Alpay Sumer Pazar 15:20 Paylaş Pazar 15:20 Mehmet Göktürk yazdı: bi de şu vardı biz çocukken Tr de pek tutmadı.. Manhettında kabul görmüş demek 😀 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 15:46 Paylaş Pazar 15:46 Alpay Sumer yazdı: Tr de pek tutmadı.. Manhettında kabul görmüş demek 😀 Tevellüt kaç? Çok sattı. 80 lerde her arabada vardı Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Pazar 15:51 Paylaş Pazar 15:51 Mehmet Göktürk yazdı: Tevellüt kaç? Çok sattı. 80 lerde her arabada vardı Tüh, biz göç ederkene denk gelmiş 😂 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 18:13 Paylaş Pazar 18:13 tornado vardı, emişe takılır, karbüratör öncesi havayı döndürür, bir boru içind e sabit pervane şekilli kanatlar vardı. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 18:52 Paylaş Pazar 18:52 Çağlar Bayur yazdı: tornado vardı, emişe takılır, karbüratör öncesi havayı döndürür, bir boru içind e sabit pervane şekilli kanatlar vardı. Hatırlıyom.. Bir de silindir kapağına içerden çentik açarlardı girdap olsun diye. Çağlar Bayur yazdı: tornado vardı, emişe takılır, karbüratör öncesi havayı döndürür, bir boru içind e sabit pervane şekilli kanatlar vardı. Tenekeden yapılan siren düdükleri bilir misin? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 19:31 Paylaş Pazar 19:31 Mehmet Göktürk yazdı: Hatırlıyom.. Bir de silindir kapağına içerden çentik açarlardı girdap olsun diye. Tenekeden yapılan siren düdükleri bilir misin? İşte onlardan birini heyecana gelip taktirmistim. bir faydasını görmedim. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:33 Paylaş Pazar 19:33 Mehmet Yeter yazdı: İşte onlardan birini heyecana gelip taktirmistim. bir faydasını görmedim. araba bu ise işe yarar ama, yanlış arabada olmaz tabii Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 19:36 Paylaş Pazar 19:36 Yok abi 1.4 dizel Fiesta. İşe yarayan tek çalışma güçlenme mevzunda racechip oldu. Araba bariz değişmisti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 19:40 Paylaş Pazar 19:40 aşırı beslenmiş dieselin zaten daha girdaplarla işi olmaz , atmosferik verimsiz döküm hemi motorlar gelsin 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 19:42 Paylaş Pazar 19:42 Çağlar Bayur yazdı: aşırı beslenmiş dieselin zaten daha girdaplarla işi olmaz , atmosferik verimsiz döküm hemi motorlar gelsin Daha tanışmak nasip olmadı ama hayalimde olan araç viper ACR 9 litre atmosferik ama turbolanir herhalde. Muhtemelen gerçek olamayacak ama olsun hayali bile güzel. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 19:46 Paylaş Pazar 19:46 Mehmet Yeter yazdı: Daha tanışmak nasip olmadı ama hayalimde olan araç viper ACR 9 litre atmosferik ama turbolanir herhalde. Muhtemelen gerçek olamayacak ama olsun hayali bile güzel. Arkadaşım rover 620 almıştı. Babası görünce arada geçen diyalog film sahnesi gibiydi. Oğlum bu ne? Rover baba. İngiliz kraliyet ailesi biniyor buna. Ya oğlum bak kraliyet ailesi başa çıkamamış, satmış. Sende hiç mi kafa yok bu alınır mı? 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 19:54 Paylaş Pazar 19:54 Bunlar bir dönemdi... o dönem kapandı dünyada. duvara asardık yurtta. Sonra bi tanesine sahip olabildik bi süre. 2 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 19:55 Paylaş Pazar 19:55 İlkay Başaran yazdı: Arkadaşım rover 620 almıştı. Babası görünce arada geçen diyalog film sahnesi gibiydi. Oğlum bu ne? Rover baba. İngiliz kraliyet ailesi biniyor buna. Ya oğlum bak kraliyet ailesi başa çıkamamış, satmış. Sende hiç mi kafa yok bu alınır mı? Zaten alırsam illaki ana araç bu olmaz. Bir emektar olmalı evde. Gazlamak güzel bir duygu. İnsanı bir sürede olsa çoğu şeyi unutturuyor. Tabiki güvenlik şart. Kimseyi yolundan etmeden dogru yer ve zamanda. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 20:24 Paylaş Pazar 20:24 Mehmet Yeter yazdı: Zaten alırsam illaki ana araç bu olmaz. Bir emektar olmalı evde. Gazlamak güzel bir duygu. İnsanı bir sürede olsa çoğu şeyi unutturuyor. Tabiki güvenlik şart. Kimseyi yolundan etmeden dogru yer ve zamanda. Her silindire bir lpg kiti takarsın mis olur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 20:27 Paylaş Pazar 20:27 İlkay Başaran yazdı: Her silindire bir lpg kiti takarsın mis olur LPG işi kafama hiç yatmadı. Fiestadan sonra arkadaşın corallasini kullandım LPG'li. Her an bitecek beni yolda bırakacak gibi hissettim. Başka bir arkadaşım aracına LPG baglatti ve ondan sonra araçta arızalarin arkası kesilmedi. Battı balık yan gider misali 1 km gider sonra ittire ittire geri gelirim. Tabi manuel olacak. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazar 20:28 Paylaş Pazar 20:28 Mehmet Yeter yazdı: LPG işi kafama hiç yatmadı. Fiestadan sonra arkadaşın corallasini kullandım LPG'li. Her an bitecek beni yolda bırakacak gibi hissettim. Başka bir arkadaşım aracına LPG baglatti ve ondan sonra araçta arızalarin arkası kesilmedi. Battı balık yan gider misali 1 km gider sonra ittire ittire geri gelirim. Tabi manuel olacak. 9 litre v8 i konuşuyoruz değil mi v10 hatta viper miydi? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 20:36 Yazar Paylaş Pazar 20:36 @Servet Aydın abi bunlar sizin tasarımmı https://x.com/siyahsancakx/status/1865840117614854500?t=YCo-w935rLR-KU0bV29lsA&s=19 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazar 20:55 Paylaş Pazar 20:55 İlkay Başaran yazdı: 9 litre v8 i konuşuyoruz değil mi v10 hatta viper miydi? Evet abi. V10. Bendeki etkisi viper adlı dizi başladı. Oradaki egsoz sesi beni benden alırdı. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazar 21:29 Paylaş Pazar 21:29 Çağlar Bayur yazdı: tornado vardı, emişe takılır, karbüratör öncesi havayı döndürür, bir boru içind e sabit pervane şekilli kanatlar vardı. Karbüratör olan araçlarda evet ile yarıyor. Mıknatıs ta motor kadar olunca işe yarıyor Ali Darbaz yazdı: @Servet Aydın abi bunlar sizin tasarımmı https://x.com/siyahsancakx/status/1865840117614854500?t=YCo-w935rLR-KU0bV29lsA&s=19 Almandan çalınma ama iş görür mis gibi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 07:56 Paylaş Pazartesi 07:56 Servet Aydın yazdı: Mıknatıs ta motor kadar olunca işe yarıyor gemi motorunda görmüşütm, 600 müdür 800 midir nedir bir kg teallfuz edilmişti, portifle montaja giden 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Pazartesi 13:34 Paylaş Pazartesi 13:34 Motorin yerine fuel oil olunca yakıt moleküler yapıyı düzenleme olabilir. Ve hatta commonrail’de işe yaradığını idda edene sordum; enjektörte oluşan manyetik alan olası düzenli molekülleri ne yapıyor diye. Çay taze içen mi diye cevap vermişti. Beni çayla kandıracağını düşünüyordu… yanılmadı 3 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal Pazartesi 15:13 Paylaş Pazartesi 15:13 Bu cihazların yerine suyla seyreltince daha az yakıyor deseler daha çok inanma potansiyelim olurdu. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 15:51 Paylaş Pazartesi 15:51 Servet Aydın yazdı: Motorin yerine fuel oil olunca yakıt moleküler yapıyı düzenleme olabilir. Ve hatta commonrail’de işe yaradığını idda edene sordum; enjektörte oluşan manyetik alan olası düzenli molekülleri ne yapıyor diye. Çay taze içen mi diye cevap vermişti. Beni çayla kandıracağını düşünüyordu… yanılmadı Neyse ki kandırılması çok zor olan insanlara ait olan tüm özelliklerin hiçbiri sende yok abi Mutlu yıllar. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek Pazartesi 18:04 Paylaş Pazartesi 18:04 multivan varken whatsapp da transporter caravel grubuna girmiştim bayaa 300 küsür kişi vardı. Bitane adam emmeye bi tüp takıyor ufak deodorant şişesi gibi, bu tüp arabanın rampadaki çekişini arttırıyormuş, bi kaç kişiye takmış hepsi çok memnunmuş, taktığı adamlar da grupta. Adama sistemi sordum gaza basınca tüpün içindeki gaz manifolddan girip yanmayı arttırıyor ama tüpü 3 ayda bir değişiyorsun, yazılım 750 tl iken tüpün tanesi 600 liraydı. Adamla bayaa kavga ettik en son bi evrak paylaştı, çift kırmızı 130 luk 2.5 transporteri dyno ya sokmuş 74 hp almış sonra tüpü takınca tekrar girmiş 145 hp almış onların kağıtlarını attı. O muhabbetten sonra çıkmıştım gruptan. Tek söylediğim şey o paraya stage 1 yazılım atıp senelerce sorunsuz binebilirsiniz telefon faturası öder gibi 600 600 tüp almanıza gerek yok diyince üstüme çullanmışlardı. Her dönem böyle bi saçmalık çıkıyor prize takınca ev elektriğini azaltan bi alet vardı sinek öldürücüye benzeyen bişey. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 18:48 Paylaş Pazartesi 18:48 International kamyona yokuşta eter koklatırdık. Şoför kapısının önündeydi hava filtresi. Sonra başka birinde kol çıkarınca artık yapmayalım dedik 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts