Ali Darbaz 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bu hatalı ilk dolumu kim yaptı ve normale inen miktar neden tekrar hatalı olarak dolduruldu katalizatörü yersin böyle giderse İlk dolumuda ben yaptım. Hata nerde onuda anlamadım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran Paylaş 22 Haziran hata çubukta görülüyor:max seviye aşılmış, gırltağa kadar dolmuş dolayısı ile yağ köpürür, film yırtılır, fazlasını da zaten egzosa atar ordan da kat a iner, olması gereken max min ortasıdır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Service Box benim motora 0w30 yağ olur demiş.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Çağlar Bayur yazdı: bu hatalı ilk dolumu kim yaptı ve normale inen miktar neden tekrar hatalı olarak dolduruldu katalizatörü yersin böyle giderse Abi dip stiğin başındaki yumrudaki yağı önemseme. yağ eksikken bile o yumrunun üstüne yağ geliyor . Çubuğu çekerken bir önceki çekmemdeki klavuz borunun içine akan yağı sıyırıyor. Gıdım gıdım yağ koyarak yumru başın altına fulledim. O konuda rahat ol. Ekranda yağ alarmı var, azsa çoksa uyarıyor. Çağlar Bayur yazdı: servis boks nedir? http://citroen.coldssv.ru/#ancreAccueil Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Ali Darbaz yazdı: çoksa uyarıyor. az nedir çok nedir uyarı için, çok yağda uyarı ayrıca sanmam Ali Darbaz yazdı: gırtlak dolu hatalı dolum örneği diye wikiye konbilir mesela 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Haziran Yazar Paylaş 22 Haziran Çağlar Bayur yazdı: az nedir çok nedir uyarı için, çok yağda uyarı ayrıca sanmam gırtlak dolu hatalı dolum örneği diye wikiye konbilir mesela Bu resim yurt dışından ep6 motorlu 3008e ait abi. Nasıl gırlak dolu oluyor bu şimdi. Bana göre %15 eksik 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Çağlar Bayur yazdı: az nedir çok nedir uyarı için, çok yağda uyarı ayrıca sanmam gırtlak dolu hatalı dolum örneği diye wikiye konbilir mesela Kitapta yağ kapasitesi 4,2 lt (filtre dahil) diyor. Servis makineyle tam bu kadar koyuyor. Ben de sıcakken 5-10dk beklemiş yağı ölçünce max çizgisinde görüyorum. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 22 Haziran Paylaş 22 Haziran Pejo yağ seviyesi motor soğukken ölçün der Vw 1.2 tsi için sıcakken ölçün der Ali motorunda göstergede ilk kontakta oil ok yazar ama bu uyarı seviyeyi belirli bir limite kadar ölçer yani fazla yağ olursa uyarmaz Seviye düşerse uyarır sadece Sen nereden çıkartıyorsun fazla olduğunda uyardığını ? 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Bende öyle biliyorum 2001 model scudoda yağ göstergesi var tam doğru gösteriyor ekranda ama fazlalığı uyardığını ilk kez duydum 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 23 Haziran Paylaş 23 Haziran Ali sen bakıma gittin birkaç ay önce orada 4 lt yağ konmadı mı ? 4 lt konduysa zaten maksimum altında olması normal Sen yağ ölçümlerini motor soğukken yap derim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: Ali sen bakıma gittin birkaç ay önce orada 4 lt yağ konmadı mı ? 4 lt konduysa zaten maksimum altında olması normal Sen yağ ölçümlerini motor soğukken yap derim Yağı kendim eksildiği kadar koyup tekrar 670 km yol yapıp tekrar ölçtüm . Ölçümü kendim yaptım. Ölçmeden evvel 1 saat bekliyorum. 23 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Ali Darbaz yazdı: Arabanın eksik yağını tamamladım. Km not aldım. Peyder pey kontrol edip yağ eksilip eksilmediğini ölçüceğim. Yaklasık 400 ml motor yağı aldı. Motor suyu ise eksilme yaşanmıyor. 25 mayısda eklemişim , 22 haziranda ölçmüşüm Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Haziran Yazar Paylaş 23 Haziran Önder Özcan yazdı: Ali arabanı rahat bırak. Arabaya yuvayı uyarsa ep6cdtr takayımmı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Temmuz Yazar Paylaş 5 Temmuz İşte karşınızda BMW N13 motorun Pcv Valfi kazayla satın aldım Zf şanzıman gasketi Bu parçayı artık internetten satacağım Yarın operasyon var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz Yazar Paylaş 6 Temmuz Düğündeyiz. Az Evvel Tuzla belediye başkanı geldi. Evlenen çifti tebrik edip gitti. Audi A6 makam aracı kullanıyor. Bizimkinin yanına parketti. Düğün sahibi Trabzonlu damadın selespeed alfası Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Rus bir adam vti motorların yağlama sisteminin yetersiz olduğunu bu nedenle her 10 bin veya her yıl yağ değişimi yapılmasını tavsiye ediyor. Bende şöyle bir baktım içine. Kam mili üzerinde yağın fazla gelmediğini gördüm. Tavsiyeye uymak mantıklı olacaktır. Yağ yanmış sanki, rengi pek sağlıklı olduğunu göstermiyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Temmuz Yazar Paylaş 7 Temmuz Fazla söze gerek yok görüyorsunuz. Eşim yola katılım esnasında panikleyip tıra arakadan çarptı. 2 7 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz (düzenlendi) Bununla geçmiş olsun. Allah beterinden korusun. Bu süreçte eşinizin şevkini kırmayın... Benzer bir kazayı eşim de yaptı. Araba tamir edildikten sonra Hiç bir şey olmamış gibi davranıp, ona güvenimi göstermek için arabayı hep ona kullandırdım. Çok şükür korkusunu kısa sürede attı ve gayet güzel bir şekilde arabayı kullanmaya devam ediyor. 7 Temmuz tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Geçmiş olsun Ali hocam. Rabbim beterinden korusun. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts