İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Evren Erakçora
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Şu ölçümü 5000 km de bir yağı tam boşaltarak yapsan da biraz daha net bisiler anlasak bari . Çubuktan milim hesabı ben çözemedim bu araç ne yakıyor. Yağı da yerinde olsam spec karşılayan en kalın vizikote ile değiştirim. Yağ yakıyor mu eksiliyor mu o da şaibeli.

5bin km dayanmıyor işte sıkıntı orada :) 

Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi
Evren Erakçora yazdı:

5bin km dayanmıyor işte sıkıntı orada :) 

Çubuğa rahat verse bence dayanır yaa.

• Mutlu 7
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Şu ölçümü 5000 km de bir yağı tam boşaltarak yapsan da biraz daha net bisiler anlasak bari . Çubuktan milim hesabı ben çözemedim bu araç ne yakıyor. Yağı da yerinde olsam spec karşılayan en kalın vizikote ile değiştirim. Yağ yakıyor mu eksiliyor mu o da şaibeli.

Kesinlikle aynı düşüncedeyim hatta çubuktaki aranın öncelikle doğru orantılı olup olmadığı anlaşılmalı belki alta yaklaştıkça azalma minimuma inecek. Konik bir kap gibi altı ve üstü eşit orantısal değil ama Aliye uğraşacak, araştıracak, yazacak birşeyler lazım. Allahtan simulatöre başladı ortalık duruldu.

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Dün akşam hanımla beraber hanımla deterjan almaya gidelim dedik. 3 4 defa yüreğim ağzıma geldi. 

Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay
Ali Darbaz yazdı:

Dün akşam hanımla beraber hanımla deterjan almaya gidelim dedik. 3 4 defa yüreğim ağzıma geldi. 

Şöför kimdi :fiuw:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

hanımla beraber hanımla deterjan almaya

Aynı mekana gitmeseniz :unsure2:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Coşku Mert
Ali Darbaz yazdı:

bu akşamda sıvı yağ almaya gidin bakalım ilerleme var mı :crazy:

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Arabanın stop lambası değişince içeri su sızma olayı da durmuş. Arabanın bagajı kupkuru. Şimdi bagaja bir spiral ile kazımak akabinde güzel bir boyatmak lazım onun için bir yer biliyorum

IMG_0057.jpeg

IMG_0056.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

yanlış yere oturmuşsundur, sol arkaya otur

Ali Darbaz yazdı:

Şimdi bagaja bir spiral ile kazımak

o fikri kim verdi?

Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal
Ali Darbaz yazdı:

Şimdi bagaja bir spiral ile kazımak akabinde güzel bir boyatmak lazım onun için bir yer biliyorum

Umarım Servet abinin dükkan değildir 😂

Zaten yaralı bir yeri spiral ile kazımak matkap alıp delmekle aynı benim gözümde. Zımpara, anti pas ve sonrasında hem alttan hem de üstten hava ile teması kesecek şekilde boyama yapılmalı. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

sokağa pas salınması yasak ve ökolojik değil, sanayide berteraf edilmelidir BO006

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Tamer Topaç yazdı:

Aynı mekana gitmeseniz :unsure2:

Hanımı yalnız başına yollamak istedim, Garajdan çıkarken Yeğenin arabasına az daha çarpıyordu. Hatta dikiz aynasını vurdu. 

Sonra ileri geri vitesleri karıştırdı. arabayı kaydırdı, El frenini çekmesem minibüsü giriyordu felan filan. neyse aferim dedim bakalım şimdi geldiğinde ne olacak. neyseki sokak kapalıda arabayı çıkaramaz 

Çağlar Bayur yazdı:

yanlış yere oturmuşsundur, sol arkaya otur

o fikri kim verdi?

Ben kafamda öyle canlandırdım. şarjlı ucuna telli kafa takıp kazımak. Evin iki sokak arkasında güzel bir araç boyacısı var. ona götürücem ne yapacağını bilir diye düşünüyorum. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Mustafa Tüfekçi yazdı:

Kalın yağ konulduğunda kış aylarında varyatör zorlanıyor camşaft arızası veriyor muş. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Hanımı yalnız başına yollamak istedim, Garajdan çıkarken Yeğenin arabasına az daha çarpıyordu. Hatta dikiz aynasını vurdu. 

Sonra ileri geri vitesleri karıştırdı. arabayı kaydırdı, El frenini çekmesem minibüsü giriyordu felan filan. neyse aferim dedim bakalım şimdi geldiğinde ne olacak. neyseki sokak kapalıda arabayı çıkaramaz 

Ben kafamda öyle canlandırdım. şarjlı ucuna telli kafa takıp kazımak. Evin iki sokak arkasında güzel bir araç boyacısı var. ona götürücem ne yapacağını bilir diye düşünüyorum. 

İyi de belli ki henüz hakim değil arabaya. Büyük cesaret kendi başına yollamayı düşğnmek. Birine birşey olursa? Çocuk vs

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ali Darbaz yazdı:

Sprey astar sıkıp üzerine boya sıkabilirsin. Pası tamamen ortadan kaldırdıktan sonra. Boyacı olsam orası için 3 bin para alırdım en az.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
İlkay Başaran yazdı:

İyi de belli ki henüz hakim değil arabaya. Büyük cesaret kendi başına yollamayı düşğnmek. Birine birşey olursa? Çocuk vs

İşte o yuzden tek başına göndermiyorum. Otoparktan yalnız çıkmasına izin verdim sadece . 

Çağlar Bayur yazdı:

audi olsa böyle olmazdı

Audi parasına c3 + 3 tane ep6 motoru alabilirz abi. 

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır
Çağlar Bayur yazdı:

audi olsa böyle olmazdı

Onunda duy'u paslanıyormuşmuş :blush:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Audi parasına c3 + 3 tane ep6 motoru alabilirz abi. 

500 e? c3 350 mi yani?

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İyice talim yaptır, bence yavaş gitmeyi , kavşakta durmayı, acele etmemeyi öğret, düz vites olsa daha iyi olurdu bence. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

@Mehmet Göktürk hocanın audisi 1,2 milyon değil mi ? 

Sen hanki arabadan bahsediyorsun 

A4 cabrio 3.0lt.

hocamızda Vw var? Tiguan. suv.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu stepne havuzu zımpara ile temizleyerek kurtarma aşamasını bence geçmiş.. 

Öğrendim ya artık yazarım.. Asit döküp pas temizlenecek. Sonra antipas sürülüp, astar atılıp boyanacak.. 

Audinin lpg tankını değişirken söküp stepne havuzunun içini temizlettim, nem temas eden iki yerde hafif pas izi gördüm. müdahale etme ortamım ve imkanım yoktu.. 

Ancak oradan pas ilerlese bile bu hale gelmesi 15 yılı bulur. 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Ozyurek yazdı:

Öğrendim ya artık yazarım.. Asit döküp pas temizlenecek.

yerine göre sadece bu işlemin masrafı 5bin i bulur derler

Mehmet Ozyurek yazdı:

müdahale etme ortamım ve imkanım yoktu.. 

yağ çubuğunu çek beze sür bi iki defa, gördüğün yere sür, 2 dak lık iş

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

yerine göre sadece bu işlemin masrafı 5bin i bulur derler

yağ çubuğunu çek beze sür bi iki defa, gördüğün yere sür, 2 dak lık iş

Beton santralin birinden 1 litre asit alacak. Bayramda geldiğinde vereyim uğrasın. Ama boyamak ya da antipas için 24 saati var. Yoksa daha kötü paslanır.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...