İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Metin Akbal
İlkay Başaran yazdı:

Ortaokul fizik sorularındaki sürtünmesiz eğit düzlem gibi 

π=3 alınız derdi hocalar :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

800e bölsek olmuyor mu

çubuk iki çizgi arası 1200 mililitre

Metin Akbal yazdı:

π=3 alınız derdi hocalar :)

Yapay zeka yaptığım ölçümün tutarlı olacağını söylüyor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

çubuk iki çizgi arası 1200 mililitre

verinin kaynağı nasıl ? çizgi arası mı çubuk altı mı

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

verinin kaynağı nasıl ? çizgi arası mı çubuk altı mı

Çubuğun maksimum ile minimum arası 1.2 litreye tekabül ediyor. Aynı soruyu daha önce de sormuştum sana el kitabındaki tabloyu paylaşmıştım

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

Yapay zeka yaptığım ölçümün tutarlı olacağını söylüyor

Yapay zeka benden daha zeki değildir diye düşünüyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Yağ tüketimi konusunda peugeot ve Citroen servis bültenlerini , el kitablarını benim için araltırıp bana raporladı.

yaptığım ölçüm tekniğini kendisine anlatttım . Sonnuçu tutarlı olarak değerlendirmiştir. 

Çağlar Bayur yazdı:

ölçümü gözmle yapardım böyle bir hesap yapacak isem ,

haftada sadece 44 saat çalışıp minimum sayıda insanla muhattap olunca insanın canı çok sıkılıyor. Bu tür deneyler sıkıntımı geçiriyor. 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

IMG_9849.png

Benzinli araçlarda 4 ,5 yıldız alan var mı. 5 litre ile geziyoruz daha ne kadar az yakacak benzinli araba.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Benzinli araçlarda 4 ,5 yıldız alan var mı. 5 litre ile geziyoruz daha ne kadar az yakacak benzinli araba.

1.0 atmosferik ibiza videosu izledim. 
1 dakikada motor suyu sıcaklığı canavar gibi yükseliyor. Warm enginden yüksek not alabilirdi o mesela

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

peugeot ve Citroen servis bültenlerini , el kitablarını benim için araltırıp bana raporladı.

yaptığım ölçüm tekniğini kendisine anlatttım . Sonnuçu tutarlı olarak değerlendirmiştir.

tuttarsız olarak değerlenedirilen olmaz zaten , servis uğraşmaz böyle konular ile , he de geç diyenden kork demiş arjantinli

Metin Akbal yazdı:

zaten o aslında bir kopya zeka, 1001 kişi 2+2=5 yazalım sonucu görelim.

Ali Darbaz yazdı:

1 dakikada motor suyu sıcaklığı canavar gibi yükseliyor. Warm enginden yüksek not alabilirdi o mesela

tofaş videosu izledin mi hiç

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

80 beygir vs 140ps

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

80 beygir vs 140ps

Green car testi beygiri önemsemiyor. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Ali Darbaz yazdı:

Bütün ölçümlerimi bir gün yatmış arabada aynı yerde yapıyorum . Yolculuktan döndüğümde arabayı park ediyorum ertesi gün ölçüyorum. Yerde 4° eğim var. Son bir yıldır her hafta bir kez olmak üzere aynı noktada ölçüm yapıyorum. 

Ekleme yapmak için de söyliyim uzun bir süredir de bu konuyu yapay zekayla beraber yürütüyorum.

Yapay zekaya 100 km de şu kadar eksilmiş demekki bunu mu yakıyor mu diyorsun? O da tahmin edeyim kesin "evet!" diyordur. 
Bu araba ne kadar yağ yakıyor gel ölç dersen ve gelir ölçerse inanırım ona onu da ayrıca yazayım. 

Benim girdiğim verilerle bana sonuç verecekse ne geçerliliği var ki onun? Tüik enflasyonu gibi.

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Bırak yağ yaksın ya. Yağ yakmayan arabamı olur. Asıl yağ yakmazsa problem vardır. Çalışmadığını düşünürüm mesela. 👀

O kadar sıcağa hangi yağ dayanıyor :D 

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
İlkay Başaran yazdı:

Yapay zekaya 100 km de şu kadar eksilmiş demekki bunu mu yakıyor mu diyorsun? O da tahmin edeyim kesin "evet!" diyordur. 

• Mutlu 1
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

İşte bayram özeti. Bayram öncesi 600 km kadar yol yaptık ve full çizgisindeydi. Sonra Bayramın ikinci günü Eyüpsultan gittik trafikte kaldık 3-4 saat araç sürdük. Ertesi gün yağ çubuğunun hali soldaki. 

Bayramın 3 ncü günü Riva-Beykoz-Şile yolculuğu yaptık. Şilede uzun süre trafikte rampa yukarı açı ile dur kalk yaptık . ertesi gün yağ ölçümü yapınca çubuktaki yağ seviyesi. :D

arabanın yaklaşık toplam 8 saat kontak çalıştırması ile eksilen yağ miktarı çubukda görülebilir. 

20250404_233626-COLLAGE.jpg

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

ben epeydir konuya girmiyorum. kaçırdığım bir şey var mı? yağ supap lastikleri falan son durum ne? konu cevizli sucuğa gelmiş gibi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Gecenin 02:00 3 içkili bayanı konser çıkışı aldım. 60 km yolun ortalaması agresif sürüşe rağmen 5.9 litre. Aydınlatma yeterli şikayetim yok. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

ben epeydir konuya girmiyorum. kaçırdığım bir şey var mı? yağ supap lastikleri falan son durum ne? konu cevizli sucuğa gelmiş gibi

Kaçırdığın birşey yok hala yağ yakıyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Kaçırdığın birşey yok hala yağ yakıyor :)

Yok çok şey kaçırdı. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Yeni uğraşım park sensörü kabloları

IMG_20250406_151541.jpg

IMG_20250406_151529.jpg

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Tüm park sensörlerini söktüm para çıkardım şu an döşemeyi söktüm. Bantlıyorum her şeyi

IMG_9898.jpeg

IMG_9899.jpeg

IMG_9900.jpeg

IMG_9901.jpeg

IMG_9902.jpeg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Yeni sensörler takıldı ve park esnasında performansı resimde görüldüğü gibi

IMG_9903.jpeg

IMG_9904.jpeg

IMG_9905.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kontak anahtarı yerlere, bagaj kaput torpido içine bırakılmaz.satjyer yapsa dönem notu kırılır

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...