Metin Akbal Perşembe 10:55 Paylaş Perşembe 10:55 İlkay Başaran yazdı: Ortaokul fizik sorularındaki sürtünmesiz eğit düzlem gibi π=3 alınız derdi hocalar 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 10:57 Yazar Paylaş Perşembe 10:57 Çağlar Bayur yazdı: 800e bölsek olmuyor mu çubuk iki çizgi arası 1200 mililitre Metin Akbal yazdı: π=3 alınız derdi hocalar Yapay zeka yaptığım ölçümün tutarlı olacağını söylüyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 10:58 Paylaş Perşembe 10:58 Ali Darbaz yazdı: çubuk iki çizgi arası 1200 mililitre verinin kaynağı nasıl ? çizgi arası mı çubuk altı mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 10:59 Yazar Paylaş Perşembe 10:59 Çağlar Bayur yazdı: verinin kaynağı nasıl ? çizgi arası mı çubuk altı mı Çubuğun maksimum ile minimum arası 1.2 litreye tekabül ediyor. Aynı soruyu daha önce de sormuştum sana el kitabındaki tabloyu paylaşmıştım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:02 Paylaş Perşembe 11:02 ölçümü gözmle yapardım böyle bir hesap yapacak isem , Yorum bağlantısı
Metin Akbal Perşembe 11:06 Paylaş Perşembe 11:06 Ali Darbaz yazdı: Yapay zeka yaptığım ölçümün tutarlı olacağını söylüyor Yapay zeka benden daha zeki değildir diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:12 Yazar Paylaş Perşembe 11:12 Metin Akbal yazdı: Yapay zeka benden daha zeki değildir diye düşünüyorum. Yağ tüketimi konusunda peugeot ve Citroen servis bültenlerini , el kitablarını benim için araltırıp bana raporladı. yaptığım ölçüm tekniğini kendisine anlatttım . Sonnuçu tutarlı olarak değerlendirmiştir. Çağlar Bayur yazdı: ölçümü gözmle yapardım böyle bir hesap yapacak isem , haftada sadece 44 saat çalışıp minimum sayıda insanla muhattap olunca insanın canı çok sıkılıyor. Bu tür deneyler sıkıntımı geçiriyor. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 11:18 Paylaş Perşembe 11:18 Ali Darbaz yazdı: Benzinli araçlarda 4 ,5 yıldız alan var mı. 5 litre ile geziyoruz daha ne kadar az yakacak benzinli araba. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:26 Yazar Paylaş Perşembe 11:26 Evren Erakçora yazdı: Benzinli araçlarda 4 ,5 yıldız alan var mı. 5 litre ile geziyoruz daha ne kadar az yakacak benzinli araba. 1.0 atmosferik ibiza videosu izledim. 1 dakikada motor suyu sıcaklığı canavar gibi yükseliyor. Warm enginden yüksek not alabilirdi o mesela Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 11:26 Paylaş Perşembe 11:26 Ali Darbaz yazdı: peugeot ve Citroen servis bültenlerini , el kitablarını benim için araltırıp bana raporladı. yaptığım ölçüm tekniğini kendisine anlatttım . Sonnuçu tutarlı olarak değerlendirmiştir. tuttarsız olarak değerlenedirilen olmaz zaten , servis uğraşmaz böyle konular ile , he de geç diyenden kork demiş arjantinli Metin Akbal yazdı: Yapay zeka benden daha zeki değildir diye düşünüyorum. zaten o aslında bir kopya zeka, 1001 kişi 2+2=5 yazalım sonucu görelim. Ali Darbaz yazdı: 1.0 atmosferik ibiza videosu izledim. 1 dakikada motor suyu sıcaklığı canavar gibi yükseliyor. Warm enginden yüksek not alabilirdi o mesela tofaş videosu izledin mi hiç 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Perşembe 11:34 Paylaş Perşembe 11:34 Ali Darbaz yazdı: 1.0 atmosferik ibiza videosu izledim. 1 dakikada motor suyu sıcaklığı canavar gibi yükseliyor. Warm enginden yüksek not alabilirdi o mesela 80 beygir vs 140ps Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:40 Yazar Paylaş Perşembe 11:40 Evren Erakçora yazdı: 80 beygir vs 140ps Green car testi beygiri önemsemiyor. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Perşembe 13:17 Paylaş Perşembe 13:17 Ali Darbaz yazdı: Bütün ölçümlerimi bir gün yatmış arabada aynı yerde yapıyorum . Yolculuktan döndüğümde arabayı park ediyorum ertesi gün ölçüyorum. Yerde 4° eğim var. Son bir yıldır her hafta bir kez olmak üzere aynı noktada ölçüm yapıyorum. Ekleme yapmak için de söyliyim uzun bir süredir de bu konuyu yapay zekayla beraber yürütüyorum. Yapay zekaya 100 km de şu kadar eksilmiş demekki bunu mu yakıyor mu diyorsun? O da tahmin edeyim kesin "evet!" diyordur. Bu araba ne kadar yağ yakıyor gel ölç dersen ve gelir ölçerse inanırım ona onu da ayrıca yazayım. Benim girdiğim verilerle bana sonuç verecekse ne geçerliliği var ki onun? Tüik enflasyonu gibi. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 09:12 Paylaş Cuma 09:12 Bırak yağ yaksın ya. Yağ yakmayan arabamı olur. Asıl yağ yakmazsa problem vardır. Çalışmadığını düşünürüm mesela. 👀 O kadar sıcağa hangi yağ dayanıyor Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 09:19 Paylaş Cuma 09:19 İlkay Başaran yazdı: Yapay zekaya 100 km de şu kadar eksilmiş demekki bunu mu yakıyor mu diyorsun? O da tahmin edeyim kesin "evet!" diyordur. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 10:00 Yazar Paylaş Cumartesi 10:00 İşte bayram özeti. Bayram öncesi 600 km kadar yol yaptık ve full çizgisindeydi. Sonra Bayramın ikinci günü Eyüpsultan gittik trafikte kaldık 3-4 saat araç sürdük. Ertesi gün yağ çubuğunun hali soldaki. Bayramın 3 ncü günü Riva-Beykoz-Şile yolculuğu yaptık. Şilede uzun süre trafikte rampa yukarı açı ile dur kalk yaptık . ertesi gün yağ ölçümü yapınca çubuktaki yağ seviyesi. arabanın yaklaşık toplam 8 saat kontak çalıştırması ile eksilen yağ miktarı çubukda görülebilir. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 15:23 Paylaş Cumartesi 15:23 ben epeydir konuya girmiyorum. kaçırdığım bir şey var mı? yağ supap lastikleri falan son durum ne? konu cevizli sucuğa gelmiş gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 22:56 Yazar Paylaş Cumartesi 22:56 Gecenin 02:00 3 içkili bayanı konser çıkışı aldım. 60 km yolun ortalaması agresif sürüşe rağmen 5.9 litre. Aydınlatma yeterli şikayetim yok. 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Pazar 07:13 Paylaş Pazar 07:13 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ben epeydir konuya girmiyorum. kaçırdığım bir şey var mı? yağ supap lastikleri falan son durum ne? konu cevizli sucuğa gelmiş gibi Kaçırdığın birşey yok hala yağ yakıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 08:01 Yazar Paylaş Pazar 08:01 Metin Akbal yazdı: Kaçırdığın birşey yok hala yağ yakıyor Yok çok şey kaçırdı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 12:16 Yazar Paylaş Pazar 12:16 Yeni uğraşım park sensörü kabloları 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 12:59 Yazar Paylaş Pazar 12:59 Tüm park sensörlerini söktüm para çıkardım şu an döşemeyi söktüm. Bantlıyorum her şeyi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 13:49 Yazar Paylaş Pazar 13:49 (düzenlendi) Yeni sensörler takıldı ve park esnasında performansı resimde görüldüğü gibi Pazar 13:50 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 14:22 Paylaş Pazar 14:22 kontak anahtarı yerlere, bagaj kaput torpido içine bırakılmaz.satjyer yapsa dönem notu kırılır Yorum bağlantısı
Recommended Posts