Ali Darbaz 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım Aytac Sakal yazdı: Ali Bey bu yaştaki Fransız araçları çok oynamaya gelmez. Bazen bu şekilde kabul etnek gerekir. Yok ya kafayı bozdum adam edeceğim arabayı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Aytac Sakal yazdı: Ali Bey bu yaştaki Fransız araçları çok oynamaya gelmez. Bazen bu şekilde kabul etnek gerekir. Arabanın fransız kısımlarında sorun yok ki. Yine o üstün alman mühendisliği şakıyor maşallah. Bmw miydi motor? 2 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Ali Darbaz yazdı: Yok ya kafayı bozdum adam edeceğim arabayı Siz bilirsiniz 🙂. İlkay Başaran yazdı: Arabanın fransız kısımlarında sorun yok ki. Yine o üstün alman mühendisliği şakıyor maşallah. Bmw miydi motor? Citroen yanlış anlaşılmasın 🙂. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Aytac Sakal yazdı: Siz bilirsiniz 🙂. Citroen yanlış anlaşılmasın 🙂. Motor bmw diyor Ali? Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 1 Kasım Paylaş 1 Kasım İlkay Başaran yazdı: Motor bmw diyor Ali? Bana laf düşmez 🙂. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım İlkay Başaran yazdı: Arabanın fransız kısımlarında sorun yok ki. Yine o üstün alman mühendisliği şakıyor maşallah. Bmw miydi motor? psa/bmw ortak diye geçiyor, lakin biraz bakınca, psa üretimi derim, geliştirme tarafı bmw olabilir. sonuç: mini cooper alınca aslında bir sitroen motoru almış oluyorsun 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Çağlar Bayur yazdı: psa/bmw ortak diye geçiyor, lakin biraz bakınca, psa üretimi derim, geliştirme tarafı bmw olabilir. sonuç: mini cooper alınca aslında bir sitroen motoru almış oluyorsun Koskoca Bmw aldığına göre iyi motor demekki 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım (düzenlendi) Maaş primi yüksek yatınca sepeti değiştirdim. Filtre marketimde 12 taksit imkanıda var. 1 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım bu ürünler hangi araba için tofaş mı alındı toros mu? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: bu ürünler hangi araba için tofaş mı alındı toros mu? Abi Liqui Molly yağ seçici sayfasında aracımın motoru için önerdiği yağ modeli bu. BMW LL4 onayı var. 1 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Ali Darbaz yazdı: Abi Liqui Molly yağ seçici sayfasında aracımın motoru için önerdiği yağ modeli bu. BMW LL4 onayı var. Motor bmw mi citroen mi? Yanlız şöyle bir güzelliği var aletin. Çalışır, sorun yokken bmw, zıçınca psa oluyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım İlkay Başaran yazdı: Motor bmw mi citroen mi? Yanlız şöyle bir güzelliği var aletin. Çalışır, sorun yokken bmw, zıçınca psa oluyor Blok Fransız , Üst kapak BMW . Sıkıntıda Üst kapakta zaten Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Kasım Paylaş 1 Kasım (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Yok ya kafayı bozdum adam edeceğim arabayı Paran çok galiba. S.A.T.’tan selamlar. Su Altı Taarruz 1 Kasım tarihinde Koray Demir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım Rölantide 7 dakika çalıştırdım. Motor yağı ancak 10 dereceden 20 dereceye çıktı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Kasım Yazar Paylaş 1 Kasım Koray Demir yazdı: Koraycığım, Filtre marketimdeki motor yağları orjinal liqui molymi oluyor Yorum bağlantısı
Koray Demir 1 Kasım Paylaş 1 Kasım Ali Darbaz yazdı: Koraycığım, Filtre marketimdeki motor yağları orjinal liqui molymi oluyor Mann ve Filtron filtreleri orijinal. Yağı bilmiyorum yalnız kendi sitesinden satın alabilirsin yeni üyelere %10 indirim mevcut. https://www.liquimolyturkey.com/liqui-moly 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Kasım Paylaş 1 Kasım (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Abi Liqui Molly yağ seçici sayfasında aracımın motoru için önerdiği yağ modeli bu. BMW LL4 onayı var. yağı demedim, onda da her yağ satıcısı illa ki hiçbir motoru boş geçmez birşeyler kakalar, yağ sızıntı önleyici prens motora mı konacak? sağ dikiz aynası standart donanım olan arabaya zulümdür 1 Kasım tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Arabayı çalıştırıp azcık sürdüm. Altından dumanlar yükseliyor. Yağ damlatma seviyesi aşırı. Egzos borusuna şıp şıp damlıyor. Kullanılması son derece tehlikeli. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Bu motoru 30-40 bin lira verip yaptırınca, sorun çıkarmadan uzun süre daha kullanılabilecek mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu motoru 30-40 bin lira verip yaptırınca, sorun çıkarmadan uzun süre daha kullanılabilecek mi Tansu önce şu yağ kaçağını bir halledelim Tekrar bir 1000 kilometre takip yapalım bakalım yağ ne kadar eksiltecek. Yağ eksiltme seviyesi gene 1000 kilometrede 600 mililitre ise bir şeyler düşünürüz Arabanın gidişinden arabanın vitesinden arabanın klimasından arabanın şasesinden süspansiyonundan arabanın bagajından arabanın Hiçbir Şeyinden şikayetim yok Arabanın motorunun yağ yakması dışında bir de bu yağ kaçakları dışında hiçbir şikayetim yok 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bu motoru 30-40 bin lira verip yaptırınca, sorun çıkarmadan uzun süre daha kullanılabilecek mi? 30-40? turbo mu takılacak ne parası bu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: 30-40? turbo mu takılacak ne parası bu salatalık 100 lira Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Kasım Yazar Paylaş 2 Kasım Çağlar Bayur yazdı: 30-40? turbo mu takılacak ne parası bu Tansu Kalafatoğlu yazdı: salatalık 100 lira İşcilik 2500 tl olacak şekilde parçalar benden anlaştık. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Kasım Paylaş 2 Kasım Ali Darbaz yazdı: İşcilik 2500 tl olacak şekilde parçalar benden anlaştık. neye? Hani supaplar 30 bin lira tutuyırdu Yorum bağlantısı
Recommended Posts