İlkay Başaran Dün saat 06:33 Paylaş Dün saat 06:33 Tamer Topaç yazdı: INA iyidir. Romanyalı olan mı? 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 06:50 Paylaş Dün saat 06:50 İlkay Başaran yazdı: Romanyalı olan mı? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:03 Yazar Paylaş Dün saat 10:03 Maalesef bulamadım bu parçaları. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 10:13 Paylaş Dün saat 10:13 kayış ve rulman mı bulunamayan parça? ekrandan mı dükkandan mı? aranma yöntemi nedir 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:31 Yazar Paylaş Dün saat 10:31 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: kayış ve rulman mı bulunamayan parça? ekrandan mı dükkandan mı? aranma yöntemi nedir Hepsi tek tek farklı marka olarak var. Ben İna set olarak bulamadım. 3 ve 5 numarayı kesin değiştirceğim. Cruze ustama konuyu anlattım 1000 tl fiyat verdi parça hariç. Dün saat 10:43 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 10:46 Yazar Paylaş Dün saat 10:46 Ali Darbaz yazdı: Hepsi tek tek farklı marka olarak var. Ben İna set olarak bulamadım. 3 ve 5 numarayı kesin değiştirceğim. Cruze ustama konuyu anlattım 1000 tl fiyat verdi parça hariç. @Servet Aydın abi bunu senle yapalım 1000 tl sana vereyim. Dükkana siftah olur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 11:04 Paylaş Dün saat 11:04 telde bilgi almak 130 avro olan yerde kayış değişmeyi düşünmezdim. ruhsatı bırak daha iyi Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 11:32 Paylaş Dün saat 11:32 Ali Darbaz yazdı: @Servet Aydın abi bunu senle yapalım 1000 tl sana vereyim. Dükkana siftah olur. Ali şaka mı diyooon doşşah mı geçiyon çözemedim 😁 işim olmaz bir. İkinicisi 1000tl’ye yerimi de kiralamam. Pilli veya hibrit aracı olanların enerji arızaları hariç bisiklet sokmam içeri 1 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:34 Yazar Paylaş Dün saat 11:34 Servet Aydın yazdı: Ali şaka mı diyooon doşşah mı geçiyon çözemedim 😁 işim olmaz bir. İkinicisi 1000tl’ye yerimi de kiralamam. Pilli veya hibrit aracı olanların enerji arızaları hariç bisiklet sokmam içeri Mehmet emminib Audiyi yapmışın Ben de onu görüp yazdım Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 11:42 Paylaş Dün saat 11:42 Ali Darbaz yazdı: Mehmet emminib Audiyi yapmışın Ben de onu görüp yazdım Motor indirmedim ve bir emmi değilsin 4 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: bir emmi değilsin Ne demek? Adamın bir konusu 100 sayfadan aşağı değil 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce Servet Aydın yazdı: Motor indirmedim ve bir emmi değilsin 😢 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 saat önce Yazar Paylaş 22 saat önce Dayco marka gergiyi 2700 liraya Üst gerginin avare bilyasını 200 liraya Kayışı ise 300 tl fiyat aldım. İşcilik içinde 1000 tl dediler. Su pompasınıda değiştirsemmi ellemesemmi bilemedim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Işık 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Araba bir düzene alışmadan yeni düzene sokuyorsun. Biraz rahat bırak be abi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce (düzenlendi) Oğuzkan Işık yazdı: Araba bir düzene alışmadan yeni düzene sokuyorsun. Biraz rahat bırak be abi. Hocam ne alakaı var, arabanın elektrikli gergisi çik çik ötüyor. bu gün olmaz yarın dağılır. Kayışıda bozmuş üst avare bilyası titreşim yaratıyor. Orayı dağıtmışken komple değişeyim. 18 numara ve 15 numaranın bilyasını , 17 numaralı kayışı değiştireceğim. 19 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Set satılıyordur. Niye fantazi peşindeyiz Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Bence tek tek uğraşma servet abiye 3000 ver parça da ondan olsun 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali, geceleri uyuyabiliyor musun? Ciddi ciddi soruyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Tamer Topaç yazdı: Ali, geceleri uyuyabiliyor musun? Ciddi ciddi soruyorum. gereksiz yerlere para harcayıp gereksiz yerlerden kısmaya çalışıyor daha da maliyetli oluyor Düşe kalka öğrenir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 saat önce Yazar Paylaş 4 saat önce Uykuda sıkıntı yok. Sadece servis bakımı 16000 tl olan Egeaya istinaden benim 4000 liraya komple V kayışı gergilerle beraber değiştirebildiğimi farkettim. Bedavadan az pahalı.? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Gülmez yazdı: Düşe kalka öğrenir Yok yahu. Adam gamsız. Yorum bağlantısı
Recommended Posts