Ümit Türk 27 Aralık 2024 Paylaş 27 Aralık 2024 Adnan Çakır yazdı: Eskiden ama çooook eskiden malzeme +işçilik aynıydı, yani 50+50 Şimdi bir parça çöpten alınan hortum ve bakır boru 50 bunları yutturmak 650 oh ne güzel.bunu ben de sende yapardın. Söktükleri parçalarıda geri vermiyorlar. d Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Aralık 2024 Yazar Paylaş 28 Aralık 2024 (düzenlendi) Bugün patlamadık sırada yapılacak işler. Sürtünme tekeri ve sürtünme kasnağı değişecek. Yeni bir vantilatör kayışı alınacak 28 Aralık 2024 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Aralık 2024 Yazar Paylaş 30 Aralık 2024 Malum kartımı kestim. Geçen ay 9000 tl bu ay ise 5500 tl tasarruf etmişim. Asgari ücret zammıyla beraber hazirana kadar tüm kredi kartı kapatırım diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 30 Aralık 2024 Paylaş 30 Aralık 2024 (düzenlendi) Donanım haber'de "sattım kurtuldum dediğiniz arabalar" konusundan alıntıdır. Benim sıkıntılı aracımda C3 1.4 vti 2011di.Arastirmadan almıştım meğerse vti larda kronik yağ yakma varmış bide ben şahıstan alıyorum zannettim ama meğerse eleman galerinin al satçısıymış onlardan sattığı araç başına komisyon alıyormuş.Haliyle araç bakımsızdı çoğu arızaları bana denk geldi illallah ettirdi sattığım gün aşırı mutlu olmuştum. Satın kurtulun, mutlu olun.. 30 Aralık 2024 tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:27 Yazar Paylaş Dün saat 11:27 (düzenlendi) Geçen hafta patlayan 3 aylık radyayör kör tıpasının hali. Sanayiciler bunu bilerek mi yapıyor çok merak ediyorum. Bunu c3 radyatör bakım seti diye veriyorlar. 230 tl fiyatı var. Bu şey zamanla çatlayıp parçalanıyor. Resmen tuzak. Dün saat 11:28 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:32 Yazar Paylaş Dün saat 11:32 Evren Erakçora yazdı: Yan sanayi parça değil mi? Peugeot parçacısından orijinal diye aldım 130 liralık parça 230 TL para verdim yan sanayisi 130 liraydı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 saat önce Yazar Paylaş 23 saat önce C3 sahibinin bagajında olması gereken paket. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 22 saat önce Paylaş 22 saat önce (düzenlendi) Bence hiç kimse c3 veya kruz sahibi olmamalı. Sizin paylaşımlardan anlaşılan bu. Siz ise ısrarla kendi gerçekleriniz görmek istemiyorsunuz ve bu araçları okuyucuya teknoloji harikası olarak yansıtmaya çalışıyorsunuz. Bence bir an önce satıp kurtulmanızda fayda var. Unutmayın ki zararın neresinden dönerseniz kârda olursunuz. 22 saat önce tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts