Ali Darbaz Perşembe 09:54 Yazar Paylaş Perşembe 09:54 Yağ soğutucusunu 3300 TL’ye Yeni nesil üçüncü kuşak subap lastiklerini 3250 TL’ye Bilyayı sekiz 50 TL’ye su pompası kasnanı 1400 TL’ye İşçilik de anlaşma kaldı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 10:42 Paylaş Perşembe 10:42 Aldığından bu yana yaptığın masraf mı 14.150 TL. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:31 Yazar Paylaş Perşembe 11:31 (düzenlendi) Tamer Topaç yazdı: Aldığından bu yana yaptığın masraf mı 14.150 TL. 7500 tl masraf yaptım..  Yukarda saydıklarımı daha almadım Perşembe 11:33 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 13:06 Yazar Paylaş Perşembe 13:06 Tamer Topaç yazdı: Toplam yaptığın ve yapacağın ne? Ya filtresi kütüğünün contasını değiştirip nereden patlayacağını takip ediyor olcam Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 13:25 Paylaş Perşembe 13:25 Benim sorentonun bakımı yaklaştı hatta yaptırmam lazım. Ben bakım parasını nasıl çıkartırım diye düşünürken bu kadar masrafı yapmak çok gereksiz değil. mi ? Arıza vermediği sürece değişmenin ne anlamı var? 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 13:54 Paylaş Perşembe 13:54 Ümit Türk yazdı: Benim sorentonun bakımı yaklaştı hatta yaptırmam lazım. Ben bakım parasını nasıl çıkartırım diye düşünürken bu kadar masrafı yapmak çok gereksiz değil. mi ? Arıza vermediği sürece değişmenin ne anlamı var? Maslak, Kardeşler Kia Kadem Usta, Erdem Usta. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 15:56 Yazar Paylaş Perşembe 15:56 Ümit Türk yazdı: Benim sorentonun bakımı yaklaştı hatta yaptırmam lazım. Ben bakım parasını nasıl çıkartırım diye düşünürken bu kadar masrafı yapmak çok gereksiz değil. mi ? Arıza vermediği sürece değişmenin ne anlamı var? Sadece yağ sızdıran contayı değiştireceğim. Değişmesi için suyu ve yağı boşaltmam yazım. Engin flush akabinde radyatörü boşaltıp yeniden bakım yapacam. Bmw LL motor yağı alacamki motordaki basınç sorunu kullandığımız yağ yüzünden olabilir. Tamer Topaç yazdı: Maslak, Kardeşler Kia Kadem Usta, Erdem Usta. bu ay ekstra prim gelirse yeniden yukardaki bakımı yapacam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 16:29 Yazar Paylaş Perşembe 16:29 Bunları almayı düşünüyorum. Birde siz bakın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 16:59 Yazar Paylaş Perşembe 16:59 (düzenlendi) Bugün Beykoz'da birisi bir arazi satın almış. Sonra satın aldığı resimdeki bu araziye arabasını bırakıp terk etmiş. Aradan 3 5 yıl geçmiş. Durum bu, yorumunuz nedir. Perşembe 16:59 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 17:08 Yazar Paylaş Perşembe 17:08 (düzenlendi) 2019 de arabanın park ettiği yer. Doblonun olduğu yerde o arabanın bugünkü hali var. Perşembe 17:10 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 17:20 Paylaş Perşembe 17:20 Ali Darbaz yazdı: Durum bu, yorumunuz nedir. iyi bir yutbra versin videoyu, milyona satar 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Perşembe 17:56 Paylaş Perşembe 17:56 Çağlar Bayur yazdı: iyi bir yutbra versin videoyu, milyona satar Ticari zeka 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Cuma 04:09 Paylaş Cuma 04:09 Ali Darbaz yazdı: bu ay ekstra prim gelirse yeniden yukardaki bakımı yapacam. Bende Performans Primi alırsam Hanımı alıp Denizli gezisi yapmayı düşünüyorum. Araba için Çalışacağıma araba benim için çalışsın Hayat Kisa. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk Cuma 06:21 Paylaş Cuma 06:21 Tamer Topaç yazdı: Maslak, Kardeşler Kia Kadem Usta, Erdem Usta. Çok uzak ya orası. Kartal sanayide bir Kia ustası buldum. Teklif alacağım bakalım . 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 06:28 Yazar Paylaş Cuma 06:28 (düzenlendi) Aytac Sakal yazdı: Bende Performans Primi alırsam Hanımı alıp Denizli gezisi yapmayı düşünüyorum. Araba için Çalışacağıma araba benim için çalışsın Hayat Kisa. Arabadan önce hanıma her ay düzenli para veriyordum. Arabayı alınca tekrar işe girmek zorunda kaldı şu an kurumsal bir firmada asistan olarak çalışıyor hepsi araba yüzünden. Bu yüzden kızımızın sorumlulugu bana kaldı her sabah okula ben götürüyorum. Sağ olsun şirketin geç gelmem konusunda bana şikayetçi olmuyor. Bu konuda onlardan Allah razı olsun Cuma 06:30 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 07:21 Paylaş Cuma 07:21 Ümit Türk yazdı: Çok uzak ya orası. Kartal sanayide bir Kia ustası buldum. Teklif alacağım bakalım . Yolun düşer ise tanış bir çaylarını iç. Sorento' ları atomlarına ayıran adamlardır. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan Cuma 08:05 Paylaş Cuma 08:05 Tamer Topaç yazdı: Yolun düşer ise tanış bir çaylarını iç. Sorento' ları atomlarına ayıran adamlardır. Bildiğin ışınlanma. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 08:08 Paylaş Cuma 08:08 Önder Özcan yazdı: Bildiğin ışınlanma. E = mc2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 08:50 Paylaş Cuma 08:50 Tamer Topaç yazdı: E = mc2 Tamam sen giyin git. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cuma 11:09 Paylaş Cuma 11:09 7000'lik mevzu 73 sayfa mı? Yanlış anlamayın ama bir conta için 10 sayfa yorum yapılmış ben çok şaşırdım foruma maaşallah diyorum:) 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 14:02 Paylaş Cuma 14:02 Emre Şimşek yazdı: 7000'lik mevzu 73 sayfa mı? Yanlış anlamayın ama bir conta için 10 sayfa yorum yapılmış ben çok şaşırdım foruma maaşallah diyorum:) rusların dahil olduğu mevzular uzun sürer, baj hala ukraynada geziyorlar 3 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Cuma 15:16 Paylaş Cuma 15:16 Ali Darbaz yazdı: Arabadan önce hanıma her ay düzenli para veriyordum. Arabayı alınca tekrar işe girmek zorunda kaldı şu an kurumsal bir firmada asistan olarak çalışıyor hepsi araba yüzünden. Bu yüzden kızımızın sorumlulugu bana kaldı her sabah okula ben götürüyorum. Sağ olsun şirketin geç gelmem konusunda bana şikayetçi olmuyor. Bu konuda onlardan Allah razı olsun Ali Bey bu yaştaki Fransız araçları çok oynamaya gelmez. Bazen bu şekilde kabul etnek gerekir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts