İçeriğe Yönlendir

Ailenin Yeni Üyesi Zwei: 2012 Citroen C3 1.4 VTi EGS

Ali Darbaz

Recommended Posts

Ali Darbaz

Ne zaman bir pazar günü olsa mutlaka bir vukuat yaşıyorum. Bu arabadada diğer arbalardada .. Şaşkınlık ve heyecan ile hemen @Mehmet Ozyurek emmiyi arıyorum. Oda sağ olsun benim telkin edip gerekli şeyleri yapıyor. 

Arabam yürüyor eve getirdim, arkada toparladım. kırılan parçaları torbaya doldurup bagaja attım. kaskodan yakındaki bir Peugeot servisinde komple yaptırtacam. Belki daha emeğe geçer , en azından kaputu kurtardık. 

• Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Geçmiş olsun. Yeni şöförde olabilir böyle şeyler. 

ama file hakikaten iyi fikirmiş. Toplamış orayı. Bant gibi çirkin değil

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Geçmiş olsun.

Hanım iyi mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge

Çok geçmiş olsun, önemli olan sizlerde bir şey olmaması gerisi bir şekilde hallolur

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Geçmiş olsun. Yeni şöförde olabilir böyle şeyler. 

ama file hakikaten iyi fikirmiş. Toplamış orayı. Bant gibi çirkin değil

Fileyi bimden 2 hafta önce almıştım. Bagajdaki ıvır zıvırı tutuyordu. Çok fazla motorcu vlogu izlediğim için hemen aklıma geldi tamponu böyle bağlamak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Geçmiş olsun Allah beterinden korusun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Peugeot servisinde komple yaptırtacam

iyi bir sanayi ustası misli ile iyi yapar

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Çağlar Bayur yazdı:

iyi bir sanayi ustası misli ile iyi yapar

Arafta kaldım abi, Citroen servisemi vereyim yoksa BB otomotive mi vereyim. İkiside bana yakın. 

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ümit Türk

Kendi marka servisi daha güven verir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Geçmiş olsun Ali 

Mala gelsin.  Halledilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Önder Özcan

Çok geçmiş olsun Ali, Allah beterinden korusun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Geçmiş olsun, yenge iyi anladığım kadarıyla. Araba kullanmaya teşvik et, şevki kırılmasın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Çok geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Geçmiş olsun. Yetkili servis renk tonunu beğenmediğim çamurluğu talep üzerine yeniden boyamıştı.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Ali geçmiş olsun. Tırın yolda seyir izni yoksa ona çökülebilir. Hasara gelince bişey yok araçta. Düşük hızla vurmuş yenge. İllaki korku olacaktır ancak direksiyondan soğutma. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Açıkcası Ben bu istanbul trafiğinde araba kullanmasını istemiyorum. Araba kullanmayı bilsin lakin İstanbul'da kullanmayı istemesin. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Çok geçmiş olsun 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu

Geçmiş olsun Ali Allah beterinden saklasın

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran

Yol izni konusu çok önemli. Servet abi değinmiş, İstanbul gibi yerde gündüz makina sevkiyatına izin vereceklerini hiç zannetmiyorum. Tamam hatalısınız ama izni yoksa o da trafikte olmamalı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek

Geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Servet Aydın yazdı:

Ali geçmiş olsun. Tırın yolda seyir izni yoksa ona çökülebilir. Hasara gelince bişey yok araçta. Düşük hızla vurmuş yenge. İllaki korku olacaktır ancak direksiyondan soğutma. 

Bir askerin anılarını dinliyordum, subay pataşütle atlıyor alçak uçuşta, paraşütü açılmıyor, yedek pataşütü açıyor ve epey sert bir inişle iniyor yere. Hemen yanına gelen sağlık ekibine şöyle söylüyor, uçağı hazırlasınlar tekrar atlayacağım.. hastane kontrol vs deseler de ısrar ediyor, “eğer hemen yeniden atlamazsam korkudan bir daha atlayamayabilirim..”

kaza nasıl oldu bilmiyorum ama soğumasına izin vermemek gerek Ali yengenin. Geçmiş olsun

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ

Geçmiş olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Geçmiş olsun Ali bey; en kötüsü, bu olmuş olsun...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

Ali bununla geçmiş olsun. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Cem Işık yazdı:

Bir askerin anılarını dinliyordum, subay pataşütle atlıyor alçak uçuşta, paraşütü açılmıyor, yedek pataşütü açıyor ve epey sert bir inişle iniyor yere. Hemen yanına gelen sağlık ekibine şöyle söylüyor, uçağı hazırlasınlar tekrar atlayacağım.. hastane kontrol vs deseler de ısrar ediyor, “eğer hemen yeniden atlamazsam korkudan bir daha atlayamayabilirim..”

kaza nasıl oldu bilmiyorum ama soğumasına izin vermemek gerek Ali yengenin. Geçmiş olsun

bu hikaye direk kaza sonrası aklıma geldi

İlkay Başaran yazdı:

Yol izni konusu çok önemli. Servet abi değinmiş, İstanbul gibi yerde gündüz makina sevkiyatına izin vereceklerini hiç zannetmiyorum. Tamam hatalısınız ama izni yoksa o da trafikte olmamalı.

polis her hangi bir hatası olmadığını söyledi

Yetkili servis arabayı almak istemeyince ben de oyuna yedek parça kullanmaları karşılığında B B otomotiv’e bıraktım

IMG_5714.jpeg

IMG_5715.jpeg

IMG_5716.jpeg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Önder Özcan
  • Yeni Oluştur...