Tevfik Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Darbaz yazdı: Uykuda sıkıntı yok. Sadece servis bakımı 16000 tl olan Egeaya istinaden benim 4000 liraya komple V kayışı gergilerle beraber değiştirebildiğimi farkettim. Bedavadan az pahalı.? Aman Ali Bey yapma etme harcama artık para şu arabaya. Bak 30bin ₺ ye ultra herşey dahil, 5 gece 6 gün tatile gideceksin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Soldaki Citroën C3 sağdaki bankanın yarattığı borçlar ortadaki de benim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Darbaz yazdı: 16000 tl olan Egeaya istinaden benim 4000 liraya komple V kayışı gergilerle beraber değiştirebildiğimi farkettim. Bedavadan az pahalı.? badevası pahalısı izafidir, viyana kavhenasındeki cisskeyk 4150 tl mesela Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Böyle daha açıklayıcı oldu. 1000 kmde 0,4 altına inmiş gibi görünüyor 830 kmde yağ eksilmesi. 24 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Kaç nl (nanolitre) ? Görüntü 760 mm. 1200 mililitre olarak bunu 760 bölünce 1,57 milim başına 1 mili litre çıkıyor. Bunuda eskilen 220 milimetre üzerinden çarpınca 830 kmde 345,4 mili litre yap kaybolmuş. Bu hesaba göre 1000 kmde yağ tüketimi şuan için 416 mililitre. Çubuktaki 1,2 litrelik seviyenin bitmesi için 2800 km yol yapmam lazım. Yağ kaybı hızı 640 kmden 830 kmye kadar azalmış 24 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Adamın gergisi ip gibi birde benim gergini duruma bak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Ben en iyisi elim değmişken ordaki tüm bilyaları bu rus amca gibi değişterim. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Ama şöyle yapma, 1. Değiştir, bozulunca 2 2. Değiştir bozulunca 3 Sonra hepsi bozulunca gergi En son o da bozulunca kayış 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Ali Darbaz yazdı: 300 tl gibi komik bi rakama aldım… kim çakacak? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: kim çakacak? Onu henuz düşünmedim. Şimdilik torpidoya attım, Bu gün Cruze bakımını yaptıran ustaya yaptırıyım diyom zaten yukardan sökülebilen bir parça. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak (düzenlendi) Lool adam Petlas lastik kullanmış.. Citroenin lastiğiyle aynı tip 25 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak (düzenlendi) Bilyayı aldım, torpidoya attım, hiç uğraşasım gelmedi usta usta gezmeye. Çıktım eve FS 2020 ile önce Giresun, sordan Rize ordanda Van Ferit Melen uçmuşum. Hanımda arkamdan 25 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 09:38 Yazar Paylaş Salı 09:38 Bir önceki bakımda yağı kim yanlış tipde koyduysa faturayı ona göndermek lazım. https://www.instagram.com/reel/DE9FTd8oeua/?igsh=eWs3cWQ1NWc4aW1u Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 11:46 Yazar Paylaş Salı 11:46 Cruzeda çıkardığı performansdan dolayı arabaya Falken as210 almayı düşünüyorum. 2600 tl fiyatı var. Bu haftasonu bilyayıda aradan çıkarınca , geriye benim gözümde yamuk takılan sis farı ve mundar olan tampondaki elektrik tesisatı kalıyor. Yağ yakma olayını tamamen siğneye çektim. https://www.hepsiburada.com/falken-195-60-r15-88h-euroall-season-as210-oto-4-mevsim-lastigi-uretim-yili-2023-pm-HB00000D1RQY Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 18:39 Yazar Paylaş Cuma 18:39 Şu ucağı havalandırıp bu noktaya ulaşmam rahat 2 saatimi aldı. Yemin ediyorum Alzeimer hastalığına karşı Sudokudan daha fazla efor harcatıyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Maaşlar yatmadığı için maalesef kıyıköy'e gidemedim ben de boş geçmesin diye Depodaki olan yakıt de Mutfaktaki erzakı alarak Caddebostan'da piknik yapıyoruz, 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Ali Darbaz yazdı: Maaşlar yatmadığı için maalesef kıyıköy'e gidemedim ben de boş geçmesin diye Depodaki olan yakıt de Mutfaktaki erzakı alarak Caddebostan'da piknik yapıyoruz, Hava leş gibi Ali Darbaz yazdı: Şu ucağı havalandırıp bu noktaya ulaşmam rahat 2 saatimi aldı. Yemin ediyorum Alzeimer hastalığına karşı Sudokudan daha fazla efor harcatıyor neden trabzon 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Evet bunu bir kaç kez dile getirdim.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 saat önce Paylaş 22 saat önce yelkenli sayısına baktımda sıfır galiba? kürek zaten bakmıyorum Yorum bağlantısı
Recommended Posts