Ü.Emre Kartal Salı 15:12 Paylaş Salı 15:12 Keşke herkes gerçekten uzmanı olduğu işi yapsa. O aracı tasarlayan, düşünen, testlerini yapan herkes bilememiş onu delip ek çıkış vermeyi. Hakkıyla olması gerektiği gibi 1 kerede yaptırın ve rahat bırakın artık şu arabayı. Su yeterli şekilde dönmüyor, soğumuyorsa 1000 tane de çıkış olsa anlamı yok. Neticede döndüğü hat aynı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 16:09 Yazar Paylaş Salı 16:09 Askeri asgari ücrete %37 ve üzeri zam yapılırsa radyatörü değiştiririm Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 18:02 Paylaş Salı 18:02 Ali Darbaz yazdı: Askeri asgari ücrete %37 ve üzeri zam yapılırsa radyatörü değiştiririm Kaldi yani şimdi iş 2 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:06 Paylaş Salı 18:06 Ali Darbaz yazdı: Askeri asgari ücrete %37 ve üzeri zam yapılırsa radyatörü değiştiririm ileri görüşün çok kısalmış güncelleme almalısın Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi Salı 18:08 Paylaş Salı 18:08 Çağlar Bayur yazdı: ileri görüşün çok kısalmış güncelleme almalısın Bide mantık yanlış zam çok olursa girecek olan işçilik de zamlanacak. 2000 e yapacağı işi 2740 liraya yaptırma isteğini ben çözemedim misal 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 20:29 Yazar Paylaş Salı 20:29 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bide mantık yanlış zam çok olursa girecek olan işçilik de zamlanacak. 2000 e yapacağı işi 2740 liraya yaptırma isteğini ben çözemedim misal Hacı o şekilde hesaplamıyorum. Benim her ay 14000 tl ödemem var. Bu ödeme sonrası kalan parayla kredi kartının borcunu akabinde kalırsa harçlığım oluyor. Şimdi kartı kestiğim için kart kullanmıyorum. Depodaki benzin 2 ay önceki prim ödemesi ile almıştım. hala onla geziyorum. Sallıyorum şimdiki asgari ücret zammını maaşıma uyarlayıp akabinde tahmini kart borcu + kredi borcunu düşünce elime 8000 tl kalıcak gibi duruyor. Bununda 4500 tl eksi bakiye ödersem 3500 tl kalıyor. İşte o yuzden asgari ücret zammı 37 olsaydı bana 10 bin harçlık kalırdı. Oda rahat radyatör için yeter birazda benzin öderdi. Ben borçlarım ödendikten sonra elime kalacak paraya bakıyorum. Sanayi ustasının %37 zam yapması benim borclarımın %37 devüle olması yanında devede kulak gibi kalıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 20:49 Yazar Paylaş Salı 20:49 Ü.Emre Kartal yazdı: Keşke herkes gerçekten uzmanı olduğu işi yapsa. O aracı tasarlayan, düşünen, testlerini yapan herkes bilememiş onu delip ek çıkış vermeyi. Hakkıyla olması gerektiği gibi 1 kerede yaptırın ve rahat bırakın artık şu arabayı. Su yeterli şekilde dönmüyor, soğumuyorsa 1000 tane de çıkış olsa anlamı yok. Neticede döndüğü hat aynı Konuyu eksik takip ettiğiniz için sıkıntının ne olduğunu anlamamışsınız arabada sonradan takma radyatör var. Bu radyatör eski kasa C3 tork konverterli otomatik şanzımana ait. Bunun radyatöründe fazladan bir çıkış var. Genleşme kabına bağlanıyor. Ama benim orjinalimde yok. Boruda yok , genleşme kabında borunun takıldığı ağız var ama delik kapalı. Her neyse orjinal modele dönmek 2000 tl. O hortumu bulup takmak 350 tl. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Salı 20:52 Paylaş Salı 20:52 Çağlar Bayur yazdı: pres atölyesi favroim, İnönüde dökümün motor haline gelişini izlemiştim işi gücü bırakıp. Sene 96-97 filandı. Bir de kadıköyde ufak blokları. Çok keyifli 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 21:11 Yazar Paylaş Salı 21:11 Servet Aydın yazdı: İnönüde dökümün motor haline gelişini izlemiştim işi gücü bırakıp. Sene 96-97 filandı. Bir de kadıköyde ufak blokları. Çok keyifli abi emeklimi oldun çalışmaya devammı Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Salı 21:56 Paylaş Salı 21:56 Ali Darbaz yazdı: Konuyu eksik takip ettiğiniz için sıkıntının ne olduğunu anlamamışsınız arabada sonradan takma radyatör var. Bu radyatör eski kasa C3 tork konverterli otomatik şanzımana ait. Bunun radyatöründe fazladan bir çıkış var. Genleşme kabına bağlanıyor. Ama benim orjinalimde yok. Boruda yok , genleşme kabında borunun takıldığı ağız var ama delik kapalı. Her neyse orjinal modele dönmek 2000 tl. O hortumu bulup takmak 350 tl. Asıl siz anlamıyorsunuz.. Daha da tuhafı ısrar ediyorsunuz. Orjinalinde yoksa oynamayın ve orjinaline dönün, gereken onarım neyse 1 kerede yaptırın düzgünce, aracı rahat bırakın dedim, yine diyorum. Kurcaladıkça ve yanlış bir şeyler yaptıkça hem maddi zarar hem de gereksiz vakit kayıbı. Yorum bağlantısı
Ümit Türk Dün saat 05:07 Paylaş Dün saat 05:07 (düzenlendi) Asgari ücret %30 zamlandı. Hayaller suya düştü ama sen halledersin. Arabaya harcadığın masrafı kenara koysan bence daha çok harçlığın olurdu. Şirket sana araba vermiş mis gibi kullanıyorsun. İstediğin yere gidebiliyorsun. Ek olarak sadece yakıt koyarsın. Ne bakım-tamir derdin var ne de sigorta kasko. Arabaya yatıracağına farklı bir yatırım yapsaydın ek bir gelirin daha olurdu. Şirket bana araba verseydi ve sınırsız kullanımım olsaydı kesinlikle araba almazdım ki böyle aracı olanlar da aynısını yapıyor. Sen işinde olduğu gibi araba da tamir etmeyi çok seviyorsun. Bir tane al projelik bir araba uğraş ömrünce. Çevir istediğine. Misal BWM. Dün saat 05:09 tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 06:42 Yazar Paylaş Dün saat 06:42 Ümit Türk yazdı: Asgari ücret %30 zamlandı. Hayaller suya düştü ama sen halledersin. Arabaya harcadığın masrafı kenara koysan bence daha çok harçlığın olurdu. Şirket sana araba vermiş mis gibi kullanıyorsun. İstediğin yere gidebiliyorsun. Ek olarak sadece yakıt koyarsın. Ne bakım-tamir derdin var ne de sigorta kasko. Arabaya yatıracağına farklı bir yatırım yapsaydın ek bir gelirin daha olurdu. Şirket bana araba verseydi ve sınırsız kullanımım olsaydı kesinlikle araba almazdım ki böyle aracı olanlar da aynısını yapıyor. Sen işinde olduğu gibi araba da tamir etmeyi çok seviyorsun. Bir tane al projelik bir araba uğraş ömrünce. Çevir istediğine. Misal BWM. Araba karıma alınmıştır bu cevap yeterli olduğunu düşünüyorum. Araba olmasaydı borç batası yüklenmez şimdi şu anki mutlu olduğu işi de olmazdı. Eşi mutluysa ben de mutluyum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Dün saat 07:48 Paylaş Dün saat 07:48 Ali Darbaz yazdı: abi emeklimi oldun çalışmaya devammı Emekliyim lakin üretken biriyim ve çalışmam gerek. Ve yaşamımı da idame ettirmeliyim kazanrak 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:55 Paylaş Dün saat 07:55 Ali, orijinal radyatörü alıp montajını yaptır. Aksi giden bir şey var ki, patlıyor. Daha önceki orjinal radyatörü bir kaza sonrası mı değişmiş, bilgin var mı? Ayrıca su temiz dimi? Conta sıkıntısı olan araçlar da