Ali Gülmez 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Ali nin iyi düşünmesi lazım eğer araç kullanma potansiyeli gerçekten yüksek ise ve iyi bir şöfor olacaksa üstüne gidilmesi lazım ama o ışık yok ise uğraşmaya değmez. İleri de daha büyük sorunlara yol açabilir 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 İlkay Başaran yazdı: Yol izni konusu çok önemli. Servet abi değinmiş, İstanbul gibi yerde gündüz makina sevkiyatına izin vereceklerini hiç zannetmiyorum. Tamam hatalısınız ama izni yoksa o da trafikte olmamalı. Senden ç-aldım fikri👀 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Ali Darbaz yazdı: Yetkili servis arabayı almak istemeyince servisi takdir ettim baştan önledi sonraki olacakları 8 Yorum bağlantısı
Emin Önal 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Bununla geçmiş olsun Sadece mala zarar gelmesi sevindirici. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Ali Darbaz yazdı: Yetkili servis arabayı almak istemeyince Sebep? (Biz biliyoruz da bilmeyenler olabilir) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Çağlar Bayur yazdı: servisi takdir ettim baştan önledi sonraki olacakları Servisle ben görüştüm.. Parça yok elimizde, sipariş geçsek 3 ayda gelir. Hem siz hem biz mağdur oluruz.. En iyisi biz bu arabayı almayalım diyor. Tabi bunu müşteriye bu şekilde izah etmiyor, 10 yaşın üstünde araç almıyoruz diyip geçiyor.. Piyasada orijnal parça bulunabilir. Bulunamıyorsa yan sanayi zaten kesin vardır.. Özel servis mantıklı bir seçim diye düşünüyorum.. 3 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Parçasını bulamazsın dedikleri 9 yaşında mazda’nın ön göğsü 10 günde serviste sıfırıyla garantiden değişti. dışarıdan parçacıdan orijinal diye alınan parçanın orijinalliğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? İmitasyonun bu kadar kolay üretilebildiği ve ithal edildiği ülkede. ali’nin arabası genelde kaporta hasarı da mekanikte ciddi sıkıntı bence Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Mehmet Ozyurek yazdı: Servisle ben görüştüm.. şimdi eksik kalan parça yerine otrudu puzzle da, müşteri de eksik bilgi ile bizi yormasa Tansu Kalafatoğlu yazdı: Parçasını bulamazsın dedikleri 9 yaşında mazda’nın ön göğsü 10 günde serviste sıfırıyla garantiden değişti. bu rutin bir yedek parça örenği olmaz, hiçbir marka stoğunda torpido taşımaz, o klasik torp,ido kusur yüzünden organize edilmiş bir yp işlemi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2024 Bb Otomotiv gayet güzel ilgileniyor sağ olsun. Arabanın parçalarını bugün talep açıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Temmuz 2024 Paylaş 8 Temmuz 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ali’nin arabası genelde kaporta hasarı da mekanikte ciddi sıkıntı bence işlem süresi olarak 3 günde biter o hasar, 2 günü vernik kuruma süresi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2024 Arabanın parçaları zor bulunuyor diyerek hanımı arabadan daha rahat uzaklaştırabilirim 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 9 Temmuz 2024 Paylaş 9 Temmuz 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: dışarıdan parçacıdan orijinal diye alınan parçanın orijinalliğinden nasıl emin olabiliyorsunuz? Bu konuda bende hep şüpheye düşüyorum. Nereden belli orjinal olduğu , marka amblemli poşet/karton içinde olunca orjinal mi olmuş oluyo yani 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Temmuz 2024 Paylaş 9 Temmuz 2024 Ali Darbaz yazdı: Arabanın parçaları zor bulunuyor diyerek hanımı arabadan daha rahat uzaklaştırabilirim Uzun bir süre arka mahalleye park et. İşi bitmedi dersin. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2024 Paylaş 9 Temmuz 2024 Orijinal parça nedir? Orijinal parça çıkan parça yerine birebir uyan çalışan parçadır. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Temmuz 2024 Paylaş 9 Temmuz 2024 Ali Darbaz yazdı: Arabanın parçaları zor bulunuyor diyerek hanımı arabadan daha rahat uzaklaştırabilirim merso parçası çok bol mesela Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 9 Temmuz 2024 Paylaş 9 Temmuz 2024 Ali Darbaz yazdı: Arabanın parçaları zor bulunuyor diyerek hanımı arabadan daha rahat uzaklaştırabilirim Eğitim eksikliği vardır bence. Yeterince talim yapsaydı, boş yollarda falan araca daha hakim olurdu, panik yapmazdı. Otomatik vites yanıltıyor bence acemi sürücüyü,oldum sanıyorlar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 9 Temmuz 2024 Arabaya expertiz gelmiş bakmış. parça listesinide allianza göndermişler. Allinaz tedarikcilerden parçaları isteyecekmiş. Artık ne kadar sürer bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 9 Temmuz 2024 Paylaş 9 Temmuz 2024 Servis şişirmesi diyorlar ya ahanda bu liste işte 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2024 Servet Aydın yazdı: Servis şişirmesi diyorlar ya ahanda bu liste işte Bunun resmini aldım ki ilerde satınca göstereyim 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 10 Temmuz 2024 Paylaş 10 Temmuz 2024 Vaşşş fiyatlara gel. Tampon ve far fiyatı liste fiyatının çoğunu kaplamış. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 10 Temmuz 2024 Paylaş 10 Temmuz 2024 350 son teklifimdir. Bir daha bulamazsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Temmuz 2024 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2024 Tamer Topaç yazdı: 350 son teklifimdir. Bir daha bulamazsın. Yok abi kurtarmıyor Yorum bağlantısı
Önder Özcan 10 Temmuz 2024 Paylaş 10 Temmuz 2024 Servet Aydın yazdı: Servis şişirmesi diyorlar ya ahanda bu liste işte Emmi düşünsün 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts