Alpay Sumer 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Emre Şimşek yazdı: 7000'lik mevzu 73 sayfa mı? Yanlış anlamayın ama bir conta için 10 sayfa yorum yapılmış ben çok şaşırdım foruma maaşallah diyorum:) kafa cok karısık 😂 Bakalım dalya deriz gibi.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Kasım Yazar Paylaş 15 Kasım Dün akşam servis sonrası yağını full çizgisine kadar doldurdum, yarın test sürüşü için 200 km yol yapmayı planlıyorum. son kontrollerde hiç bir yağ sızıntısı tespit edilmedi. Belki İnegöle mobilya bakmaya gidebilirim. İnegöl'de yolda kalmaktan endişe duyuyorum lakin araba ağzına kadar yedek malzeme dolu. Hanım ve çoçuk sürekli arıza yaptığı için araba ile yolculuk etmek istemiyor. Yarın oldu bittiye getirmeye çalışıcam. Yaşayıp görecez. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 15 Kasım Paylaş 15 Kasım Ali Darbaz yazdı: Dün akşam servis sonrası yağını full çizgisine kadar doldurdum, yarın test sürüşü için 200 km yol yapmayı planlıyorum. son kontrollerde hiç bir yağ sızıntısı tespit edilmedi. Belki İnegöle mobilya bakmaya gidebilirim. İnegöl'de yolda kalmaktan endişe duyuyorum lakin araba ağzına kadar yedek malzeme dolu. Hanım ve çoçuk sürekli arıza yaptığı için araba ile yolculuk etmek istemiyor. Yarın oldu bittiye getirmeye çalışıcam. Yaşayıp görecez. satıp kurtulsana abi bu stresle yaşanır mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 15 Kasım Yazar Paylaş 15 Kasım Ümit Türk yazdı: satıp kurtulsana abi bu stresle yaşanır mı henuz ödediğim kasko bedeli kadar masraf yapmadım yağ soğutucusu tamiratı 9800 lira masraf yaptım. İlk bakım 3800 tl ilk onarım 1700 tl iki bidon motor yapı 650 tl arıza dışında kozmetikleri saymıyorum. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Araba ile kadiköye geldim. İstanbul Kadıköy'de Japon Akibahara gibi bir sokak var. Kızıma Anime koleksiyonu için figur bakıyoruz 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım (düzenlendi) Cosplayci ablada bulduk 16 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım (düzenlendi) Kadiköyde standart yemek noktamız "say cheese"  Ayrıca hemen yanında Rum kilisesi var. Oda pazar öğlene kadar açık. 16 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Aaaah "gerekli şeyler". Bayılırdım küçükken içinde gezmeye. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Ali Darbaz yazdı: Kadiköyde standart yemek noktamız "say cheese"  Ayrıca hemen yanında Rum kilisesi var. Oda pazar öğlene kadar açık. sonbahar renk şöleni var ormanlarda. Arabayı da denemiş olurdun Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: sonbahar renk şöleni var ormanlarda. Arabayı da denemiş olurdun Bunları ikna edemiyorum ki. Normalde bugün İnegöle gidecektim. 16 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Sani Gerşon yazdı: Aaaah "gerekli şeyler". Bayılırdım küçükken içinde gezmeye. Ben burayı C3 radyatör kör tıpası patladığında keşfetmiştim. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Ali Darbaz yazdı: Bunları ikna edemiyorum ki. Normalde bugün İnegöle gidecektim. O kadar uzak yerine bahçeköy’de atatürk arboretum da var. Ya da sizin oralarda da vardır benzeri hafta içi belgrad içindeki piknik alanları bomboştu. Tahta masaların üstüne kar yağmış gibi yaprak yağmıştı. Muhteşem görüntüler var Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: O kadar uzak yerine bahçeköy’de atatürk arboretum da var. Ya da sizin oralarda da vardır benzeri hafta içi belgrad içindeki piknik alanları bomboştu. Tahta masaların üstüne kar yağmış gibi yaprak yağmıştı. Muhteşem görüntüler var Buralara çok gittim. Bizimkiler her seferinde farklı yerler görmek istiyor. Bugün anime temalı takıldık. Öğle yemeği makarna sonrası viyana tatlısı ve kahfesi oldu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Kasım Yazar Paylaş 16 Kasım Arabanın motor devrine istinaden yağ basıncı ve varyatör verileri. Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 16 Kasım Paylaş 16 Kasım Sani Gerşon yazdı: Aaaah "gerekli şeyler". Bayılırdım küçükken içinde gezmeye. Stephen King'in öyle bir romanı yok muydu? "Needful Things". Gerçi Türkçe'ye Ruhlar Dükkanı olarak çevirmişlerdi. Teşvikiye'de değil mi o dükkan? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Kasım Yazar Paylaş 17 Kasım Araba masraf çıkarmasa, güvenimi kaybetmese buralar sayfa sayfa gezi resimleri ile dolacaktı. Motor kaputunu 1000 km hiç açmıyacam. Altını kontrol ediyorum sadece. 1000 km sonra yağ yakma mevzusunu tekrar inceliyeceğim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Kasım Yazar Paylaş 17 Kasım (düzenlendi) İlk 100km 👌 Ful depo menzil 17 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Kasım Yazar Paylaş 17 Kasım Bugün 30 dakikalık sürüş yapıldı. Arabanın hararet hızını ölçtüm. Su sıcaklığı 105 derece çıkması 12 dakika sürdü. Yağın sıcaklığı bu noktada 80 derece ölçülüyordu. Yağın opersayonel ısıya ulaşması ise 22 dakika sürdü. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Kasım Yazar Paylaş 17 Kasım Arabanın Motor yağı 80 dereceye ulaşana kadar epey bir çalkantılı bir yaşantı var Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 17 Kasım Paylaş 17 Kasım Ali Darbaz yazdı: Arabanın Motor yağı 80 dereceye ulaşana kadar epey bir çalkantılı bir yaşantı var Grafiğin hassasiyet skalası çok fazla o sebeple böyle dalgalı veri var. Zaten ısının tamamen homojen dağılması için baya zaman var Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 18 Kasım Paylaş 18 Kasım Geçenlerde bunun 2022 model, 1.6 motor, tam otomatik vitesini kullandım. Araba değil sanki pamuk şeker. Hep sert karakterli arabalara alışmışız. Uyurum dedim ben bunda. Yorum bağlantısı
Recommended Posts