Ümit Türk 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Araba sorunsuz olsa gel takas yapalım diyecektim de benimde başımı ağrıtır bu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Ümit Türk yazdı: Araba sorunsuz olsa gel takas yapalım diyecektim de benimde başımı ağrıtır bu. Hayırdır sen nasıl vazgeçtin o arabadan neyini beğenmedin jipin Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 25 Kasım Paylaş 25 Kasım e39 520 alırsan forum karışır 2 gün sonra konu açar bu çok yakırmuş ne yapcam dersin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Ali Gülmez yazdı: e39 520 alırsan forum karışır 2 gün sonra konu açar bu çok yakırmuş ne yapcam dersin yakıt sorunum yok çünkü şirket aracım var. Bu arabayı haftasonu şile git gel veya Tuzla gitgel yapacağım. 100 km de 12 litreye kadar kabülüm. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Üçüncü dünya savaşı çıkıcağı için İstanbula bir atom bombası düşmeden Bmw alıp deneyimlemek arzumdur. Olası bir savaş durumunda 4x4 araçlara el konulacağı için takaslarda düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Darbaz yazdı: Üçüncü dünya savaşı çıkıcağı için İstanbula bir atom bombası düşmeden Bmw alıp deneyimlemek arzumdur. Olası bir savaş durumunda 4x4 araçlara el konulacağı için takaslarda düşünmüyorum. Atom bombası sonrası mı? 3 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Darbaz yazdı: Hayırdır sen nasıl vazgeçtin o arabadan neyini beğenmedin jipin Çok yakayyii 10litreye kadar düşürdüm ama 13-15 lere çıktığı zamanlar oluyor. Beğenmedim değil çok seviyorum ama yakıta yetişemiyorum. Ali Darbaz yazdı: Olası bir savaş durumunda 4x4 araçlara el konulacağı için takaslarda düşünmüyorum. Birşey olmaz dert etme sana gelene kadar bir sürü yeni model araçlar var sendeki eski püskü arabayı ne yapsınlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım İlkay Başaran yazdı: Atom bombası sonrası mı? Yapılan simülasyonlar da Türkiyenin istikakı 2 tane düşüyor. Onun birini İstanbula diğerini ise Konyaya atacaklarmış. Sonra zaten devlet ülkenin yeniden yapılandırılmasımda 4x4 lere el koyacak Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Darbaz yazdı: Bmw alıp deneyimlemek arzumdur O zaman al gitsin. Bidaaaa mı gelcen dünyaya. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Ümit Türk yazdı: Çok yakayyii 10litreye kadar düşürdüm ama 13-15 lere çıktığı zamanlar oluyor. Beğenmedim değil çok seviyorum ama yakıta yetişemiyorum. Birşey olmaz dert etme sana gelene kadar bir sürü yeni model araçlar var sendeki eski püskü arabayı ne yapsınlar. Sen onunla maltepe trafiğine girdiğin için öyle. Overdrive sağlammı kontrol ettinmi. Ov bozuksa çok yakar 1.3 multijet yakıt tüketimi. Bu aralar 7 altına düşmüyor Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Darbaz yazdı: Overdrive sağlammı kontrol ettinmi. Ov bozuksa çok yakar O neymiş öyle? Ne işe yarar o. Ali Darbaz yazdı: Sen onunla maltepe trafiğine girdiğin için öyle. o yüzden dur kalk yapmamak için ve bu sayede 10 litreye düşürebildim. E5 te 12 lere çıkıyor. Henüz 12 yi geçmedi . Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Ümit Türk yazdı: O neymiş öyle? Ne işe yarar o. el kitabında yazmıyor mu. Ekranda göstergeside var oysaki . Ov yeşil yanar Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Alırsan açacağın konuya reklam al, benzin parasını çıkartırsın. Ama e39 hem de makyajsız kasa alma. Hiç bir derdi olmasa bile hararetten kafayı kaldıramazsın. Forumda da eski mesajlarda var. Bulaşma. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Alırsan açacağın konuya reklam al, benzin parasını çıkartırsın. Ama e39 hem de makyajsız kasa alma. Hiç bir derdi olmasa bile hararetten kafayı kaldıramazsın. Forumda da eski mesajlarda var. Bulaşma. defender 110 a niyetlendim 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Boşver BMW yi, sen eski müşterisin MB vereyim sana. 1 2 7 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Önder Özcan yazdı: Boşver BMW yi, sen eski müşterisin MB vereyim sana. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Önder Özcan yazdı: Boşver BMW yi, sen eski müşterisin MB vereyim sana. oo bölüm sonu canavarı çıktı 4 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Darbaz yazdı: el kitabında yazmıyor mu. Ekranda göstergeside var oysaki . Ov yeşil yanar Bende öyle birşey yok. Tamer Topaç yazdı: OV yok Sorento' da. ne işe yarar o ya. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Kasım Paylaş 25 Kasım İlkay abi sponsor olsun. Statham body bulding 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Mehmet Yeter yazdı: İlkay abi sponsor olsun. Statham body bulding @H.Cenk Bayrakçı Buyur hocam, kaldır bu cenazeyi. 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ali Darbaz yazdı: Türkiyenin istikakı 2 tane düşüyor. yeni projeksiyon açayım sana: bomba nedir ve neden atılır? müstahbel ceavp için soru da hazır: gerek var mı * pahalı şey onlar, boşa atmazlar, Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Çağlar Bayur yazdı: yeni projeksiyon açayım sana: bomba nedir ve neden atılır? müstahbel ceavp için soru da hazır: gerek var mı * pahalı şey onlar, boşa atmazlar, yani twit atsa yetiyor. Masraf 16watt 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 25 Kasım Paylaş 25 Kasım İlkay Başaran yazdı: @H.Cenk Bayrakçı Buyur hocam, kaldır bu cenazeyi. Ne zaman açtın body building'i ? 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Ümit Türk yazdı: ne işe yarar o ya. O/D Over Drive, şanzımanın son dişliye geçmesini engeller. Bunun için bir tuş vardır. Özellikle 4 ileri otomatiklerde bulunur. Genelde rampada araç sollarken son dişliye geçmeyip, bir alt dişlide çekişin güçlü olmasına olanak tanır. Senin araçta manuel kullanım modu var. Bu yüzden gerek yok. Arızası iki çeşittir, ya son dişliye geçmez ya da, bir alt dişliye geçmez. Yorum bağlantısı
Recommended Posts