Tamer Topaç Cuma 10:52 Paylaş Cuma 10:52 Çağlar Bayur yazdı: çivi çiviyi söker bizim atasözü, ama sopsoğuk coğrafyadaki rus çay içmez mesela, aksine soğuk şeyler içer, Ne içmesi, kulaklarına döküyorlar. Biz onların yanında sanki kokluyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 11:16 Yazar Paylaş Cuma 11:16 Aklıma bir fikir geldi. arabadaki motor frenini ortadan kaldırmak için arabalara bir alet takıyorlardı silindir şeklinde. Adı Vg deydi galiba ondan kullansak rampa aşağı motor kompresyona bindiğinde su bantlardan yağ vakumlamasını önüne geçmiş olur muyuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:56 Paylaş Cuma 11:56 Ali Darbaz yazdı: Aklıma bir fikir geldi. arabadaki motor frenini ortadan kaldırmak için arabalara bir alet takıyorlardı silindir şeklinde. Adı Vg deydi galiba ondan kullansak rampa aşağı motor kompresyona bindiğinde su bantlardan yağ vakumlamasını önüne geçmiş olur muyuz elon a mail at, innovasyon bölümü başkanı olabilirsin. Vg ne? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 12:01 Yazar Paylaş Cuma 12:01 Çağlar Bayur yazdı: elon a mail at, innovasyon bölümü başkanı olabilirsin. Vg ne? Vgt yakıt tasarruf cihazı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cuma 12:05 Paylaş Cuma 12:05 https://en.wikipedia.org/wiki/Freewheel Motor freni yapmayan: freewheel. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 12:13 Yazar Paylaş Cuma 12:13 Konuyu ve yetkisi ile konuştum ama derdimi anlatmadım sadece çalınışma prensibini sordum bana anlatma nezaketini gösterdi bahse konu tüp arabanın artık neresinde takıyorlar ise arabanın motor frenini ortadan kaldırıyor yaptığı şey oradan açık alan bırakıp hava çekmesini sağlama artık gaspini açık mı bırakıyor boru mu tutturuyor napıyosa doğal olarak ayağımızı gazdan çekince gaz kelebeği tam kafmıyor bunların taktığı filtre tüpten çekiyor araba moto fren yapmıyor kompressine düşmüyor 6000 TL fiyat çekti 6000 TL ne bileyim çok yüksek 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cuma 14:46 Paylaş Cuma 14:46 Ersen Tapan yazdı: Türk kahvesi iç . Arkadaşım günde 3~4 fincan nescafe içiyordu tansiyon çıkınca bıraktı Türk kahvesine döndü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 16:04 Paylaş Cuma 16:04 Ali Darbaz yazdı: Vgt yakıt tasarruf cihazı hatrına izledim, kulaklarım kanadı anzer balı da satar bu 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cuma 20:19 Paylaş Cuma 20:19 Yakıt hortumuna mıknatıs mı takıyorlardı bir de öyle bir şey vardı. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 21:14 Paylaş Cuma 21:14 Selim Bilgin yazdı: Yakıt hortumuna mıknatıs mı takıyorlardı bir de öyle bir şey vardı. o yine iyi bunun yanında, adam bir 1/14 öğrenmiş, ne olduğunu da bilmiyor tabi ha bire 1/14 deyip durdu videoda... fizik matemataik atalet avokado muz tahinli çörek karıştırdı gidiyor, bu halde de ürün satabiliyor o sosyoloji uzmanlarını konusu ben anlamam Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Cumartesi 08:02 Paylaş Cumartesi 08:02 Çağlar Bayur yazdı: o yine iyi bunun yanında, adam bir 1/14 öğrenmiş, ne olduğunu da bilmiyor tabi ha bire 1/14 deyip durdu videoda... fizik matemataik atalet avokado muz tahinli çörek karıştırdı gidiyor, bu halde de ürün satabiliyor o sosyoloji uzmanlarını konusu ben anlamam Tahinli çörek severim. Tahinli her şeyi severim aslında. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:05 Yazar Paylaş Cumartesi 08:05 (düzenlendi) Cumartesi 11:32 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 08:54 Yazar Paylaş Cumartesi 08:54 (düzenlendi) Çıkan parçanın hali. Cumartesi 11:35 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 11:06 Yazar Paylaş Cumartesi 11:06 (düzenlendi) Bu liqui molly yağı içinde ne varsa, Motoru kadife gibi yaptı. Motorun sesi inanılmaz değişti. 37 dakika sürüşten sonra her hangi bir yağ sızıntısı yok. Cumartesi 11:35 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 14:13 Paylaş Cumartesi 14:13 motor sesi değişim testi yapmıştık serviste çok ilginç sonuçlar ve geri dönüşler vardı, o zamanlar ticari düşünemedik fırsatı teptik 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 14:54 Yazar Paylaş Cumartesi 14:54 (düzenlendi) Egzos sökülünce bende Subab lastiklerinden yağ sızdırdığını kanıtlayacak görsel aradım. Sadece egzos valflerine bakacak olursakda sanki 4 numaralı silindir valflerinden bir parlaklık var. İşte tamda bundan bahsediyorum. Birinci göz İkinci göz Üçüncü göz Dördüncü göz Cumartesi 15:21 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 16:17 Yazar Paylaş Cumartesi 16:17 (düzenlendi) Kaza Sonrası arabaya yapılan onarım. Sisfarı yuvasına 1614 tl istenmiş. Yapılan tamiratın görüntüsü ortada. Oysaki komple set halde zaten 1000 tl fiyatı var. Üzülüyorum böyle şeylerle uğraşmaktan. Orjinal tesisattımıda kesip yamalamışlar. Yazık Cumartesi 16:18 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 18:30 Paylaş Cumartesi 18:30 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Kaza Sonrası arabaya yapılan onarım. Sisfarı yuvasına 1614 tl istenmiş. Yapılan tamiratın görüntüsü ortada. Oysaki komple set halde zaten 1000 tl fiyatı var. Üzülüyorum böyle şeylerle uğraşmaktan. Orjinal tesisattımıda kesip yamalamışlar. Yazık O 1000 tl @Çağlar Bayurdeyimiyle stopaj işine yaramaz direk parçacıya gider ama 1614 tl onarım direk stopaj işine yarar. Cumartesi 18:31 tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 18:31 Paylaş Cumartesi 18:31 Gidip düzeltin şunu deme şansınız var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 18:42 Yazar Paylaş Cumartesi 18:42 Mehmet Yeter yazdı: Gidip düzeltin şunu deme şansınız var mı? Allianza canlı destekten bilgi alacam. Şu an haftasonu kapalılar. arabada bir arıza daha çıkarsa şu moda giricem https://x.com/asayisberkemal0/status/1855245117923221722?s=46 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cumartesi 18:56 Paylaş Cumartesi 18:56 Ali Darbaz yazdı: Sisfarı yuvasına 1614 tl istenmiş. Yapılan tamiratın görüntüsü ortada en gıcık olduğum şeylerin başında gelir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 20:26 Yazar Paylaş Cumartesi 20:26 Katalitik peteği sağlam duruyor. oksijen sensörüde karbonlaşmamış Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 12:52 Yazar Paylaş Dün saat 12:52 80 liraya köpürmeyen köpükle yıkatıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts