Ü.Emre Kartal 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Hem para olmadığı için tamir ettirmeyip hem de aynı işi 2 defa yaptıracak olarak masrafı artırıp ne yapmak istediğinizi anlamakta güçlük çekiyorum. 🙂 Kapaktan gelen sızıntı ile süreci ötelemek ya da idare etmek gibi bir amaçla yaptıysanız oradan yapacağınız tasarruf ile bu masraf kat kat fark ederdi. Bence zaman ve paranızı çok plansız kullanıyorsunuz, nacizane tavsiyem bu durumları bir gözden geçirin derim. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Anadolunun en iyi Citroen ustası kim di gittiğin Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: E bak değişmemiş. Konu standartların dışında. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim (düzenlendi) Ü.Emre Kartal yazdı: Hem para olmadığı için tamir ettirmeyip hem de aynı işi 2 defa yaptıracak olarak masrafı artırıp ne yapmak istediğinizi anlamakta güçlük çekiyorum. 🙂 Kapaktan gelen sızıntı ile süreci ötelemek ya da idare etmek gibi bir amaçla yaptıysanız oradan yapacağınız tasarruf ile bu masraf kat kat fark ederdi. Bence zaman ve paranızı çok plansız kullanıyorsunuz, nacizane tavsiyem bu durumları bir gözden geçirin derim. Subab lastiği değişimi parça ile beraber 27 bin TL lazım. O paraya toplayana kadar her cami actiğimda leş gibi yağ kokusu almak istemiyorum. 1000 TL artı parça 1000 TL para harcadım. Tam olarak size anlamanız için nasıl izah etmeliyim. Kulbitör contasindan, egzost ısı kalkanina yağ damlıyor. Yağ buharlaşip arabayı leş gibi kokutuyor. Biz bu yağ buharını söylüyoruz. Mustafa Tüfekçi yazdı: Anadolunun en iyi Citroen ustası kim di gittiğin Atölye4 19 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Ali Darbaz yazdı: Atölye4 Düşün işte en iyisinin iyisi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim 30 km sürüşten sonra hiç bir yağ kokusu kalmadı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Bagajda bir bidon su ve iki bidon yağ var. Ayrıca 2 adet radyatör kör tıpası, radicool antifreez yedek kapı contası ve şeffaf kırmızı folyo var. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Ali Darbaz yazdı: Subab lastiği değişimi parça ile beraber 27 bin TL lazım. O paraya toplayana kadar her cami actiğimda leş gibi yağ kokusu almak istemiyorum. 1000 TL artı parça 1000 TL para harcadım. Yağ eksiltmemesi için 27 bin çok para, arabayı satar o parayı ekler yağ eksiltmeyen bir araç alırım kafam rahat eder. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim (düzenlendi) Metin Uzunoğlu yazdı: Yağ eksiltmemesi için 27 bin çok para, arabayı satar o parayı ekler yağ eksiltmeyen bir araç alırım kafam rahat eder. Bu arabayı bu haliyle satarsam kendimi rahat hissedemem vicdanım beni rahat bırakmaz. Zararınada satamam kıdem tazminatım ile aldım üzülürüm. O yüzden bir forum abimizin dediği gibi yağ doldurup yola devam. 3000 kmde 1.2 litre yağ dolduracaz. Sonuçta tekleme cırtlama yok. Basıncada gidiyor. Böyle devam. 19 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Aha tam takiplik. Benim arabaya birisi f30 egzoz çıkışı yapmış . Ustada demişti senin egzos kaynaklanmış. F30 egzosu ile neredeyse aynı çıkış. Bu ekibi izliyeceğim. İkinci bölüm… Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Ali Darbaz yazdı: Bu arabayı bu haliyle satarsam kendimi rahat hissedemem vicdanım beni rahat bırakmaz. Zararınada satamam kıdem tazminatım ile aldım üzülürüm. O yüzden bir forum abimizin dediği gibi yağ doldurup yola devam. 3000 kmde 1.2 litre yağ dolduracaz. Sonuçta tekleme cırtlama yok. Basıncada gidiyor. Böyle devam. 350 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Çağlar Bayur yazdı: 350 Abi arabayı yolda bırakana kadar kullanmayı yeğlerim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Çağlar Bayur yazdı: tekllif var ısrar yok Abi arabayı satmak için almadım ki. Neden satayım. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 20 Ekim Paylaş 20 Ekim (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Abi arabayı satmak için almadım ki. Neden satayım. Çünkü aldığın arabada kronikler çok. Kruzda olduğu gibi.... 20 Ekim tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim 1000 kmde 1litre yağ yakan arabaya 0w40 yağa geçmişler 3000 kmde 1,5 litre yağa düşmüş. Vay be adam EP6 motorda yağın subablarden geldiğini net bir şekilde kamera ile yakaladım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim İndirimli motor yağı buldum. Şundan 2 tane alsam 3 ay sonra ödeme opsiyonu ile zamlı maaşla öderim. https://www.hepsiburada.com/motul-8100-x-clean-efe-5w-30-5-litre-motor-yagi-uretim-yili-2024-pm-HB00000H4BYX Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ekim Paylaş 20 Ekim indirimli denen parasına 4 kutu başka ama yine iyi marka alınabiliyor olması dışında sorun yok Yorum bağlantısı
Koray Demir 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Ali Darbaz yazdı: İndirimli motor yağı buldum. Şundan 2 tane alsam 3 ay sonra ödeme opsiyonu ile zamlı maaşla öderim. https://www.hepsiburada.com/motul-8100-x-clean-efe-5w-30-5-litre-motor-yagi-uretim-yili-2024-pm-HB00000H4BYX İnternetten alınan yağlara dikkat etmek lazım. Yetkili satıcı değilse sahte çıkabiliyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim Koray Demir yazdı: İnternetten alınan yağlara dikkat etmek lazım. Yetkili satıcı değilse sahte çıkabiliyor. Bana orjinal yağ satan tavsiyen var mı. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 20 Ekim Paylaş 20 Ekim Bir söz var; İmam-ı Gassal Hazretlerinden.. 'Ölüyü çok yıkarsan ya işer ya sıçar' der imiş muhterem.. 7 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ekim Yazar Paylaş 20 Ekim (düzenlendi) Videoda görüldüğü gibi arabamdaki Cold start esnasındaki zırıltı sesinin kaynağını arıyorum. Henuz bir sonuç bulamadım. Not sorunun cevabını buldum : https://static.nhtsa.gov/odi/tsbs/2012/SB-10037065-7220.pdf 20 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts