Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ali Gülmez yazdı: psa vtileri psanın kendi üretimleri japon ile alakalı değil belki o yüzden capon vti yı sorunsuzdur psa üretmediği için 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz Yazar Paylaş 19 Temmuz Gittim baktım yüksek çözünürlükte resüm çektim.. yorumlar 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz (düzenlendi) Büyütülecek bir şey görmüyorum. Hayati noktalarda işlem yok. Olsa ne olacak? Sonuçta tamir edilir düzeltilir. Cana gelmesin..... Mis gibi olmuş işte üstelik darbe tarafındaki far da değişmiş oldu, cillop gibi binersiniz ... 19 Temmuz tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz bitene kadar serevisten haber gelene kadar bi daha gitme 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bitene kadar serevisten haber gelene kadar bi daha gitme Bencede. Bu durumdan haşlandıklarını sanmıyorum. Sürekli geliyor diye bir de yalaşap hızlı hızlı yaparlarsa sıkıntı. birşeyler yarım kalmasın birde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz Yazar Paylaş 19 Temmuz Ümit Türk yazdı: haşlandıklarını Ne haşlıyacam. forum linkini verdim yazılanları okuyor burdan zaten. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Ne haşlıyacam. forum linkini verdim yazılanları okuyor burdan zaten. Demek bunlar onlar diye toptan dağıtacaklar herkes üyeliğini silsin 5 Yorum bağlantısı
Bahadır Taşpolat 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Ne haşlıyacam. forum linkini verdim yazılanları okuyor burdan zaten. haşlama değil hoşlanma, ben olsam yarısı sökük arabam bir yerde ise, yumurta bile haşlamazdım 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz Yazar Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: bitene kadar serevisten haber gelene kadar bi daha gitme Pazartesi teslim etmeye çalışacak olmadı salı. Arabaya şanzıman kalibrasyonuda yapacak. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: belki o yüzden capon vti yı sorunsuzdur psa üretmediği için bu yandan vitiay, niye aynı isim koyarlar anlamış değilim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ebrar Tüfek yazdı: bu yandan vitiay, niye aynı isim koyarlar anlamış değilim. daha janjanlı olsun diyedir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: çarşamba favori günümdür https://youtu.be/kz6adL_nbKY?si=tNpnoYiQneHHxF94&t=51 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: çarşamba favori günümdür Perşembe? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz Yazar Paylaş 19 Temmuz Bu haftasonu full mesai göründü bana. Microsoft sağolsun banka banka gezecez 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: daha janjanlı olsun diyedir Biz Civic e Cıvık diyoruz baya janjanlı😬 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Biz de termostata termos diyoruz. Suyu kaynar tutuyormuş çok kaliteli bazıları 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Servet Aydın yazdı: Perşembe? 7/24 valiz hazır, konu ne Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Servet Aydın yazdı: Perşembe? Perişanlık derler ama bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Cem Işık yazdı: Perişanlık derler ama bilemedim portorikkoda perişan olalım deneriz bi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Allah daha kaza bela göstermesin. Güzel görünüyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Temmuz Yazar Paylaş 22 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Allah daha kaza bela göstermesin. Güzel görünüyor. sol ile sağ dikiz aynaları farklı olduğunu kontrol sırasında farkettim. Şimdi ben onuda kafaya takarım 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Temmuz Paylaş 22 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: 7/24 valiz hazır, konu ne Cem Işık yazdı: Perişanlık derler ama bilemedim Havalimanında bekliyorum şortla. Acele edin! 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts