İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Koray Demir
Çağlar Bayur yazdı:

kontak anahtarı yerlere, bagaj kaput torpido içine bırakılmaz.satjyer yapsa dönem notu kırılır

Stajyerler neler yapıyor da sizin ruhunuz duymuyor. Eğitmen varken kitabına uygun davranılıyor yokken sıkıntılı.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Koray Demir yazdı:

yokken sıkıntılı.

yokkken sıkıntı hissetirecek olanı hocası getirmezdi bize, bizin serviten çıkanlardan ikisi yarış takımına usta gitti, kalite tesadüf değildir. ilk iş başı eğitimlerinde motor yağının tadından motorun durumu hakkında nasıl teşhis konur dersini ben veriyordum, anlatılmaz yaşanır.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Park sensörleri ıslanınca ötüyordu. Silsenden geçmiyordu. Bende bir şansımı denemek istedim.. Gözümde çok büyütmüşüm kaşla göz arasında tüm kabloları söktüm. Eski sensör İşcilikleri muazzam kötü idi. Tüm kabloları yalıtımlarını  düzelttim. Yeni sensörleri  taktım, en ideal  yerden gecirip  topladım. Hava bozmasaydı tamponuda yerinden sökebilirmiyim diye bakacaktım. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık
Ali Darbaz yazdı:

Park sensörleri ıslanınca ötüyordu. Silsenden geçmiyordu. Bende bir şansımı denemek istedim.. Gözümde çok büyütmüşüm kaşla göz arasında tüm kabloları söktüm. Eski sensör İşcilikleri muazzam kötü idi. Tüm kabloları yalıtımlarını  düzelttim. Yeni sensörleri  taktım, en ideal  yerden gecirip  topladım. Hava bozmasaydı tamponuda yerinden sökebilirmiyim diye bakacaktım. 

Tamponu sökmek 2 dk sürer. Göz korkutacak birşey yok. Sadece braketlerden ayırırlen kulaklara zarar vermemeye çalışmalı

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Oğuzkan Işık yazdı:

Tamponu sökmek 2 dk sürer. Göz korkutacak birşey yok. Sadece braketlerden ayırırlen kulaklara zarar vermemeye çalışmalı

Arka tampondaki sökülmesine gerek kalmadı ama ön tampanu sökmeyi ve o sis farını düzeltmem lazım.  Ayrıca önü sökmüşken fanın rezistansı varmı yokmu görmek istiyorum. Erişimim olmayan bir yerde. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Araba tüm gün yağmur altında kaldı. Eve gelir gelmez yağmur sızıp sızmadığını kontrol ettim. Yeni üçüncü stop lambası su kaçırmadığını gördüm. Sıra park sensörüne geldi, Arabayı çalıştırıp geri vitese taktığımda sorunsuz çalıştığını gördüm. Kötü havalarda ve yıkama sonrası eski park sensörleri sanki arkada bir nesen vamış gibi düm düz ötüyordu. 

İki sorunuda çözdük. Sırada ben başka bir sorun çıkarana kadar sis farı kaldı. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Metin Akbal yazdı:

Profildeki Tsubasa kim :)

Tsubasa :p 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Sani Gerşon yazdı:

Tsubasa :p 

Metin Akbal yazdı:

Yok daha neler "Shin Kazama"'nın hava kuvvetlerinden emekli olup All Nippon Airways'de kaptan pilot olmuş hali desen daha yakın bir benzetme olurdu. 

Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık

Yalnız o uçağın tarlada ne işi var ? :D

Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren
Metin Akbal yazdı:

Ryo İshizaki'ye daha çok benzettim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Metin Akbal yazdı:

Simpsonlardan biri.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...