Ali Darbaz 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Yağ katkıları arabanın var ya töründeki filtreleri tıkaya bilir endişesiyle katkı işine sıcak bakmıyorum ya yanarsa yansın paslanmaz işte hiçbir şey Saha expo ve savaş gemileri gitmek isteyen varsa gitsin. https://x.com/aozcan_/status/1846845864091746568?s=46 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Yağ katkısı kullanmak isteyen savaş gemisine mi gitsin geçişi anlayamadim Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Yağ katkısı kullanmak isteyen savaş gemisine mi gitsin geçişi anlayamadim Savaş gemilerinde katkı kullanırken, paslanmaz çelik varyatör üretimini yapanlar expo' da stand açmış. Ben bunu anladım . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Mustafa Tüfekçi yazdı: Yağ katkısı kullanmak isteyen savaş gemisine mi gitsin geçişi anlayamadim militari katkıları vardır, markasız ambalajda ithal edilir, o kadar diyeyeim , acaip şeyler, otomotiv katkıları yanında kefir gibi kalır Mustafa Tüfekçi yazdı: Ben koymadım hiç ömrümde ama ne videlar dönüyor. Yatak vuran arabaya bal kaymak bişi koyuyor sanırsın komple motor yenileniyor o yağ değişene kadar kedi gibi mırıl mırıl çalışıyor motör... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim (düzenlendi) Mustafa Tüfekçi yazdı: Yağ katkısı kullanmak isteyen savaş gemisine mi gitsin geçişi anlayamadim Satı başı yaptıydım emme, meraklıları için dedim. 26 ekimde halk günü var Saha expo'da Saha expo boyunca Saray burnunda TCG bayraktar ve TCG İstanbul gemileri halk ziyaretine açılcak. Tcg Bayraktar özelikle merak ettiğim bir gemi. 17 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Çağlar Bayur yazdı: militari katkıları vardır, markasız ambalajda ithal edilir, o kadar diyeyeim , acaip şeyler, otomotiv katkıları yanında kefir gibi kalır o yağ değişene kadar kedi gibi mırıl mırıl çalışıyor motör... Bu benim lafım sanıyordum genel bir tabir mi Bı yerden esinlendim belki Demin şuna baktım https://shbd.io/s/ynyWto5x Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Ali Darbaz yazdı: TCG bayraktar Adı neden Bayraktar? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Adnan Çakır yazdı: Adı neden Bayraktar? Abi eski proje ürünü. Şu anki bayraktarlar ile tamamem rastlantı. Bunun birde ikiz gemisi sancaktar var. İsimleri kafiyeli olsun diye ikizlere sancaktar ve bayraktar konmuş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 17 Ekim Yazar Paylaş 17 Ekim Citron C3 hikayesi yıllar yıllar önce seyrettiğim Chobits serisine benzedi. Taşradan büyük şehre okumak için gelen Hidoki'nin çöpte bulduğu formatlanmış yapay zekaya sahip Chii adındaki Androidi evine götürüp tamir etmesi, eğitmesi ve ona bağlanması ile sonuçlanıyordu. Gece gece eskileri yaad ettik gene. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Ekim Paylaş 17 Ekim Adnan Çakır yazdı: Adı neden Bayraktar? mustafa mı olsaydı nedir yani dimi ama , titanic bile görebildiği buzdağını ufak sanmıştı, suyun altında neler vardı bilemedi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Egzantrikleri ağır çekim kayda aldım. Farkettimki yağ birikmesi subap lastikleri seviyenin altında kalıyor. Yağı aşağı akıtıyor olabilirmi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Değişti mi lastikler Yok canım daha neler Arabanın motoru içini çok merak ettiğim için külbitörü n contasını değiştirdim. Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Ali Darbaz yazdı: Yok canım daha neler Arabanın motoru içini çok merak ettiğim için külbitörü n contasını değiştirdim. E açılmışken değiştirseydin ya abi. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Değişti mi lastikler Sanki külbütör kapağı açıldı da değişecek lastikler. Bu da soru mu yani. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim İphone ile çektiğim motor resimleri. Yukardakiler read me 12 pro 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim İlkay Başaran yazdı: Sanki külbütör kapağı açıldı da değişecek lastikler. Bu da soru mu yani. E bak değişmemiş. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim İlkay Başaran yazdı: Sanki külbütör kapağı açıldı da değişecek lastikler. Bu da soru mu yani. 1000 liraya sadece kulbitör contası değişiyorlar. Oğuzkan Erışık yazdı: E bak değişmemiş. motorun zincir gerginliği ve içinin durumunu merak ediyorum. Ayrıca külbitör contası aşırı sertleşmişti yağ sızıyordu. Şimdi değiştik biraz yağ tüketimine etkisi olur. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 19 Ekim Paylaş 19 Ekim Ali Darbaz yazdı: motorun zincir gerginliği ve içinin durumunu merak ediyorum. Ayrıca külbitör contası aşırı sertleşmişti yağ sızıyordu. Şimdi değiştik biraz yağ tüketimine etkisi olur. Zincirin gerginliğine el ile mi baktın? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Zincirin gerginliğine el ile mi baktın? Yok sadece göz. Sözde Anadolu yakasındaki en iyi Citroen ustasına gittik. Taktiği hava filtresinin durumu ortada Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ekim Yazar Paylaş 19 Ekim Servet Aydın yazdı: Exantrik çok çizik. Yağlama problemi gibi Araba çok yatmış. Yukarda video var epey bir yağ saçılıyor. Ali Darbaz yazdı: Egzantrikleri ağır çekim kayda aldım. Farkettimki yağ birikmesi subap lastikleri seviyenin altında kalıyor. Yağı aşağı akıtıyor olabilirmi @Servet Aydın Yorum bağlantısı
Recommended Posts