Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlkay Başaran yazdı: Evet. Sorun da o zaten. fayans için 2 kg şap var mı sizde 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: fayans için 2 kg şap var mı sizde Pompalı mı olacak? Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: leğende Olur abi. 12 m³ parası alırız ama bilgin olsun. 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Darbaz yazdı: Forkliftçi değil miydin yanlış mı hatırlıyorum Ali, cidden saflığa mı yatıyon yoksa kurnazlık mı yapıyon? Forklift ile arabanın ne alakası var bir, hadi bağlantıyı kurduk diyelim. Kıçı kırık bir arabayı yerden kesmek için 45bin avroluk makinayı mı bağlayayım? Saatlik kiralama için 9bin tl vereceksen buyur gel arabanı kaldıralım kıyıda işine bak. Ha benden de destek alacak isen servis saat ücretim 65 euro. 1 2 7 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlkay Başaran yazdı: Olur abi. 12 m³ parası alırız ama bilgin olsun. ohhooo fırsatçı kaynıyor ortalık 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Çağlar Bayur yazdı: ohhooo fırsatçı kaynıyor ortalık Fırsat bu fırsat bence iyi rakam Müşteri arıyor bazen, arabasını park ettiği yere 2 m3 beton istiyor. Tamam hayhay rakam bu diyoruz. Ooohohoho diyor. E tamam da sana 2 m3 beton için 20 milyon tl lik beton pompası ile 8 milyon tl lik beton mikseri gelecek 3 tane de personel? Metraj az olduğu için nakliye bedeli yazmamıza karşı çıkıyor. (mesafe 15 km) Taksi çağır bakalım kaça gelecek? 2 kamyon geliyor sana. Bence asıl fırsatçı bunlar. 2 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlkay Başaran yazdı: Fırsat bu fırsat bence iyi rakam Müşteri arıyor bazen, arabasını park ettiği yere 2 m3 beton istiyor. Tamam hayhay rakam bu diyoruz. Ooohohoho diyor. E tamam da sana 2 m3 beton için 20 milyon tl lik beton pompası ile 8 milyon tl lik beton mikseri gelecek 3 tane de personel? Metraj az olduğu için nakliye bedeli yazmamıza karşı çıkıyor. (mesafe 15 km) Taksi çağır bakalım kaça gelecek? 2 kamyon geliyor sana. Bence asıl fırsatçı bunlar. 2 m3 beton için fabrikaya kamyonla gelip, kasaya doldur dememizle, 15 km öteye getir dememiz arasında kaç TL fark var? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Servet Aydın yazdı: Forklift ile arabanın ne alakası var İkisi de dört tekerli ve motorlu 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Sani Gerşon yazdı: İkisi de dört tekerli ve motorlu Sen kabini şasiden ayrı yükselebilen portifle 13 küsur metreye çıkıp, geri geri tam gaz gittin mi? Akabinde fabrikanın o yükseklikteki klima motoruna o hızla girdin mi? Ben kingle yaşadım bu hissi... İşte evlilik de böyle bir his.. 1 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Sani Gerşon yazdı: İkisi de dört tekerli ve motorlu Birinin gtü dönüyor ötekinin başı😁 1 6 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Cem Işık yazdı: 2 m3 beton için fabrikaya kamyonla gelip, kasaya doldur dememizle, 15 km öteye getir dememiz arasında kaç TL fark var? Düşük metrajda tesis altı alım yarı yarıya fark eder nakliye ve pompa bedeli olmayacağı için. 10 metreküp ve üzerine nakliye ve pompa bedeli yazmıyoruz. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlkay Başaran yazdı: Düşük metrajda tesis altı alım yarı yarıya fark eder nakliye ve pompa bedeli olmayacağı için. 10 metreküp ve üzerine nakliye ve pompa bedeli yazmıyoruz. 10 alıp 8 iade etsek 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: 10 alıp 8 iade etsek PArasını istemezseniz neden olmasın 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Ekim Yazar Paylaş 10 Ekim (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ali, cidden saflığa mı yatıyon yoksa kurnazlık mı yapıyon? Forklift ile arabanın ne alakası var bir, hadi bağlantıyı kurduk diyelim. Kıçı kırık bir arabayı yerden kesmek için 45bin avroluk makinayı mı bağlayayım? Saatlik kiralama için 9bin tl vereceksen buyur gel arabanı kaldıralım kıyıda işine bak. Ha benden de destek alacak isen servis saat ücretim 65 euro. Abi ben sehpa vardır sende diye düşündüm. 10 Ekim tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 10 Ekim Paylaş 10 Ekim artık iphone da kamera konusunda fark yaratacak bir durum kalmadı videolar denk geldikçe izliyorum da samsung s24 ultra daha önde diyorlar Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Mahmut Yıldız yazdı: Üstteki iphone Kırmızı olan mı. Bi dakka sehpaymış o 1 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlkay Başaran yazdı: Kırmızı olan mı. Bi dakka sehpaymış o Yok portif 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim Paylaş 10 Ekim Ali Darbaz yazdı: Abi ben sehpa vardır sende diye düşündüm. Gövde ağırlığı 4.5 tondan başlayan makinaların olduğu yerde bu kürdanlar ne işe yarayacak? Ümit Türk yazdı: iphone kamerası kötü olan bir alet görmedim. Htc çok çok iyi idi. Gitti zamsung gibi cihaz yaptı bitti 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Ekim Paylaş 10 Ekim İlkay Başaran yazdı: Onu servet abi yapıyordu. KAradeniz henüz gölken Beyle gitmiş karşıya Cem Işık yazdı: Sen kabini şasiden ayrı yükselebilen portifle 13 küsur metreye çıkıp, geri geri tam gaz gittin mi? Akabinde fabrikanın o yükseklikteki klima motoruna o hızla girdin mi? Ben kingle yaşadım bu hissi... İşte evlilik de böyle bir his.. Servis arabası dahi kullandırıp çalıştırdığım ünlüler serisi 5 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts