İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Görkem Karakaş
Ali Darbaz yazdı:

Kendimi gine kötü hissediyorum. 4 gündün akşam 21:30 gibi yatağa giriyorum. Yine ağrılar bu sefer karıncalanmalar başladı. Miğdemde sıkıntılı. Reflü ve inflüanza beni hayattan soğuttu. Yarın işe gidip çalışmalıyım. Çok fazla oldu bu durum. Artık psikolojimi bozuyor. Hayattan zevk alamıyorum. Verdiği sıkkınlık yüzünde ucak bile uçuramıyorum. Ülkenin acil pandemi ilan etmesi lazım. İyileşene kadar yasal izinli olmalıyız. 

Bu kadar ağırsa 3-4 gün rapor niye alınmıyor?

Çalıştığından da verim alamazsın abi

Yorum bağlantısı
Ali Gülmez

valla bu aralar 2 ölüm vakası var az önce bir kadın gazetecinin vefat haberini okudum gribe bağla çoklu organ yetmezliği oluşmuş

geçenlerde de bir hemşire domuz giribinden ölmüş

tavsiyem direnç arttırıcı c ve d vitamini tüketin ytd değildir

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Gülmez yazdı:

valla bu aralar 2 ölüm vakası var az önce bir kadın gazetecinin vefat haberini okudum gribe bağla çoklu organ yetmezliği oluşmuş

geçenlerde de bir hemşire domuz giribinden ölmüş

tavsiyem direnç arttırıcı c ve d vitamini tüketin ytd değildir

Adamı bitkisel hayata sokacaksın. Alıştıra alıştıra söyle bro.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Gülmez
Ümit Türk yazdı:

Adamı bitkisel hayata sokacaksın. Alıştıra alıştıra söyle bro.

Bu aralar o kadar çok hasta var ki geçenlerde bende geçirdim 2 hafta etkileri sürdü çok ilginç bir mutasyon var özellikle kronik hastalıkları olanlar dikkat etmeli

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Hastayken çok çok elzem bir şey olmadıkça dışarıya çıkmamak gerekiyor. Çünkü;

1) Nasılki siz başkası bu şekilde çıkıp size bulaştırdığında hoşnut olmuyorsanız aynısı sizin için de geçerli. 

2) İyileşme sürecini uzatarak kendinize daha fazla zarar veriyorsunuz. 

3) Bazı şeylerin illa yönetimsel olarak yapılmasını beklememek lazım, gerekiyorsa eğer bireysel olarak herkes kendi önlemini belirli ölçüde alabilir. Örneğin avmde gezmeye gitmek elzem değildir. Zorunlu haller dışında teması minimumda tutabiliriz. Kalabalık ve yeterli hava akışı olmayan yerler zaten bunun en önemli artış sebebi. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...