Ali Darbaz 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim İlkay Başaran yazdı: Emme manifoldu taa aşağıda yanma odasına bağlı değil mi yahu? Bu kapağın onun basıncına etkisi ilginç geldi. Yağ dolum kapağını açınca PVC valfin ordan hava çekiyor abi. 1 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Araç çalışırken bir yerleri açıp kapamayın veya sök tak yapmayın. Bazı şeylerin gerçekten geri dönüşü olmaz. Yağ kapağını çalışırken açarsanız hiçbir arıza olmasa dahi motor üstü yağ olur. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Ali Darbaz yazdı: Araba çalışırken Yağ dolum kapağını açmışım sağa viraj alırken hiç kapını açtın mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Çağlar Bayur yazdı: sağa viraj alırken hiç kapını açtın mı Aynı anda kasis varsa arkadaşın 131 kartal otomatik açıyordu 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Ekim Yazar Paylaş 29 Ekim Çağlar Bayur yazdı: sağa viraj alırken hiç kapını açtın mı İlkay Başaran yazdı: Aynı anda kasis varsa arkadaşın 131 kartal otomatik açıyordu Motor yağı nasıl fışkırıyor izlemek istedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Ali Darbaz yazdı: Motor yağı nasıl fışkırıyor izlemek istedim yanlış kapağı açmışsın, yağ ölçüm çubuğunu çek hzılıca 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Ekim Paylaş 29 Ekim Ali, sabit hızda ısının da sabit olması olağan. Ancak ciddi yağ tüketimi düşündürücü. Hidrolik itici olmasa 10w50 yağ koyup denemek lazım. Tabi öncesinde blok içini yıkamak gerek. Eski yağa 1lt kadar motorin koyup bi on dakika çalıştırıp komple blok içi yıkanıp yeni yağ ve yap filtre değişimi yapardım ben olsam Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ali, sabit hızda ısının da sabit olması olağan. Ancak ciddi yağ tüketimi düşündürücü. Hidrolik itici olmasa 10w50 yağ koyup denemek lazım. Tabi öncesinde blok içini yıkamak gerek. Eski yağa 1lt kadar motorin koyup bi on dakika çalıştırıp komple blok içi yıkanıp yeni yağ ve yap filtre değişimi yapardım ben olsam Engine flush ürünleri için yorumun nedir abi. Yağ yakmasının önüne geçmek için Psa üçüncü kez revize ettiği subab lastiklerini montajı yapılması için 30000 tl lazım abi. Muayeneye kadar böyle devam edeceğim. 30 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Ali Darbaz yazdı: Engine flush Ben castrol marka kullanmıştım. bir sorun yaşamadım güzelce temizlemişti 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Servet Aydın yazdı: Ali, sabit hızda ısının da sabit olması olağan. Ancak ciddi yağ tüketimi düşündürücü. Hidrolik itici olmasa 10w50 yağ koyup denemek lazım. Tabi öncesinde blok içini yıkamak gerek. Eski yağa 1lt kadar motorin koyup bi on dakika çalıştırıp komple blok içi yıkanıp yeni yağ ve yap filtre değişimi yapardım ben olsam Bu kadar tasarım hatasına rağmen bu motor bu haliyle halen üretiliyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim Metin Uzunoğlu yazdı: Bu kadar tasarım hatasına rağmen bu motor bu haliyle halen üretiliyor mu? Bu motor halen üretiliyor üstelik lüks modellerde 408 gibi araçlarda kullanıyorlar Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Ali Darbaz yazdı: Psa üçüncü kez revize ettiği subab lastiklerini Ali, bunu soruyordum sana. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim Tamer Topaç yazdı: Ali, bunu soruyordum sana. Dün akşam Rus abiden öğrendim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim Bu motor şu an Euro yedi olarak yoluna devam ediyor Euro dört iken çıkmış ta Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim Tamer Topaç yazdı: Yağ yakayaka 270 bin km yol yapan adam var. Şu an şikayeti robot bozulmuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim Paylaş 30 Ekim video kısa ama başka iki şey dikkatimi çekti ama yazamaycam onların çözümünü bulamazlar sanayide, bu aracın depo kapağı tam kapanıyor mu boşluk var mı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Ali Darbaz yazdı: Yağ yakayaka 270 bin km yol yapan adam var. Şu an şikayeti robot bozulmuş O da Rus dimi 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Ali Darbaz yazdı: Yağ yakayaka 270 bin km yol yapan adam var. Şu an şikayeti robot bozulmuş O adamın yaktığı yağı 300 e tech evinrude yakamaz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Ekim Yazar Paylaş 30 Ekim Tamer Topaç yazdı: O da Rus dimi Adam dedi ki senin araban az yağ yakıyor muş daha gideri var dedi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim Paylaş 30 Ekim İlkay Başaran yazdı: O adamın yaktığı yağı 300 e tech evinrude yakamaz. nu yaz sonu battı bizim rıhtımda ondan.. sıfır idi, 2 saat çalışmamıştır. zinciri ufak idi, dedim bu kopar.. kopmuş.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Çağlar Bayur yazdı: nu yaz sonu battı bizim rıhtımda ondan.. sıfır idi, 2 saat çalışmamıştır. zinciri ufak idi, dedim bu kopar.. kopmuş.. Yazık olmuş. Almadılar mı motoru denizden? Mükemmel tork var. Aynı hp deki 4 zamanlıyla dalga geçiyor. 2 zamanlı mis gibi alet. Yağ değişme derdi de yok. 1.4 c3 gibi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Ekim Paylaş 30 Ekim İlkay Başaran yazdı: Almadılar mı motoru denizden? aldılar 3 gün sonra 2 hafta da kumda yattı sonrasını bilmiyorum 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Ekim Paylaş 30 Ekim Çağlar Bayur yazdı: aldılar 3 gün sonra 2 hafta da kumda yattı sonrasını bilmiyorum 2 sene deniz tabanında yatmış olanı gelmişti babamın dükkana. Yanma odasından müren çıkınca vazgeçtik sökmekten 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts