Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Darbeyle beraber çelik şekil değiştirmişse ve bırakıldığında eski haline dönmemişse, akma dayanımını geçmiş demektir. Yani o bölgede kalıcı değişiklik oluştu artık. Şekli düzeltilince aynı yerden darbe karşı dayanımı eskisine göre çok zayıf olur. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: kılıç sacı derler ona Derler abi, kılıç da derler. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Darbeyle beraber çelik şekil değiştirmişse ve bırakıldığında eski haline dönmemişse, akma dayanımını geçmiş demektir. Yani o bölgede kalıcı değişiklik oluştu artık. Şekli düzeltilince aynı yerden darbe karşı dayanımı eskisine göre çok zayıf olur. Tampon demiri işlem oldu atı üstü Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz İşte Tampon demiri tamirini saseyi çektirerek yapmasaydi iyiydi. :P Ekspertiz de şase ucu işlemli lafı geçti mi anlicaksin ne demek istediğimizi, Şase sağlamdı ise hakkı tampon demirini değişmek bence https://www.otoyedekmarket.com/urun/citroen-c3-iii-2010-sonrasi-on-tampon-demiri 3500 TL için kaç para yazdılar acaba 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Tampon demiri işlem oldu atı üstü Bir şey demedik ama tekrar darbe aldığında darbe şiddetini eskisi gibi karşılamaz. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Mustafa Tüfekçi yazdı: İşte Tampon demiri tamirini saseyi çektirerek yapmasaydi iyiydi. :P Ekspertiz de şase ucu işlemli lafı geçti mi anlicaksin ne demek istediğimizi, Şase sağlamdı ise hakkı tampon demirini değişmek bence https://www.otoyedekmarket.com/urun/citroen-c3-iii-2010-sonrasi-on-tampon-demiri 3500 TL için kaç para yazdılar acaba 1500 tl yazmış. Orjinal tampon demiri ise 8500 tl demiş. Şase ucu işlemli olunca ne olacak ki. 12 yaşında araba. benden önce kaç kez ellenmişti. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Şase ucu işlemli olunca ne olacak ki. ytup diye bir video sitesi var oraya tarcanlar yaz bak orada neler anlatılıo aracınn eski sahipleri için, yeni sahipleri de satın aldıktan sonra hep gidiyor o tarcana 1 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ytup diye bir video sitesi var oraya tarcanlar yaz bak orada neler anlatılıo aracınn eski sahipleri için, yeni sahipleri de satın aldıktan sonra hep gidiyor o tarcana Araba satılırken Şase ucu işlemli diye yazarsam tarcanlara gitmek zorunda kalmazlar. 3 sene sonra satarkenki Ali bey düşünsün. Gizlim saklım yok gayet berrak şekilde paylaşıyorum. 18 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz benim clioya amasyadan gelen müşteri, şöför kapısı menteşesinde rötüş boyası var diye geri dönmüştü Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ebrar Tüfek yazdı: benim clioya amasyadan gelen müşteri, şöför kapısı menteşesinde rötüş boyası var diye geri dönmüştü toyota’da yanlış bilmiyorsam kapılar takıp boyandıktan sonra sökülüp göğüs kısmı içeri sokuluyor. Sıfır aracın menteşe civataları nasıl böyle olur diye soran vardı 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Şase ucu işlemli olunca ne olacak ki. Golfte de vardı. Kaç kişi bu yüzden almaktan vazgeçti. Yani aslında mide bulandıran bir şey. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-rks-rks-side-force-sepetli-karta-taksit-nakite-ozel-10-indirim-1155269883/detay bu güzelmiş Mehmet bunu beğendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Rutin işlem. Alinin canını sıkmasını gerektirecek bir şey yok. Neticede bu araba kaza yaptı, gerektiği halde, şase ucunu çekmeyelim mi? Eksper şase ucu işlemli diyeceğine, şasesi yamuk, kaza yapmış düzeltilmemiş mi desin? Kaza yaptık, sonuçlarına eyvallah. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz bu aracı bilen alır alırsa da uygun fiyata alır kimse şasi ucu eğilmiş aracı diğer kazalılar ile aynı paraya almaz Zaten satmasına gerek durumu da yok Motor patlayana kadar kullanmaya devam etmesi en iyis pcv valfi değişimi yağ azaltma sorunu da ortadan kalkarsa değmesin keyfine Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: toyota’da yanlış bilmiyorsam kapılar takıp boyandıktan sonra sökülüp göğüs kısmı içeri sokuluyor. Sıfır aracın menteşe civataları nasıl böyle olur diye soran vardı Bağrı geniş demek ki. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz 123 tane var ilanda 1.4 vti, sadece 20 küsürü lpg li, bu araba tüp sevmiyor demekki Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ebrar Tüfek yazdı: 123 tane var ilanda 1.4 vti, sadece 20 küsürü lpg li, bu araba tüp sevmiyor demekki Tüp ve vti yan yana gelmemesi gereken 2 kelimedir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Temmuz Yazar Paylaş 19 Temmuz Ebrar Tüfek yazdı: 123 tane var ilanda 1.4 vti, sadece 20 küsürü lpg li, bu araba tüp sevmiyor demekki Ali Gülmez yazdı: Tüp ve vti yan yana gelmemesi gereken 2 kelimedir tüple ne işim olu benim . Araba zaten 105 derecede çalışıyor Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz 2014 yılında 2012 model fiesta, punto ve corsa bakıyordum. Satıcının dedikleri doğru çıkan ilk aracı alacaktım gakericilerin şase ucu işlemli dediği araçların tamamına yakını airbag açmış sorunlu araçlardı. 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Bu foto'larla kimse şase düzeltmeli araç vs diye tok atamaz. Korkmayın. Siz foto'larla satarken gösterin, sıkıntı çıkmaz. Ben görsem, ben de sıkıntı etmezdim. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ali Gülmez yazdı: Tüp ve vti yan yana gelmemesi gereken 2 kelimedir sebep? Mustafa Tüfekçi yazdı: 3500 TL için kaç para yazdılar acaba lifti ters çevirirdim yok öyle keyfine göre zincir bağlayıp çekecek arabamı ... hint usulü tamirat Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: sebep? lifti ters çevirirdim yok öyle keyfine göre zincir bağlayıp çekecek arabamı ... hint usulü tamirat Peugeot 308 türkiye facebook grubuna üye olursan abi anlarsın ne demek istediğimi Açılan 10 tane arıza postunun 8 tanesi lpg li vti motorlu 308 e ait Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Ali Gülmez yazdı: Peugeot 308 türkiye facebook grubuna üye olursan abi anlarsın ne demek istediğimi Açılan 10 tane arıza postunun 8 tanesi lpg li vti motorlu 308 e ait pug a ait sorun ise bilemem de vti ya genellememli derim, ben vti a 3 ohm enjektör ve bilnçli ayar yaptırdım, motor capon Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 19 Temmuz Paylaş 19 Temmuz Çağlar Bayur yazdı: pug a ait sorun ise bilemem de vti ya genellememli derim, ben vti a 3 ohm enjektör ve bilnçli ayar yaptırdım, motor capon psa vtileri psanın kendi üretimleri japon ile alakalı değil Yorum bağlantısı
Recommended Posts