yapar bunu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 08:27 Yazar Paylaş Dün saat 08:27 Tamer Topaç yazdı: Ali, orijinal radyatörü alıp montajını yaptır. Aksi giden bir şey var ki, patlıyor. Daha önceki orjinal radyatörü bir kaza sonrası mı değişmiş, bilgin var mı? Ayrıca su temiz dimi? Conta sıkıntısı olan araçlar da yapar bunu. Herhangi bir basınçtan değil doğrudan kullanılan plastik tıpaların antifrizle olan etkileşimden dolayı aşınmadan dolayı patlıyor. Tipolar hep kimyasal aşamaya uğramış haldeydi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:51 Yazar Paylaş Dün saat 11:51 İnternette satılan 18 mm çapa sahip 1 metre uzunluğunda radyatör hortumu bulamadım bir türlü ya Kocaeli gölcük Yalova işleri olmasa şimdiye kadar on defa yapmıştım kafamdakini bu arada arabanın Sahibinden.com’daki ilan süresi doldu seneye asgari ücret zammı yaparak koyacağım Yorum bağlantısı
Ali Gülmez Dün saat 13:22 Paylaş Dün saat 13:22 Ali Darbaz yazdı: İnternette satılan 18 mm çapa sahip 1 metre uzunluğunda radyatör hortumu bulamadım bir türlü ya Kocaeli gölcük Yalova işleri olmasa şimdiye kadar on defa yapmıştım kafamdakini bu arada arabanın Sahibinden.com’daki ilan süresi doldu seneye asgari ücret zammı yaparak koyacağım arabanın değeri artmıyor ki neye göre zam yapacaksın 2. el fiyatları tepe taklak elektrikli araçlar içten yanmlaı araçların 2. el fiyatlarını düşürdü satma niyetin varsa hemen sat Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 saat önce Paylaş 20 saat önce Ali Darbaz yazdı: bu arada arabanın Sahibinden.com’daki ilan süresi doldu seneye asgari ücret zammı yaparak koyacağım Bence vergilerdeki zammı yap. Asgari ücretteki oran düşük kalır. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Bu işi çzse çözse burası çözecek gibi bir his var içimde. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Ali Darbaz yazdı: seneye asgari ücret zammı yaparak koyacağım arabanın sgk’sı yol yemek var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 saat önce Yazar Paylaş 19 saat önce Usta direk benim düşündüğüm şeyin bir başka varyantını söyledi. harika. Tansu Kalafatoğlu yazdı: arabanın sgk’sı yol yemek var mı? Onlarım eklemem ya, kafamdaki rakam 620 civarı. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Sanki usta sana sormuş gibi geldi bana? Sanki sen şunu yap dedin o da 700 e yaparım demiş gibi algıladım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: Sanki usta sana sormuş gibi geldi bana? Sanki sen şunu yap dedin o da 700 e yaparım demiş gibi algıladım. Yok yahu, alışıla gelen bir sorun gibi hemen cevap verdi. 18 saat önce tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 620 ye bu araba gitmez 700 yazmış 1.2 tsi dsg golf 7 var 600 bandında golf 6 a3 insignialar var hepsi otomatik kayıtlı mayıtlı ama canavar gibi. benim 140 binde değişensiz corsa bile 400 liranın üstünde etmiyor. piyasa eskisi gibi değil. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Ebrar Tüfek yazdı: 620 ye bu araba gitmez 700 yazmış 1.2 tsi dsg golf 7 var 600 bandında golf 6 a3 insignialar var hepsi otomatik kayıtlı mayıtlı ama canavar gibi. benim 140 binde değişensiz corsa bile 400 liranın üstünde etmiyor. piyasa eskisi gibi değil. Biliyom, elbet bir gün devulasyon ile o fiyata çıkar bende satarım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts