Selim Bilgin 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Ali Darbaz yazdı: Şu an ikinci saate girdiler. nasıl olacak. 4000 tl oldu Ataşehirde dolanıyor şu an Polise ihbar et gelsinler. 😄 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Evren Erakçora yazdı: Normal araç olduktan sonra sen de öğretirdin. Pedal olabilir sağda ? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan İlkay Başaran yazdı: Pedal olabilir sağda ? En son dersde arabayı vurduk. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Olası bir kaza durumunda devreye ne girecek bu audide? Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Selçuk Bakış yazdı: Kaza mı yaptılar şimdi? Ali kendi verdiği son dersi söylüyor, tıra dokunmuşlardı c3 ile. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Cem Işık yazdı: Ali kendi verdiği son dersi söylüyor, tıra dokunmuşlardı c3 ile. Dokunmak? Tır pert olmuştu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan (düzenlendi) Cem Işık yazdı: Ali kendi verdiği son dersi söylüyor, tıra dokunmuşlardı c3 ile. Hukukcular metinleri gerçekten iyi okuyup analiz ediyor . Üff 2 saate 4000 tl fatura kesildi Ben monitörü almak için 30 gün boyunca yol yapmıştım hanıma. Sabah bir kalktı bir gitti Hocam sonra duman 12 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cem Işık 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Ali Darbaz yazdı: Hukukcular metinleri gerçekten iyi okuyup analiz ediyor . Üff 2 saate 4000 tl fatura kesildi Ben monitörü almak için 30 gün boyunca yol yapmıştım hanıma. Sabah bir kalktı bir gitti Hocam sonra duman Hayatımız satır aralarını okumakla geçiyor, alışkanlık diyelim 3 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Oğuzkan Işık yazdı: Olası bir kaza durumunda devreye ne girecek bu audide? Trafik sigortası devreye girecek, yengede ehliyet var çünkü Cem Işık yazdı: Ali kendi verdiği son dersi söylüyor, tıra dokunmuşlardı c3 ile. Kelimeleri eksik yazınca anlayamadık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Nisan Yazar Paylaş 12 Nisan Hanım iki saati 3000 tl ye çözmüş. Pedal varmış a3de., 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan Paylaş 12 Nisan Ali Darbaz yazdı: Şu an ikinci saate girdiler. nasıl olacak. 4000 tl oldu Ataşehirde dolanıyor şu an poliçe zamanı pahalı demezsin bi daa , saati 2 TL ye 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan (düzenlendi) 3 saatlik c3 dersi başladı. Audili hoca c3 ile ders veriyor. Hanıma şu an en dik rampalarda el freni nasıl kalkış yapacağını anlatıyor 13 Nisan tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Ali Darbaz yazdı: en dik rampalarda el freni nasıl kalkış yapacağını anlatıyor saatine 2000 alanın eğitim seviyesi nedir? topuk gaz ayak ucu fren de olacak mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Çağlar Bayur yazdı: saatine 2000 alanın eğitim seviyesi nedir? topuk gaz ayak ucu fren de olacak mı 6000 TL’ye 6 saat eğitim aldı ilk 3 saat hocanın Audi A3 ile diğer 3 saat benim C3 ile eğitimi tamamladı arabada bu eğitime dayandı Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Çağlar Bayur yazdı: saatine 2000 alanın eğitim seviyesi nedir? topuk gaz ayak ucu fren de olacak mı Demir Bükey’in baldızı, Ethem Genim’in komşusuymuş. Şaka bir yana hoca iyiyse bence iyi yatırım. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Nisan Paylaş 13 Nisan Çağlar Bayur yazdı: saatine 2000 alanın eğitim seviyesi nedir? topuk gaz ayak ucu fren de olacak mı trump zeka testinden ful çekmiş. Araba sürmeyi ondan öğrenmek ister miydiniz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: trump zeka testinden ful çekmiş. Araba sürmeyi ondan öğrenmek ister miydiniz Araba sürmeyi sizden öğrenecek değiliz 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Bu arada direksiyon eğitmenliği sertifikam var. 4 yıl önce kurs açılınca yazılıp almıştım. 2 ay sürdü. Manuel arabayı yokuşta kaldıramayan kişiler sertifika aldı. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: arabada bu eğitime dayandı selpaktan dayanıklı yani 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Nisan Yazar Paylaş 14 Nisan Ali Darbaz yazdı: Evet araba bozuldu heralde yağ yakmıyor demiştim. Oysaki show yeni başlıyormuş. Araba -4 derece eğimde yağ çubuğundaki ölçü. 860 km itibari ile 430 ml yakmışız. 863 kmde 435 mililitre yağ gitmiş. Ama Motor şu an yağ çubuğu tarafın +4 derece açı ile yukarı bakıyor. 1000 km oldu, yağ tüketimi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 14 Nisan Paylaş 14 Nisan Şu ölçümü 5000 km de bir yağı tam boşaltarak yapsan da biraz daha net bisiler anlasak bari . Çubuktan milim hesabı ben çözemedim bu araç ne yakıyor. Yağı da yerinde olsam spec karşılayan en kalın vizikote ile değiştirim. Yağ yakıyor mu eksiliyor mu o da şaibeli. 1 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts