Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Ne zaman bir pazar günü olsa mutlaka bir vukuat yaşıyorum. Bu arabadada diğer arbalardada .. Şaşkınlık ve heyecan ile hemen @Mehmet Ozyurek emmiyi arıyorum. Oda sağ olsun benim telkin edip gerekli şeyleri yapıyor. Arabam yürüyor eve getirdim, arkada toparladım. kırılan parçaları torbaya doldurup bagaja attım. kaskodan yakındaki bir Peugeot servisinde komple yaptırtacam. Belki daha emeğe geçer , en azından kaputu kurtardık. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Geçmiş olsun. Yeni şöförde olabilir böyle şeyler. ama file hakikaten iyi fikirmiş. Toplamış orayı. Bant gibi çirkin değil 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Çok geçmiş olsun, önemli olan sizlerde bir şey olmaması gerisi bir şekilde hallolur 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Geçmiş olsun. Yeni şöförde olabilir böyle şeyler. ama file hakikaten iyi fikirmiş. Toplamış orayı. Bant gibi çirkin değil Fileyi bimden 2 hafta önce almıştım. Bagajdaki ıvır zıvırı tutuyordu. Çok fazla motorcu vlogu izlediğim için hemen aklıma geldi tamponu böyle bağlamak. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Peugeot servisinde komple yaptırtacam iyi bir sanayi ustası misli ile iyi yapar 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: iyi bir sanayi ustası misli ile iyi yapar Arafta kaldım abi, Citroen servisemi vereyim yoksa BB otomotive mi vereyim. İkiside bana yakın. 7 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Çok geçmiş olsun Ali, Allah beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Geçmiş olsun, yenge iyi anladığım kadarıyla. Araba kullanmaya teşvik et, şevki kırılmasın. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Geçmiş olsun. Yetkili servis renk tonunu beğenmediğim çamurluğu talep üzerine yeniden boyamıştı. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali geçmiş olsun. Tırın yolda seyir izni yoksa ona çökülebilir. Hasara gelince bişey yok araçta. Düşük hızla vurmuş yenge. İllaki korku olacaktır ancak direksiyondan soğutma. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Açıkcası Ben bu istanbul trafiğinde araba kullanmasını istemiyorum. Araba kullanmayı bilsin lakin İstanbul'da kullanmayı istemesin. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Geçmiş olsun Ali Allah beterinden saklasın Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Yol izni konusu çok önemli. Servet abi değinmiş, İstanbul gibi yerde gündüz makina sevkiyatına izin vereceklerini hiç zannetmiyorum. Tamam hatalısınız ama izni yoksa o da trafikte olmamalı. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Servet Aydın yazdı: Ali geçmiş olsun. Tırın yolda seyir izni yoksa ona çökülebilir. Hasara gelince bişey yok araçta. Düşük hızla vurmuş yenge. İllaki korku olacaktır ancak direksiyondan soğutma. Bir askerin anılarını dinliyordum, subay pataşütle atlıyor alçak uçuşta, paraşütü açılmıyor, yedek pataşütü açıyor ve epey sert bir inişle iniyor yere. Hemen yanına gelen sağlık ekibine şöyle söylüyor, uçağı hazırlasınlar tekrar atlayacağım.. hastane kontrol vs deseler de ısrar ediyor, “eğer hemen yeniden atlamazsam korkudan bir daha atlayamayabilirim..” kaza nasıl oldu bilmiyorum ama soğumasına izin vermemek gerek Ali yengenin. Geçmiş olsun 5 Yorum bağlantısı
İsa Acar 8 Temmuz Paylaş 8 Temmuz Geçmiş olsun Ali bey; en kötüsü, bu olmuş olsun... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Temmuz Yazar Paylaş 8 Temmuz Cem Işık yazdı: Bir askerin anılarını dinliyordum, subay pataşütle atlıyor alçak uçuşta, paraşütü açılmıyor, yedek pataşütü açıyor ve epey sert bir inişle iniyor yere. Hemen yanına gelen sağlık ekibine şöyle söylüyor, uçağı hazırlasınlar tekrar atlayacağım.. hastane kontrol vs deseler de ısrar ediyor, “eğer hemen yeniden atlamazsam korkudan bir daha atlayamayabilirim..” kaza nasıl oldu bilmiyorum ama soğumasına izin vermemek gerek Ali yengenin. Geçmiş olsun bu hikaye direk kaza sonrası aklıma geldi İlkay Başaran yazdı: Yol izni konusu çok önemli. Servet abi değinmiş, İstanbul gibi yerde gündüz makina sevkiyatına izin vereceklerini hiç zannetmiyorum. Tamam hatalısınız ama izni yoksa o da trafikte olmamalı. polis her hangi bir hatası olmadığını söyledi Yetkili servis arabayı almak istemeyince ben de oyuna yedek parça kullanmaları karşılığında B B otomotiv’e bıraktım 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts