Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:06 Paylaş Dün saat 19:06 Mustafa Tüfekçi yazdı: Sanatçı ne demek istedi bu çalışmasında? oradan yağ eksiltmeyi bulma fikri sizin kafanıza yattı mı? Yorum bağlantısı
Metin Akbal Dün saat 19:06 Paylaş Dün saat 19:06 Çağlar Bayur yazdı: akacak yağ motorda durmaz der ruslar İngilizler için de altlarında yağ yoksa içlerinde de yoktur demişler "Cars 2" 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Dün saat 19:06 Paylaş Dün saat 19:06 Çağlar Bayur yazdı: akacak yağ motorda durmaz der ruslar evrensel mi yani? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 19:24 Paylaş Dün saat 19:24 Tansu Kalafatoğlu yazdı: evrensel mi yani? gayet evren içi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 19:50 Yazar Paylaş Dün saat 19:50 Böyle daha açıklayıcı oldu. 1000 kmde 0,4 altına inmiş gibi görünüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce bir ürünü almaya gidince liste fiyatı 1000 ama size 850 derlerdi, derdim liste fiyatı excellde ise oraya 750 yazalım? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 15 saat önce Paylaş 15 saat önce O değil de biraz daha yakıverirse tatil iptal olacak. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 saat önce Yazar Paylaş 11 saat önce İlkay Başaran yazdı: O değil de biraz daha yakıverirse tatil iptal olacak. Bu sene tatile ucakla gitmeyi düşünüyyorum. Araba yatabilir. Kızım uçağa binmek istiyor Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu sene tatile ucakla gitmeyi düşünüyyorum. Araba yatabilir. Kızım uçağa binmek istiyor 20bin Yorum bağlantısı
Recommended Posts