İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Alpay Sumer
Mehmet Göktürk yazdı:

bi de şu vardı biz çocukken

image.png.f97f02c72220331723bece7ec39b37dd.png

Tr de pek tutmadı.. Manhettında kabul görmüş demek 😀 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Alpay Sumer yazdı:

Tr de pek tutmadı.. Manhettında kabul görmüş demek 😀 

Tevellüt kaç? Çok sattı. 80 lerde her arabada vardı

Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Mehmet Göktürk yazdı:

Tevellüt kaç? Çok sattı. 80 lerde her arabada vardı

Tüh, biz göç ederkene denk gelmiş 😂 

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

tornado vardı, emişe takılır, karbüratör öncesi havayı döndürür, bir boru içind e sabit pervane şekilli kanatlar vardı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

tornado vardı, emişe takılır, karbüratör öncesi havayı döndürür, bir boru içind e sabit pervane şekilli kanatlar vardı.

Hatırlıyom..

Bir de silindir kapağına içerden çentik açarlardı girdap olsun diye. 

Çağlar Bayur yazdı:

Tenekeden yapılan siren düdükleri bilir misin?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Mehmet Göktürk yazdı:

Hatırlıyom..

Bir de silindir kapağına içerden çentik açarlardı girdap olsun diye. 

Tenekeden yapılan siren düdükleri bilir misin?

İşte onlardan birini heyecana gelip taktirmistim.:elveda: bir faydasını görmedim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mehmet Yeter yazdı:

İşte onlardan birini heyecana gelip taktirmistim.:elveda: bir faydasını görmedim.

1003phr-01-z-1974-chevrolet-chevelle-two

araba bu ise işe yarar ama, yanlış arabada olmaz tabii :f1:

Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

Yok abi 1.4 dizel Fiesta. İşe yarayan tek çalışma güçlenme mevzunda racechip oldu. Araba bariz değişmisti. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

aşırı beslenmiş dieselin zaten daha girdaplarla işi olmaz , atmosferik verimsiz döküm hemi motorlar gelsin

• Teşekkür 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
Çağlar Bayur yazdı:

aşırı beslenmiş dieselin zaten daha girdaplarla işi olmaz , atmosferik verimsiz döküm hemi motorlar gelsin

Daha tanışmak nasip olmadı ama hayalimde olan araç viper ACR 9 litre atmosferik ama turbolanir herhalde. Muhtemelen gerçek olamayacak ama olsun hayali bile güzel.

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Daha tanışmak nasip olmadı ama hayalimde olan araç viper ACR 9 litre atmosferik ama turbolanir herhalde. Muhtemelen gerçek olamayacak ama olsun hayali bile güzel.

Arkadaşım rover 620 almıştı. Babası görünce arada geçen diyalog film sahnesi gibiydi.

Oğlum bu ne?

Rover baba. İngiliz kraliyet ailesi biniyor buna.

Ya oğlum bak kraliyet ailesi başa çıkamamış, satmış. Sende hiç mi kafa yok bu alınır mı?

• Mutlu 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

Bunlar bir dönemdi... o dönem kapandı dünyada. duvara asardık yurtta. Sonra bi tanesine sahip olabildik bi süre. 

image.png.6a51b4d5eea16438c3e6d1b58d0a8cc1.png

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Arkadaşım rover 620 almıştı. Babası görünce arada geçen diyalog film sahnesi gibiydi.

Oğlum bu ne?

Rover baba. İngiliz kraliyet ailesi biniyor buna.

Ya oğlum bak kraliyet ailesi başa çıkamamış, satmış. Sende hiç mi kafa yok bu alınır mı?

Zaten alırsam illaki ana araç bu olmaz. Bir emektar olmalı evde. Gazlamak güzel bir duygu. İnsanı bir sürede olsa çoğu şeyi unutturuyor. Tabiki güvenlik şart. Kimseyi yolundan etmeden dogru yer ve zamanda.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

Zaten alırsam illaki ana araç bu olmaz. Bir emektar olmalı evde. Gazlamak güzel bir duygu. İnsanı bir sürede olsa çoğu şeyi unutturuyor. Tabiki güvenlik şart. Kimseyi yolundan etmeden dogru yer ve zamanda.

Her silindire bir lpg kiti takarsın mis olur

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

Her silindire bir lpg kiti takarsın mis olur

LPG işi kafama hiç yatmadı. Fiestadan sonra arkadaşın corallasini kullandım LPG'li. Her an bitecek beni yolda bırakacak gibi hissettim. Başka bir arkadaşım aracına LPG baglatti ve ondan sonra araçta arızalarin arkası kesilmedi. Battı balık yan gider misali 1 km gider sonra ittire ittire geri gelirim. Tabi manuel olacak.:)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Mehmet Yeter yazdı:

LPG işi kafama hiç yatmadı. Fiestadan sonra arkadaşın corallasini kullandım LPG'li. Her an bitecek beni yolda bırakacak gibi hissettim. Başka bir arkadaşım aracına LPG baglatti ve ondan sonra araçta arızalarin arkası kesilmedi. Battı balık yan gider misali 1 km gider sonra ittire ittire geri gelirim. Tabi manuel olacak.:)

9 litre v8 i konuşuyoruz değil mi v10 hatta viper miydi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
İlkay Başaran yazdı:

9 litre v8 i konuşuyoruz değil mi v10 hatta viper miydi?

Evet abi. V10. Bendeki etkisi viper adlı dizi başladı. Oradaki egsoz sesi beni benden alırdı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

Karbüratör olan araçlarda evet ile yarıyor. Mıknatıs ta motor kadar olunca işe yarıyor

Ali Darbaz yazdı:

Almandan çalınma ama iş görür mis gibi

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Mıknatıs ta motor kadar olunca işe yarıyor

gemi motorunda görmüşütm, 600 müdür 800 midir nedir bir kg teallfuz edilmişti, portifle montaja giden

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Motorin yerine fuel oil olunca yakıt moleküler yapıyı düzenleme olabilir. Ve hatta commonrail’de işe yaradığını idda edene sordum; enjektörte oluşan manyetik alan olası düzenli molekülleri ne yapıyor diye. Çay taze içen mi diye cevap vermişti. Beni çayla kandıracağını düşünüyordu… yanılmadı

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal

Bu cihazların yerine suyla seyreltince daha az yakıyor deseler daha çok inanma potansiyelim olurdu. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Motorin yerine fuel oil olunca yakıt moleküler yapıyı düzenleme olabilir. Ve hatta commonrail’de işe yaradığını idda edene sordum; enjektörte oluşan manyetik alan olası düzenli molekülleri ne yapıyor diye. Çay taze içen mi diye cevap vermişti. Beni çayla kandıracağını düşünüyordu… yanılmadı

Neyse ki kandırılması çok zor olan insanlara ait olan tüm özelliklerin hiçbiri sende yok abi :crazy:

Mutlu yıllar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek

multivan varken whatsapp da transporter caravel grubuna girmiştim bayaa 300 küsür kişi vardı. Bitane adam emmeye bi tüp takıyor ufak deodorant şişesi gibi, bu tüp arabanın rampadaki çekişini arttırıyormuş, bi kaç kişiye takmış hepsi çok memnunmuş, taktığı adamlar da grupta. Adama sistemi sordum gaza basınca tüpün içindeki gaz manifolddan girip yanmayı arttırıyor ama tüpü 3 ayda bir değişiyorsun, yazılım 750 tl iken tüpün tanesi 600 liraydı. Adamla bayaa kavga ettik en son bi evrak paylaştı, çift kırmızı 130 luk 2.5 transporteri dyno ya sokmuş 74 hp almış sonra tüpü takınca tekrar girmiş 145 hp almış onların kağıtlarını attı. O muhabbetten sonra çıkmıştım gruptan. Tek söylediğim şey o paraya stage 1 yazılım atıp senelerce sorunsuz binebilirsiniz telefon faturası öder gibi 600 600 tüp almanıza gerek yok diyince üstüme çullanmışlardı. Her dönem böyle bi saçmalık çıkıyor prize takınca ev elektriğini azaltan bi alet vardı sinek öldürücüye benzeyen bişey. :) 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

International kamyona yokuşta eter koklatırdık. Şoför kapısının önündeydi hava filtresi. Sonra başka birinde kol çıkarınca artık yapmayalım dedik :crazy:

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...