Tamer Topaç 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: çivi çiviyi söker bizim atasözü, ama sopsoğuk coğrafyadaki rus çay içmez mesela, aksine soğuk şeyler içer, Ne içmesi, kulaklarına döküyorlar. Biz onların yanında sanki kokluyoruz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Aklıma bir fikir geldi. arabadaki motor frenini ortadan kaldırmak için arabalara bir alet takıyorlardı silindir şeklinde. Adı Vg deydi galiba ondan kullansak rampa aşağı motor kompresyona bindiğinde su bantlardan yağ vakumlamasını önüne geçmiş olur muyuz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Aklıma bir fikir geldi. arabadaki motor frenini ortadan kaldırmak için arabalara bir alet takıyorlardı silindir şeklinde. Adı Vg deydi galiba ondan kullansak rampa aşağı motor kompresyona bindiğinde su bantlardan yağ vakumlamasını önüne geçmiş olur muyuz elon a mail at, innovasyon bölümü başkanı olabilirsin. Vg ne? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Çağlar Bayur yazdı: elon a mail at, innovasyon bölümü başkanı olabilirsin. Vg ne? Vgt yakıt tasarruf cihazı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 8 saat önce Paylaş 8 saat önce https://en.wikipedia.org/wiki/Freewheel Motor freni yapmayan: freewheel. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 saat önce Yazar Paylaş 8 saat önce Konuyu ve yetkisi ile konuştum ama derdimi anlatmadım sadece çalınışma prensibini sordum bana anlatma nezaketini gösterdi bahse konu tüp arabanın artık neresinde takıyorlar ise arabanın motor frenini ortadan kaldırıyor yaptığı şey oradan açık alan bırakıp hava çekmesini sağlama artık gaspini açık mı bırakıyor boru mu tutturuyor napıyosa doğal olarak ayağımızı gazdan çekince gaz kelebeği tam kafmıyor bunların taktığı filtre tüpten çekiyor araba moto fren yapmıyor kompressine düşmüyor 6000 TL fiyat çekti 6000 TL ne bileyim çok yüksek 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ersen Tapan yazdı: Türk kahvesi iç . Arkadaşım günde 3~4 fincan nescafe içiyordu tansiyon çıkınca bıraktı Türk kahvesine döndü. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Ali Darbaz yazdı: Vgt yakıt tasarruf cihazı hatrına izledim, kulaklarım kanadı anzer balı da satar bu 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 24 dakika önce Paylaş 24 dakika önce Yakıt hortumuna mıknatıs mı takıyorlardı bir de öyle bir şey vardı. Yorum bağlantısı
Recommended Posts