Koray Demir Pazar 14:47 Paylaş Pazar 14:47 Çağlar Bayur yazdı: kontak anahtarı yerlere, bagaj kaput torpido içine bırakılmaz.satjyer yapsa dönem notu kırılır Stajyerler neler yapıyor da sizin ruhunuz duymuyor. Eğitmen varken kitabına uygun davranılıyor yokken sıkıntılı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 15:21 Paylaş Pazar 15:21 Koray Demir yazdı: yokken sıkıntılı. yokkken sıkıntı hissetirecek olanı hocası getirmezdi bize, bizin serviten çıkanlardan ikisi yarış takımına usta gitti, kalite tesadüf değildir. ilk iş başı eğitimlerinde motor yağının tadından motorun durumu hakkında nasıl teşhis konur dersini ben veriyordum, anlatılmaz yaşanır. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 19:28 Yazar Paylaş Pazar 19:28 (düzenlendi) Park sensörleri ıslanınca ötüyordu. Silsenden geçmiyordu. Bende bir şansımı denemek istedim.. Gözümde çok büyütmüşüm kaşla göz arasında tüm kabloları söktüm. Eski sensör İşcilikleri muazzam kötü idi. Tüm kabloları yalıtımlarını düzelttim. Yeni sensörleri taktım, en ideal yerden gecirip topladım. Hava bozmasaydı tamponuda yerinden sökebilirmiyim diye bakacaktım. Pazar 19:36 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık Pazar 19:54 Paylaş Pazar 19:54 Ali Darbaz yazdı: Park sensörleri ıslanınca ötüyordu. Silsenden geçmiyordu. Bende bir şansımı denemek istedim.. Gözümde çok büyütmüşüm kaşla göz arasında tüm kabloları söktüm. Eski sensör İşcilikleri muazzam kötü idi. Tüm kabloları yalıtımlarını düzelttim. Yeni sensörleri taktım, en ideal yerden gecirip topladım. Hava bozmasaydı tamponuda yerinden sökebilirmiyim diye bakacaktım. Tamponu sökmek 2 dk sürer. Göz korkutacak birşey yok. Sadece braketlerden ayırırlen kulaklara zarar vermemeye çalışmalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 20:07 Yazar Paylaş Pazar 20:07 Oğuzkan Işık yazdı: Tamponu sökmek 2 dk sürer. Göz korkutacak birşey yok. Sadece braketlerden ayırırlen kulaklara zarar vermemeye çalışmalı Arka tampondaki sökülmesine gerek kalmadı ama ön tampanu sökmeyi ve o sis farını düzeltmem lazım. Ayrıca önü sökmüşken fanın rezistansı varmı yokmu görmek istiyorum. Erişimim olmayan bir yerde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Araba tüm gün yağmur altında kaldı. Eve gelir gelmez yağmur sızıp sızmadığını kontrol ettim. Yeni üçüncü stop lambası su kaçırmadığını gördüm. Sıra park sensörüne geldi, Arabayı çalıştırıp geri vitese taktığımda sorunsuz çalıştığını gördüm. Kötü havalarda ve yıkama sonrası eski park sensörleri sanki arkada bir nesen vamış gibi düm düz ötüyordu. İki sorunuda çözdük. Sırada ben başka bir sorun çıkarana kadar sis farı kaldı. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Metin Akbal yazdı: Profildeki Tsubasa kim Tsubasa 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Sani Gerşon yazdı: Tsubasa Metin Akbal yazdı: Profildeki Tsubasa kim Yok daha neler "Shin Kazama"'nın hava kuvvetlerinden emekli olup All Nippon Airways'de kaptan pilot olmuş hali desen daha yakın bir benzetme olurdu. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Metin Akbal yazdı: Profildeki Tsubasa kim Ryo İshizaki'ye daha çok benzettim. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 7 saat önce Paylaş 7 saat önce Metin Akbal yazdı: Profildeki Tsubasa kim Simpsonlardan biri. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts