Ali Darbaz 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül karter söküldüğünde yağ çubuğu böyle görünüyormuş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Eylül Paylaş 30 Eylül mantıklı lakin sorun şurada, karter sökülmeden önce çubuk neden çıakrtılmadı? işçilik te eksiklik ? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Ruslar ile kanka olduk. Bir sürü Ep motor hikayesi okudum. Tamamı yağ yakıyor. Düzenli olarak 7000 kmde yağ değişiyorlar. Her 50 bin ile 100 bin kmde subab lastiği değişiyorlar. Bu arabaların popülasyonu çok fazla olduğu için subab lastiği işi yapan ustalarla dolu. Yağ yakan arabalar katalitik konverter sorunu yaşayan olmamış. Hatta hiç katalitik konverter sorunu görmedim. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Rusların ölçümlerine pek gğvenmezdim. Ultra herşey dahilde kahvaltıda bira içiyor adamlar 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Eylül Yazar Paylaş 30 Eylül Evren Erakçora yazdı: Katalitik konvektör de söküyordur onlar 140 bin kmde katalitik konverter resimleri var. Yağ isi var ama sıkıntı yok. Katalitik ayrıca ep motor sökülürse çok kötü koku yayıyormuş İlkay Başaran yazdı: Rusların ölçümlerine pek gğvenmezdim. Ultra herşey dahilde kahvaltıda bira içiyor adamlar Bira miğdeye iyi geliyormuş. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Ali Darbaz yazdı: Bira miğdeye iyi geliyormuş. Ülsere falan birebirdir. Ytd 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Eylül Paylaş 30 Eylül İlkay Başaran yazdı: Ülsere falan birebirdir. Ytd itd olmasın o? İçim Tavsiyesi Değildir? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Sani Gerşon yazdı: itd olmasın o? İçim Tavsiyesi Değildir? Yatıra sormuştuk bizde. Tavsiye etmedi Yatırın tavsiyesi değildir. İçsek nolur ülserken dedik. Tavsiye etmem dedi. 6 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 1 Ekim Paylaş 1 Ekim İlkay Başaran yazdı: Yatıra sormuştuk bizde. Tavsiye etmedi Yatırın tavsiyesi değildir. İçsek nolur ülserken dedik. Tavsiye etmem dedi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Ali Darbaz yazdı: Bira miğdeye iyi geliyormuş. evet malt bir ilaçtır Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Servet Aydın yazdı: Luq moi mi nedir o yağı kullansana Kara mio olmasın? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Servet Aydın yazdı: Luq moi mi nedir o yağı kullansana lansmanda güzel mankenleri vardı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Çağlar Bayur yazdı: lansmanda güzel mankenleri vardı Pasat 15.k’da yağ kalmıyordu şimdi mis Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Servet Aydın yazdı: Pasat 15.k’da yağ kalmıyordu şimdi mis 50 ml bal ilave et, organik katkı eksilteni eksilttirmeyen yağı ben sevmem , zira eksilteni eksilttirmemesi kolay 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim Servet Aydın yazdı: Pasat 15.k’da yağ kalmıyordu şimdi mis Çubuktamı karterdemi abi. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Vakum pompasından ciddi yağ sızıyor ve egzosa damlıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Arabanın şoför tarafındaki salıncak burcu yerinden çıkmış o yüzden sürmek işkenceye dönüştü 800 TL’ye yerli yapım salıncak aldım montaj için sıra bekliyorum Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Farkı nedir? Burcu vidalı presli değil gördüğüm kadarıyla 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim 1800 TL vererek toplam aracı yeniden doğmuş hale getirdik bütün Gacıktılar vücutlar kayboldu İşte çık yerinden çıkan burç araba ilk aldığım günden beri çıkıpmış ama hiçbir usta bunu fark edememiş en son bir rot balansçı arabayı havaya kaldırıp kastırdığında pat diye yerinden düştü Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ekim Yazar Paylaş 5 Ekim Mehmet Yeter yazdı: Farkı nedir? Eski tipte Perçinlimiş bunda vidalı sadece vidalı kısım arızalıysa vidasıyla söküp değiştirebiliyormuşsun 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Çok iyi ama vidalı olunca yoğun baskıya maruz kalınca son durum ne olur merak ettim. Çok fazla titreşim olacak. Yorum bağlantısı
Recommended Posts