Ali Gülmez 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: obd portunu kullanarak telefonumu meşgul etmek istemiyorum acıkcası. senin teyp android değil mi ? Ona apk yükle ve teyp ekranından kontrol et 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: obd portunu kullanarak telefonumu meşgul etmek istemiyorum acıkcası. Hiç bir alet obd portu kadar isabetli bir çözüm vermeyecek. Teybiniz androidse, söylendiği gibi apk'sı yüklenebilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Hiç bir alet obd portu kadar isabetli bir çözüm vermeyecek. Teybiniz androidse, söylendiği gibi apk'sı yüklenebilir. onu yaptım bu seferde android ekipmanım meşgül ediyor. Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: onu yaptım bu seferde android ekipmanım meşgül ediyor. Arka planda çalışacak ve ayarlanan değer üzerine çıkarsa uyarı verecek. Sürekli takip edilecek bir şey değil. Öyle bir ihtiyaç varsa araçta sorun vardır zaten. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: onu yaptım bu seferde android ekipmanım meşgül ediyor. O zaman son çare, obd ekranlar var, onlardan temin edin bi tane. Hiç bir ekipmanı meşgul etmez. Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos koy bitane greddy saat, kontağı çevirirken bi saat diiiittt diye ötenlerden 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: onu yaptım bu seferde android ekipmanım meşgül ediyor. Ali psikologa git derim en hayırlısı böyle olacak gibi 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: Ali psikologa git derim en hayırlısı böyle olacak gibi Yuh daha neler. Yeni bir yöntem bulmak istiyorum. En basit yöntem. 5 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Yuh daha neler. Yeni bir yöntem bulmak istiyorum. En basit yöntem. araştırmacılık ruhu iyidir yoksa grahamlar olmazdı Ali Gülmez yazdı: Ali psikologa git derim en hayırlısı böyle olacak gibi işte mucitlerin önü böyle kesiliyor ülkemizde Ebrar Tüfek yazdı: greddy saat, aynalı camlı, çalışmazken simsiyah olacak kontak açtın mı panayır yeri 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: araştırmacılık ruhu iyidir yoksa grahamlar olmazdı işte mucitlerin önü böyle kesiliyor ülkemizde aynalı camlı, çalışmazken simsiyah olacak kontak açtın mı panayır yeri valla Ali ile olan samimişyetten yazdım para harcamaya çok meraklı obd den halletsin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos Bugün Honda City gördüm kızımla beraber deneme şansımız oldu içine oturdum güçlerini öğrendim. Tam bir Egea modeli gibi ama 120 beygir ve CVT şanzıman. Böyle gözlerimin içi Işıldaydı resmen içi çok güzel tam retro fit. Her taraf dijital ekranına dolu değil. Kaymak gibi arabaydı. Param olsa alırdım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Ağustos Yazar Paylaş 5 Ağustos 2000 km yakıt ortalamam 6 litre çıkmış. Ben henüz arabayı doğru düzgün kasmadım bile Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Gülmez yazdı: para harcamaya çok meraklı obd den halletsin bu bakış açısına da katılmayan oılmaaz Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Bugün Honda City gördüm kızımla beraber deneme şansımız oldu içine oturdum güçlerini öğrendim. Tam bir Egea modeli gibi ama 120 beygir ve CVT şanzıman. Böyle gözlerimin içi Işıldaydı resmen içi çok güzel tam retro fit. Her taraf dijital ekranına dolu değil. Kaymak gibi arabaydı. Param olsa alırdım. Büyük ihtimal haftaya bitane city ile ankaraya gidip geleceğim günü birlik, yakıt bilgisi vs paylaşırım foruma bi konu açalım farklı araba olunca insanlar bilgi sahibi olsun istiyorum. 1.5 benzinli cvt 16.000 km de Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Ebrar Tüfek yazdı: bitane city ile ankaraya gidip geleceğim günü birlik, adı üstünde şehir arabasını fazla zorlama yine de road da 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: aynalı camlı, çalışmazken simsiyah olacak kontak açtın mı panayır yeri direksiyon kolonu üstüne profec, sol ön direk tavana kadar dolu, @Ali Darbaz sat citroeni sana yüklü polo yapalım 1.6 tdi Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 5 Ağustos Paylaş 5 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: adı üstünde şehir arabasını fazla zorlama yine de road da abi bi kaç kere çevre yolunda gittim, belki abartma diyecekler ama otoban hızında yol tutuşu 20 yaşında corsadan daha zayıf, viraja az hızlı girince arkası ufak ufak salıyor, zaten hanım falan 5 kişiyiz 100 110 maks giderim. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: araştırmacılık ruhu iyidir yoksa grahamlar olmazdı 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Bu vukuattan sonra kesinlikle Kaskosuz araba ile gezilmez. Anlıyorum sizi. Şimdilik titreşimden kurtuldum, istediğim sonuca ulaştım. Sürat yaparken oluşan titreşimden dolayı kendimi limitlemek zorunda kalmak kötü bir histi. Ayrıca Havacılıkta bu tip titreşimlerin yarattığı demoları izlemiş biri olarak arabanın kendi kendini parçalamasınındı önüne geçmiş olduk. 100 ile giderken hadi 180 olsun lastik balansıyla kendini parçalayacak olan araba ayakta durabilir mi sizce? 1 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Sürat yapmak derken tam olarak nasıl bir süratten bahsediyoruz? 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Selim Bilgin yazdı: Sürat yapmak derken tam olarak nasıl bir süratten bahsediyoruz? Quattro da kadran 200 den başlıyor diye böyle espiriler yapmasak 😅 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Metin Akbal yazdı: Quattro da kadran 200 den başlıyor diye böyle espiriler yapmasak 😅 Hayır bilelim yani, Ali abiden sürat yapıyorum filan duyunca bir şaşırdım. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Ağustos Yazar Paylaş 7 Ağustos (düzenlendi) Selim Bilgin yazdı: Hayır bilelim yani, Ali abiden sürat yapıyorum filan duyunca bir şaşırdım. 8 ayda 25000 km egeada yapınca artık pek yavaş süremez oldum 150 km hız ile otoyolda intikal ettiğim oluyor. C3 ile 130 üzerinde güvende hissetmiyordum. ama Allaha şükür çözdük onuda 7 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts