Şu programın sahibi olarak px30 ekrana yükleyene kadar canım çıktı. Fap pro artık px30 ekranda çalışıyor 1 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Görüntü 760 mm. 1200 mililitre olarak bunu 760 bölünce 1,57 milim başına 1 mili litre çıkıyor. Bunuda eskilen 220 milimetre üzerinden çarpınca 830 kmde 345,4 mili litre yap kaybolmuş. Bu hesaba göre 1000 kmde yağ tüketimi şuan için 416 mililitre. Çubuktaki 1,2 litrelik seviyenin bitmesi için 2800 km yol yapmam lazım. Yağ kaybı hızı 640 kmden 830 kmye kadar azalmış Arabanın 1000 km yağ tüketimi geldi 830 km ile 1000 km arasındaki farkı görebilirsiniz. Eksilen yağ miktarı 0.412 litre. Doldurğum Yağ bidonundaki kalan yağa baktım. yağ soğutucum değişmesine rağmen 0,750 litre motor yağı duruyor. 2 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Şubat Paylaş 2 Şubat bu veriler ışığında neleri anlamış oluyoruz vesile ile soldaki telefon çok riskli bir yerde Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Bidon hesabı yaparsak, 10 bin km’de kaç bidon yağ bitti? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bidon hesabı yaparsak, 10 bin km’de kaç bidon yağ bitti? 4 litre ediyor işte 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Şubat Yazar Paylaş 2 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bu veriler ışığında neleri anlamış oluyoruz vesile ile soldaki telefon çok riskli bir yerde 130 km hızla gidince motor yağı 115 dereceye çıkıyor. Onu öğrenmiş olduk. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Şubat Paylaş 3 Şubat kaynamaya çok var daha, anca çalışma rejim rakamı o Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 3 Şubat Paylaş 3 Şubat Ali Darbaz yazdı: 130 km hızla gidince motor yağı 115 dereceye çıkıyor. Onu öğrenmiş olduk. motor yağı sıcaklığını direkt görebiliyor musun atmosferik motorda? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: motor yağı sıcaklığını direkt görebiliyor musun atmosferik motorda? Arabada yağ sıcaklık ve yağ seviye göstergesi var. Ayrıca yağ basıncı yağ basıncını ayarlayan valf‘in konumu vs bir bir çok gösterge var Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Ali Darbaz yazdı: Arabada yağ sıcaklık ve yağ seviye göstergesi var. Ayrıca yağ basıncı yağ basıncını ayarlayan valf‘in konumu vs bir bir çok gösterge var adamlar tecrübeli. Yağla ilgili fazlaca sensör koymuşlar Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: adamlar tecrübeli. Tecrübenin anlamını, yenilen kazıkların toplamı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Ali Darbaz yazdı: yağ basıncını ayarlayan valf‘in ismi ne o parçanın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Vergiyi yanlış okumuşum. Yıllık 2700 tl imiş. Ben 6 aylık 2700 sanıyordum. Çağlar Bayur yazdı: ismi ne o parçanın Oil pump valve diye geçiyor. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: ismi ne o parçanın FAARUK 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Şubat Paylaş 4 Şubat çıkıştaki yaylı mekanizma ; yağ basıncından % hesaplamış yazılım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Çağlar Bayur yazdı: çıkıştaki yaylı mekanizma ; yağ basıncından % hesaplamış yazılım Abi yaylı maylı değil baya baya ecu controllü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Şubat Yazar Paylaş 4 Şubat Tamer Topaç yazdı: Tecrübenin anlamını, yenilen kazıkların toplamı Tamer hoca bu araba o kadar uğurlu geldi ki parasını çoktan çıkardı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 Şubat Paylaş 4 Şubat Ali Darbaz yazdı: Tamer hoca bu araba o kadar uğurlu geldi ki parasını çoktan çıkardı Bizim ne gühanımız vardı o zaman, hiç mi acımadın ? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts